- 18 Eylül 2015
- 47
- 197
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.241
Günaydın canımGünaydıın herkeseeent
Ntc uygulamasından bölgesel çalıştım dün biraz vücudum alışsın yavaştan diye, bugünde öyle yapayım diyorum ardından pazar günü oluyprgaliba sporu 25-30 dkdan 40a falan çıkarıp, yürüme ve zıplamaları da ek olarak yaparım diyedüşünüyoruuum
Kızlar sizi cok yoruyorum ama cahilliğinme verin anlamadim bu neydi
Siz isterseniz cuma ödülü diyin demo diyin barış Muslu diyin ben cezami yazayim
50 puan
Canim bu kadarcik diyette veriliyor o yüzden ceza yok
40 puan
50 puan
Cok alışkanlık oldu bu bisküviler canim o yüzden 30 puan
40 puan
20 puan
Estağfurullah canım 1. Sayfada yazıyor aslındaKızlar sizi cok yoruyorum ama cahilliğinme verin anlamadim bu neydi
Siz isterseniz cuma ödülü diyin demo diyin barış Muslu diyin ben cezami yazayim
50 puan
Canim bu kadarcik diyette veriliyor o yüzden ceza yok
40 puan
50 puan
Cok alışkanlık oldu bu bisküviler canim o yüzden 30 puan
40 puan
20 puan
Sonra ölene kadar cezabileydim doyana kadar yerdim
Günaydın canım suyu az tüketiyoruz sanırım ondan 2 gün boyunca az su içtiğimi farkettim benim ondan olmuş. Seninde belki ondan olabilirİftardan once baslayan ve suan artan hir basagrim varr
Yok canim tansiyonum cikmis limonlu su ictim sahurda su an iyiyim.suyu zaten 1.5 a anca tamamlıyorum sende olculu ic istersenGünaydın canım suyu az tüketiyoruz sanırım ondan 2 gün boyunca az su içtiğimi farkettim benim ondan olmuş. Seninde belki ondan olabilir
SelamlaarSelamlar kizlarr
Gözün nasıl cnm, acısı nasıl?Selamlaar
Ağrı sızı yok şükür ama kapalı hala. Sen nasılsınGözün nasıl cnm, acısı nasıl?
İyiyim bende şükür.Ağrı sızı yok şükür ama kapalı hala. Sen nasılsın
memnun oldum :)
Allah bağışlasın hepsini, güle güle büyütün. küçüklerken bol bol tadını çıkarın :) küçüklükleri ve her halleri özleniyor. :)
Estağfurullah canım 1. Sayfada yazıyor aslında
Kaçamak yapanlara ceza puanı kesiyorum bu cezayı yaptığınız spor puani içindende alabilirim yada sizler yine 1. Sayfadaki spor puanlamasina göre bu cezaya denk gelen kadar spor yapıp dönebilirsiniz
Mesela sana 40 puan demişim örnek verecek olursak 40 dakika yürüyüşe tekabül ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?