- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.581
Ay sağol tatlım valla 5 dakikami aldı burkarken arada kaçanlar uzun kaldı onlarida duzellttim oldu bittiAy bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnncoştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay Güle güle kullan.
Bende öyle yapıyorumBen kıl tüy işlerini zamanı da bitirdim epilasyonla. Ama şunu söyleyebilirim bıyık bölgesi için en iyisi minik soğuk ağda bantları bence. İki avucunun arasında ısıt 2’ye ayır bir sağdan bir soldan yapıştır bitti
Bu mesajı okurken bıyıkları mi alıyordum. Suratimin halini görmeniz lazım diAyyy sakın onları bugün almaaaBugün aslan burcu saç kesim günü aldığın, kestiğin bütün saç-kıl-tüy ne varsa gürleşir haberin olsun. Bekleyin sakın ağda mağda yapmayın kol-tüy almayın aslan burcu geçene kadar sonra kıl fışkırmasın her yanınızdan
Bu mesajı okurken bıyıkları mi alıyordum. Suratimin halini görmeniz lazım di
Kollarimi alcaktim
Bu mesajı okurken bıyıkları mi alıyordum. Suratimin halini görmeniz lazım di
Kız hilal senle ben bakımlı olmayida beceremiyoruz hep baltayı taşa vuruyoruzBu mesajı okurken bıyıkları mi alıyordum. Suratimin halini görmeniz lazım di
Bende koptum sormaKoptum şu an
Evet ya hiç biseyimiz düzgün değilKız hilal senle ben bakımlı olmayida beceremiyoruz hep baltayı taşa vuruyoruz
Bi fit olalım sonra bakımlı kadınlar sayfası falan varsa oralara gideriz. Haftada kaç çizgi yok oluyor onun için yarışırızKız hilal senle ben bakımlı olmayida beceremiyoruz hep baltayı taşa vuruyoruz
Yabancı video ama benim yöntemle saç kesen bulamadımbu kadının kahkül keserken yaptığı burkma hareketini bütün saçımı iki yana ayırıp 2 tarafa uyguluyorum. Yani 2 hamlede dümdüz bir saç kesimi oluyor. Kahküllerimi de kestiğimde aynen bu şekilde kesiyorum.
Ay bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnncoştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay Güle güle kullan.
Ayyy sakın onları bugün almaaaBugün aslan burcu saç kesim günü aldığın, kestiğin bütün saç-kıl-tüy ne varsa gürleşir haberin olsun. Bekleyin sakın ağda mağda yapmayın kol-tüy almayın aslan burcu geçene kadar sonra kıl fışkırmasın her yanınızdan
Ben kıl tüy işlerini zamanı da bitirdim epilasyonla. Ama şunu söyleyebilirim bıyık bölgesi için en iyisi minik soğuk ağda bantları bence. İki avucunun arasında ısıt 2’ye ayır bir sağdan bir soldan yapıştır bitti
Kız "ay evet bunu ben de yapıyorum", diye diye alintilayarak ilerledim sayfalari bi baktım her şeyi aynı yapıyormusuzBugün alma. Ama mesela kaşı seyrek olup gürleşmesini isteyen varsa bugün alabilir kaşlarını. Ay aslandan çıkınca yapmak gerekiyor ağda işlerini. İnstagramdan: @kozmikbakımblog sayfasını takip edin. Gün gün veriyor ay hangi burçta ve neler yapmak gerekir diye. Çok iyi tavsiye ederim.
ben ikisinide kullaniyorum dönüşümlüKapandığından beri benimde çok dökülüyor havasız mi kalıyor ne
Sabunlari herkes öneriyor ama onlarda saçımı keçe gibi yapar
sac dipleri kuruyir sadece sabunla arada yag bakimi lazimİlk başta yapıyor ama sonra alışıyor saç. Gerçekten şimdi çok iyi yumuşacık saçım. Biraz sabretsen aslında dökülme çok azalıyor kuzum hatta tarama haricinde yok benim
bende 3 gün dayaniyorumÖyle durunca da çok kaşıntı yanma oluyor. Uyutmuyor bile. Mecbur yıkıyorum cnm
no poo yu okumamistum karanfil kuru sanmistim ben onu.su meshur ahmet apada oyle sade suyla yikama uyguluyordu@reyyanK ben de kızımda no poo uyguladım uzun süre. Şampuanda sabun da hiçbir şey kullanmadım 3 yaşına kadar. İlk doğduğunda bir kaç aylıkken bebek şampuanı kullandım ama sonra aklıma esti her şeyi bıraktım sadece suyla yıkadım saçını. Hiçte dert olmadı gayette temizleniyordu. Çünkü saç kimyasallara alıştığı için arınıp kendine gelene kadar sertleşiyor yadırgıyor falan ama sonra yumuşacık oluyor. Saç yaplanması için karbonatla yıkanmayı denedin mi hiç?
Bak var ya şuraya yazıyorum.bizimkiler gitmez artarBi fit olalım sonra bakımlı kadınlar sayfası falan varsa oralara gideriz. Haftada kaç çizgi yok oluyor onun için yarışırız
O zaman da kilo alırız azalsin diyeBak var ya şuraya yazıyorum.bizimkiler gitmez artar
ben ikisinide kullaniyorum dönüşümlü
sac dipleri kuruyir sadece sabunla arada yag bakimi lazim
bende 3 gün dayaniyorum
no poo yu okumamistum karanfil kuru sanmistim ben onu.su meshur ahmet apada oyle sade suyla yikama uyguluyordu
Tabiki kendimizi sevmezsek niye kilo vermeye ugrasalimValla kızlar balpamuk zaten hatırlatırım demiş ama ben de hatırlatirim o unutursabundan sonra aylık saç kesim, epilasyon, bıyık-kas alma günlerimiz de olacak hahahaha
Sonuçta kendine bakmak bir bütündür dimi kiloyla saçla başla
Oohh var mı bizim grup gibisi beeeTabiki kendimizi sevmezsek niye kilo vermeye ugrasalim
İyi oldu bu kaş bıyık hep oteleyip.duruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?