- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.141
3 yıl dolmak üzere olmuyo bebek malesef. Hiç bi sebep yok herşey düzgün tüp bebek yapmıştık doktor bile 4 4lük gruptasınız vs çok ümitli konuştu pozitif de olmuştu ama onun da 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik 3 ay oluyo ilaçla düşük yaptırdılar falan filan öyle iştene bebek üzgünlüğü canım özel degilse
Gunaydin kusura bakmayin farkedememisim artik oraya yazarim :)Selam canım menüleri link paylaşmıştık oraya yazıyoruz burda hiç.menu olmuyor yarına artık öyle yaparsın :)
Sirf şu çay yani eziyeti olmasın diye çayı.biraktim ben5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
3 yıl dolmak üzere olmuyo bebek malesef. Hiç bi sebep yok herşey düzgün tüp bebek yapmıştık doktor bile 4 4lük gruptasınız vs çok ümitli konuştu pozitif de olmuştu ama onun da 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik 3 ay oluyo ilaçla düşük yaptırdılar falan filan öyle işte
Yapmadim hiç ya aslında soğuk soğuk guzel olur yeşil çay soda limon du değil mi başka birşey koydun mu canımArkadaşlar ben 1 saat önce dukan birası yaptim. Bu hafta ödem için kullanacağım. Günlük taze yapılıyor. Aranızda yapıp fayda görmüş var mi?
Öyle yapıyordum canım ama akşam 9 dan sonra yenen kuru üzüm leblebiyide yemesem olur dedim.Gunaydin kusura bakmayin farkedememisim artik oraya yazarim :)
Aslinda ben cok cay icen biri degilim ama sakizli muhallwbiye karsi zaafim var tutamadim kendimi yapip yedim
Insallah bundan sonra dikkat ederim ama siz cayin yaninda birseyler yemeyi seviyorsaniz kuru meyve falan deneyebilirsiniz tatli ihtiyacinida bastirir
Simdilik gıdalarla takviye etmeye çalış ozmann canim çay falanda içme geçmiş olsunGenelde böyle ama bu ay ilk defa böyle şancı çektim. Kansızlığım var ciddi şekilde ama şu virüs nedeniyle doktora da gidemiyorum.
Arkadaşlar ben 1 saat önce dukan birası yaptim. Bu hafta ödem için kullanacağım. Günlük taze yapılıyor. Aranızda yapıp fayda görmüş var mi?
Yapmadim hiç ya aslında soğuk soğuk guzel olur yeşil çay soda limon du değil mi başka birşey koydun mu canım
Günaydın kaçak nerelerdesin senGünaydın herkese
Noldu kuzumGiremedim kızlar kusura bakmayın. Depresyonun eşiğindeyim. Burada da kimsenin moralini motivasyonunu düşürmek istemediğimden girmedim. Toparlamaya çalışırken hepten dağıtıyorum. Güçsüz hissediyorum kendimi
Kuzum eskisi gibi azim yok dün kabak detoksu yaptım bugün de yapıyorum ama hep detokslarla kurtarmaya çalışıyorum. Böyle olmaz ki. Metabolizma Error veriyo, ne yapıyorsun sen bizeee diye ağlıyo.Günaydın kaçak nerelerdesin sen
Evet canım olmazKuzum eskisi gibi azim yok dün kabak detoksu yaptım bugün de yapıyorum ama hep detokslarla kurtarmaya çalışıyorum. Böyle olmaz ki. Metabolizma Error veriyo, ne yapıyorsun sen bizeee diye ağlıyo.
Kuzum hiç bir şeyi beceremiyorum. Ne annelik ne ev hanımlığı, yetemiyorum. Kendime vakit ayıramıyorum. Büyük kızım sürekli şikayetçi. Onları mutlu etmeye çalışıyorum onların peşinde kendime vakit ayıramıyorum. Günde 50 sayfa kitap bile okuyamıyorum düşün. Çok yorgunum çok. Bunları düşününce de ne kadar beceriksiz bir insansın herkes yapıyo sen neden yapamıyorsun diyorum ve devreler yanıyo.Noldu kuzum☹
Aaaaa üstüme iyilik saglikkk niye kendine yukleniyorsun ben bunları hep yaşıyorum bir tek sen misinKuzum hiç bir şeyi beceremiyorum. Ne annelik ne ev hanımlığı, yetemiyorum. Kendime vakit ayıramıyorum. Büyük kızım sürekli şikayetçi. Onları mutlu etmeye çalışıyorum onların peşinde kendime vakit ayıramıyorum. Günde 50 sayfa kitap bile okuyamıyorum düşün. Çok yorgunum çok. Bunları düşününce de ne kadar beceriksiz bir insansın herkes yapıyo sen neden yapamıyorsun diyorum ve devreler yanıyo.
Kuzum burayı da zor durumda bırakıyorum farkındayım. Paylaşım burası için çok önemli. İstersen izin yaz cuma günü canım takımı zor durumda bırakmak istemiyorum .Evet canım olmaztüm hafta istikrarlı
gitmek lazım.senin neyin var kuzum özel değilse anlat rahatlarsın buraya neden girmemizlik ypiyorsun aksamlari iyi.girgir oluyor keyfin yerine gelir uzaklaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?