Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır becerememek vs değil bu. Gayet de başarılısın bence. Yalnız bu süreçte bu düşünceler çok normal. Çocuklar sürekli farklı bişey istiyordur. Sürekli evde durmaları ve sıkılmalarından dolayı bence bu olanlar. Değilse kendine haksızlık etme. Şuan çoğu kadın aynı şeyleri söyler emin ol.
Kitap okumaya gelince hergün illaki okunmuyor. Kendini bu konuda sıkıntıya sokma.
Sen bu dönemde birçok şeyi başarıyorsun aslında. Eşin çocukların yemek ev... Hepsi senin üzerinde. Ama şu var kendine vakit ayıramayıp, kendini dinleyemedğin için oluyor bu düşüncelerin. Motivasyon, güç istiyorsun biliyorum.
Daha fazla yıpratma kendini. Yıprattıça, düşündükçe hep bizlere oluyor olanlar...
Bu süreç geçecek inşallah. Sadece biraz zorlu geçecek ama illaki geçecek. Böyle düşün
Ha bişeyler de tam olmasın bırak olduğu gibi kalsın.

Cok uzuldum
Insallah tez zamanda nasip olur
Amiin hayırlısıyla inşallah
Ne depresyonu çık hemen oralardan. Çocukların şikayetlerine bakma çocukları memnun etmek çok zor. Önce kendini mutlu et sonra çocukları mutlu edersin kendin mutlu ve iyi olmazsan kimseye hayrın olmaz ki

Sahur
Bir buçuk lahmacun
Peynir domates
Süt

İftar
Bir tabak kuru fasulye
3 YK pilav
Acılı ezme 2 YK

Bir dilim kadayıf tatlısı

30 dk warrior cardıo..
Cherry Mom
Canim su sahurda yediğin lahmacunlari bir birak istersen yanilmiyorsam 2.gun yine lahmacun hem kilo hemde susatir adamı bu ya
Tatlı zaten olay 30 dakikada yana yana yaptığın spor 2 dakikada yediğin bu tatlı ile ziyan oldu
Ceza 100 puan

Babası çalışıyo bu aralar canım. Bir defa çıkarırsam sürekli isteyecekler. Korkuyorum hastalanırlar diye. Şimdilik evde kalmalarını sağlıyorum ama evin içinde de çok boğuyorlar. Arkamı dönsem hemen bi afete dönüşüyorlar. Ya bişey kırıyorlar ya döküyorlar

Kardelencim bence herkes yapamıyor yaa... Bence kimse tam yapamıyor hatta. Artık olduğu kadarla idare etmeyi öğreniyoruz. Seni çok iyi anlıyorum ben hala kabullenemedim bu sistemi ama yaşam beni bu noktaya getirdi sonuçta. Çocuk olduktan sonra artık bağımsız bir hayat olmadığını kabullenmiş değilim bile hala, düşün... Ama bu mecburi düzen içinde kendime mutlaka vakit ayırmaya çalışıyorum. Bu çocuklar bu devrin çocukları. Önceden ekrana çok bakıyor diye takıyordum ama artık çok takmıyorum. Bırak bazen de sen kafana takmadan izlesin deyip bırakıyorum. O arada saçıma maske yapıyorum. Yüzüme maske yapıyorum. Bir defa evde kesinlikle yatak kıyafetimle durmuyorum. Uyanır uyanmaz taytımı giyer üstüne o günkü moduma göre renkli bir body seçerim. Sabah ilk işim giyinip parfümümü sıkmak. Parfüm-kokular beni çok mutlu eder enerjimi yükseltir. Eskiden gece yatarken de parfüm sıkıp öyle uyurdum ama şimdi o kadar kıyamıyorum parfümlerime. Aromatik yağlardan sürüyorum bileklerime ve bazen yastığıma damlatıyorum. Özellikle portakal ve limon yağı çok iyi geliyor. Kızım da alıştı yüzüne gözüne portakal yağı sürer. Ev buram buram portakal kokuyor bizde. Dün göz altı maskesi yaptım. O arada gelmiş üzerime portakal yağı damlatmış ben de bu maskede mi portakal kokuyor diyorum. Annecim ben damlattım sana dedi
Bazen tamamen makyajsız olsam da genellikle hiçbir şey sürmesem de göz kalemimi sürmeye özen gösteriyorum. Yani kısaca kendini ölü balık modundan çıkarman gerekiyor. Güzel şeyler düşün. Ben de hiç kitap okuyamıyorum son zamanlarda. Odaklanamıyorum. Onun için “storytel”i indirdim apple store dan. Sesli kitap dinliyorum. Tabii okumak kadar keyif vermiyor ama boşluk olmasın diye n azından hayatımda. Yeni bir şeyler duymak, öğrenmek, güncellenmek her zaman iyi gelir insana. Bir de vitamin değerlerin düşmüş olabilir. Malum güneşe çıkmıyoruz, gün ışığı bile almıyoruz. D vitamini, C vitamini takviye almak lazım. Kendini en iyi kendin bilirsin. Düşün ve enerjini yükseltecek şeyleri bul mutlaka.

