- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.561
Yarın barışmuslunun canlı yayına katılıyoruz demi. Ben yanıma çay almaya karar verdim. Bu çay yüzünden kilo veremiyor olabilirim ben çok içiyorum Allah tan şekeri bırakabildim.
Sonrada oturup onları yemeyinAy iyi fikir ben de kahve alayım! İyi dedin Hilalben varım unutmam inşallah yarın dimi kızlar? Hatırlatın ne olur yaa... Leyl-i-fer sen de hatırlat hazırlanalım savaşa gider gibi tatlı-kahve-pilav-börek ne varsa getirin
SütlaçSabah: 1 haşlanmış yumurta+1dilim peynir+yarım poğaça+1 sb süt
Ara:2 hurma+4kaşık sütlaç
Öğle:1 kaşık bulgur pilavı+1parça pide
Akşam : 1sb süt+1ceviz+hindistan cevizi+1 hurma (karışım)
Spor:yapmadım daha ama yazayım yapacaklarımı( 30dk jilian+30dk bölgesel)
Aynen canım menü sayfasında konuşmayalım da burdan yazayım :)Dukana sende mi başladınrakipler duymasın
15 gün yapıp 5 gün ara diye biliyorum ben. Ciddi kilo verdiriyor. Ben geçen pazartesi başlayacaktım. Çok hastalandım. Nasip simdiyeymisAynen canım menü sayfasında konuşmayalım da burdan yazayım :)
senden gördüm sabah özendimtadı guzel :) buna kaç gün devam etmek lazım acaba ?
Sütlaçbunlari bari Perşembe gormeyelim ya
Ceza 40 puan
Ama 4 kaşıktı sadece hem de tatlı kaşığıartık dayanamadım her gün gözümün önünde tatlılar yenirlen
Aynen saati kaçırabiliriz takip edelim hatırlatalım birbirimizeAy iyi fikir ben de kahve alayım! İyi dedin Hilalben varım unutmam inşallah yarın dimi kızlar? Hatırlatın ne olur yaa... Leyl-i-fer sen de hatırlat hazırlanalım savaşa gider gibi tatlı-kahve-pilav-börek ne varsa getirin
Bende keseceğim bugün
Kiz perşembe günü kaçamak mi yapılır hiçartık dayanamadım her gün gözümün önünde tatlılar yenirlen
Yarın cuma yiyebiliriz belki sonra midemiz bulanacak bi daha hiç yiyemeyecegizSonrada oturup onları yemeyin
Bi de benim bıyıkları alan olsaAy bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnncoştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay Güle güle kullan.
Bi de benim bıyıkları alan olsa
Kollarimi alcaktimAyyy sakın onları bugün almaaaBugün aslan burcu saç kesim günü aldığın, kestiğin bütün saç-kıl-tüy ne varsa gürleşir haberin olsun. Bekleyin sakın ağda mağda yapmayın kol-tüy almayın aslan burcu geçene kadar sonra kıl fışkırmasın her yanınızdan
Bi de benim bıyıkları alan olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?