Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın barışmuslunun canlı yayına katılıyoruz demi. Ben yanıma çay almaya karar verdim. Bu çay yüzünden kilo veremiyor olabilirim ben çok içiyorum Allah tan şekeri bırakabildim.

Ay iyi fikir ben de kahve alayım! İyi dedin Hilalben varım unutmam inşallah yarın dimi kızlar? Hatırlatın ne olur yaa... Leyl-i-fer sen de hatırlat hazırlanalım savaşa gider gibi tatlı-kahve-pilav-börek ne varsa getirin

Sonrada oturup onları yemeyin

Yabancı video ama benim yöntemle saç kesen bulamadım bu kadının kahkül keserken yaptığı burkma hareketini bütün saçımı iki yana ayırıp 2 tarafa uyguluyorum. Yani 2 hamlede dümdüz bir saç kesimi oluyor. Kahküllerimi de kestiğimde aynen bu şekilde kesiyorum.

Sütlaç bunlari bari Perşembe gormeyelim ya
Ceza 40 puan

Aynen canım menü sayfasında konuşmayalım da burdan yazayım :)
senden gördüm sabah özendimtadı guzel :) buna kaç gün devam etmek lazım acaba ?
15 gün yapıp 5 gün ara diye biliyorum ben. Ciddi kilo verdiriyor. Ben geçen pazartesi başlayacaktım. Çok hastalandım. Nasip simdiyeymis

Aynen saati kaçırabiliriz takip edelim hatırlatalım birbirimize

balpamuk kestimmm kestimmm 5 dakikada küt saçç oldu vaallaaa ohhh hafifledim. Thanks baby.

Ay bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnn coştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay Güle güle kullan.

Bi de benim bıyıkları alan olsa

Ayyy sakın onları bugün almaaa Bugün aslan burcu saç kesim günü aldığın, kestiğin bütün saç-kıl-tüy ne varsa gürleşir haberin olsun. Bekleyin sakın ağda mağda yapmayın kol-tüy almayın aslan burcu geçene kadar sonra kıl fışkırmasın her yanınızdan

Kollarimi alcaktim

Bi de benim bıyıkları alan olsa

Ben kıl tüy işlerini zamanı da bitirdim epilasyonla. Ama şunu söyleyebilirim bıyık bölgesi için en iyisi minik soğuk ağda bantları bence. İki avucunun arasında ısıt 2’ye ayır bir sağdan bir soldan yapıştır bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…