Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne bebek üzgünlüğü canım özel degilse
3 yıl dolmak üzere olmuyo bebek malesef. Hiç bi sebep yok herşey düzgün tüp bebek yapmıştık doktor bile 4 4lük gruptasınız vs çok ümitli konuştu pozitif de olmuştu ama onun da 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik 3 ay oluyo ilaçla düşük yaptırdılar falan filan öyle işte

Gunaydin kusura bakmayin farkedememisim artik oraya yazarim :)

Aslinda ben cok cay icen biri degilim ama sakizli muhallwbiye karsi zaafim var tutamadim kendimi yapip yedim

Insallah bundan sonra dikkat ederim ama siz cayin yaninda birseyler yemeyi seviyorsaniz kuru meyve falan deneyebilirsiniz tatli ihtiyacinida bastirir

Cok uzuldum
Insallah tez zamanda nasip olur

Arkadaşlar ben 1 saat önce dukan birası yaptim. Bu hafta ödem için kullanacağım. Günlük taze yapılıyor. Aranızda yapıp fayda görmüş var mi?
Yapmadim hiç ya aslında soğuk soğuk guzel olur yeşil çay soda limon du değil mi başka birşey koydun mu canım

Öyle yapıyordum canım ama akşam 9 dan sonra yenen kuru üzüm leblebiyide yemesem olur dedim.

Kuzum eskisi gibi azim yok dün kabak detoksu yaptım bugün de yapıyorum ama hep detokslarla kurtarmaya çalışıyorum. Böyle olmaz ki. Metabolizma Error veriyo, ne yapıyorsun sen bizeee diye ağlıyo.
Evet canım olmaz tüm hafta istikrarlı
gitmek lazım.senin neyin var kuzum özel değilse anlat rahatlarsın buraya neden girmemizlik ypiyorsun aksamlari iyi.girgir oluyor keyfin yerine gelir uzaklaşma

Kuzum hiç bir şeyi beceremiyorum. Ne annelik ne ev hanımlığı, yetemiyorum. Kendime vakit ayıramıyorum. Büyük kızım sürekli şikayetçi. Onları mutlu etmeye çalışıyorum onların peşinde kendime vakit ayıramıyorum. Günde 50 sayfa kitap bile okuyamıyorum düşün. Çok yorgunum çok. Bunları düşününce de ne kadar beceriksiz bir insansın herkes yapıyo sen neden yapamıyorsun diyorum ve devreler yanıyo.

Aaaaa üstüme iyilik saglikkk niye kendine yukleniyorsun ben bunları hep yaşıyorum bir tek sen misin
Küçük bir şekilde evde tutulur aliskindir ama buyuk artık sıkilyordur kuzum siizn oralar daha temiz virüs açısından babasi çıkarıp gezdiriyor mu ? Çıksınlar hava alsınlar sende rahat et biraz inan düşündüğün şeyler hepimizin başında daha dün soylendim kitap okumak istiyorum diye değil 50.sayfa 1 sayfa bile okutmuyor

Evet canım olmaz tüm hafta istikrarlı
gitmek lazım.senin neyin var kuzum özel değilse anlat rahatlarsın buraya neden girmemizlik ypiyorsun aksamlari iyi.girgir oluyor keyfin yerine gelir uzaklaşma
Kuzum burayı da zor durumda bırakıyorum farkındayım. Paylaşım burası için çok önemli. İstersen izin yaz cuma günü canım takımı zor durumda bırakmak istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…