Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnn coştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay Güle güle kullan.
Ay sağol tatlım valla 5 dakikami aldı burkarken arada kaçanlar uzun kaldı onlarida duzellttim oldu bitti

Bende öyle yapıyorum

Bu mesajı okurken bıyıkları mi alıyordum. Suratimin halini görmeniz lazım di

Kollarimi alcaktim

Bugün alma. Ama mesela kaşı seyrek olup gürleşmesini isteyen varsa bugün alabilir kaşlarını. Ay aslandan çıkınca yapmak gerekiyor ağda işlerini. İnstagramdan: @kozmikbakımblog sayfasını takip edin. Gün gün veriyor ay hangi burçta ve neler yapmak gerekir diye. Çok iyi tavsiye ederim.

Ay bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnn coştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay Güle güle kullan.
Kız "ay evet bunu ben de yapıyorum", diye diye alintilayarak ilerledim sayfalari bi baktım her şeyi aynı yapıyormusuz senin alintinla doldu sayfa
Ben de ay takvimine göre yaparım her şeyi ve çok faydasını gördüm bugüne kadar
Bir de şu videodaki kadının saçlarının parlaklığı ne öyle yaa sağlık fiskiriyorr

Kapandığından beri benimde çok dökülüyor havasız mi kalıyor ne
Sabunlari herkes öneriyor ama onlarda saçımı keçe gibi yapar
ben ikisinide kullaniyorum dönüşümlü
İlk başta yapıyor ama sonra alışıyor saç. Gerçekten şimdi çok iyi yumuşacık saçım. Biraz sabretsen aslında dökülme çok azalıyor kuzum hatta tarama haricinde yok benim
sac dipleri kuruyir sadece sabunla arada yag bakimi lazim
Öyle durunca da çok kaşıntı yanma oluyor. Uyutmuyor bile. Mecbur yıkıyorum cnm
bende 3 gün dayaniyorum
no poo yu okumamistum karanfil kuru sanmistim ben onu.su meshur ahmet apada oyle sade suyla yikama uyguluyordu

ben ikisinide kullaniyorum dönüşümlü
sac dipleri kuruyir sadece sabunla arada yag bakimi lazim
bende 3 gün dayaniyorum
no poo yu okumamistum karanfil kuru sanmistim ben onu.su meshur ahmet apada oyle sade suyla yikama uyguluyordu

Ben kızımda çok faydasını gördüm ama kendi saçım boyalı falan olduğu için hiç o işe girişemedim. Doğal saçın olsa uygulanırda sarıya açılan saç zaten artık plastik gibi oluyor o saç falan değil

Tabiki kendimizi sevmezsek niye kilo vermeye ugrasalim
İyi oldu bu kaş bıyık hep oteleyip.duruyordum

Sarjim yok bide netten film acicaz gelebilirsem g c gelirim kizlar gorusuruz simdilik.
Bacaklarim sisti yine,zaten agriyor,bende yesil cay soda limon yaptim bakalim.
Cay kahve niye aliyosunuz ya onlar zaten sifir kalori balpamuk hilal
Bid un seker alsam yanlismi yapmis olurum sence pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…