E sen niye kendini sucluyorsun bundan geçici bir durum kuzum bu sizin düzeniniz daha bir bozuldu tabi buyuk okula eşin işe gidince daha rahattin bunlara engel olamazsinn yapacaklar rahat ol sen

Çok haklısın canım. Ama bunca şey bana kendimi yetersiz hissettiriyor. Biraz nefes alabilsem...

Allaahiiiimmm sen anlattıkça bu seferde ben depresyona girdim gideyim saçımı tarayayim

Çok haklısın canım. Alışmışım önceliği onlara vermeye ben.

Bizim evi görsen, deney yapıyormuş. Her yer, parkeler gıda boyası... Kaç defa süt, çorba döküldü. Uyarmama rağmen sabah yine sehpaya çarptı çorbayı döktü. EVe gök taşı düşmüş hale geliyor bazen. Bebeklerin her yerini boyamış. Masanın üstü aktivite merkezi gibi. Dün çekmeceyi açmış bulaşık süngerlerini kesmiş kesmiş kendine puzzle yapmış sözde. Her yer parçık pinçik sünger Bi delirdim, kızdım da artık. çabuk topla dedim yerde bulduğum her şey çöpe gidiyor. Ben süpürgeyi açtım odaları süpürürken bi baktım ger kalan yerlerdeki herşeyi toplamış. Süngerleri de süpürgeye çektim. Ama rahatladım. Arada bir bana yardım et kalk bakalım evi topluyoruz deyip girişiyorum. Bak bugün rahatım mesela. Yemeklerimi de yaptım. Akşam saç bakımı yapacağım.

Son düzenleme:
Çok haklısın canım. Sen anlattıkça ruhuma bi dinginlik geldi.
D vitamini eksikliği yaşıyordum önceden şimdi değerler nedurumda hiç bilmiyorum

Çok haklısın canım. Alışmışım önceliği onlara vermeye ben.
Ablam da öyleydi. Psikolog çok kızmıştı hayatının merkezine başkasını koyamazsın diye mandalalar var ya onları önermişti günde en az yarım saat mutlaka kendine ayır demişti. Şimdi de saldı çocukları dünyayı yıksalar o kahve içiyo

Çok haklısın canım. Sen anlattıkça ruhuma bi dinginlik geldi.
D vitamini eksikliği yaşıyordum önceden şimdi değerler nedurumda hiç bilmiyorum

Muhtemelen onun da etkisi var. Ben de son zamanlarda D vitamini almayı bırakmıştım. Bence onun eksikliği baya hissediliyor. Benim de ruh halim dalgalanıyor hemen D vitaminim düşünce daha melankolik oluyorum. İyi hatırlamış oldum ben de hemen kalkıp D vitaminimi alayım. Sen de mutlaka takviye et. Sen mutlu olmazsan hiçbir şey iyi olmaz. Bir kadın mutsuz olunca her şey düşüyor bence. Biz iyi olmazsak kimse iyi olamaz onun için önce kendimiz. iyi taktik dimi!

E sen niye kendini sucluyorsun bundan geçici bir durum kuzum bu sizin düzeniniz daha bir bozuldu tabi buyuk okula eşin işe gidince daha rahattin bunlara engel olamazsinn yapacaklar rahat ol sen
Haklısın kuzum. Düzelecek inşallah az kaldı. Şu mesajları yazarken bile küçük cimcime neler neler yapıyo bir bilseniz.

Sen ne ypaarsan yapciim bugün
D vitamini 10 damla mi alıyoruz d vitamini düsuklugu zayiflamayida engelliyor

Aynen yaa bu deney merakları ne olacak bilmiyorum. Geçen n pazar babalarıyla mukavvadan ponylerine ev yaptılar guaj boyayla hep birlikte boyadılar. Be de yatak odasında uzandım kitap okudum ama küçük yokluğumu hemen farkediyo on defa geldi.
O çıldırma anı bende de oluyo önüme ne gelirse çöpe dolduruyorum. Benden kurtarmak içi n toparlıyorlar hemen

Kuzum burayı da zor durumda bırakıyorum farkındayım. Paylaşım burası için çok önemli. İstersen izin yaz cuma günü canım takımı zor durumda bırakmak istemiyorum .
Kurallar için ne dedik durumunu izah ettikten sonra ille paylaşım yap diye kimseye baskı yapamayız bu sefer mezun olmadan çıkmak yok bu listeden lütfen bunu size derken aslında kendime diyorum hep.cunku eskilerden biri bırakırsa benimde bırakmasım geliyor

Bende de oluyor hemen oyuncaklarını kurtarma telaşına düşüyor hepimiz aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…