- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.261
Kitap okuyorum ben. Sen ne yapıyosun cnmKızlaar ne yapıyorsunuz nasılsınız
Geçmiş olsun kaptanım.kızlar selam nasılsınız valla ben 2 ayın üzerine regli oldum dün akşam biraz rahatladım gerçi 3 gündür bel fıtığından yatıyorum ama keyfim yerine geldi takımda yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldin diyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça gelirim
Ben de boş boş oturuyorum sürekli köyde oluncaKitap okuyorum ben. Sen ne yapıyosun cnm
Geçmiş olsun kaptanım. Evet yeni yeni katılımlar var takımımıza. Çok şükür iyiyiz bizkızlar selam nasılsınız valla ben 2 ayın üzerine regli oldum dün akşam biraz rahatladım gerçi 3 gündür bel fıtığından yatıyorum ama keyfim yerine geldi takımda yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldin diyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça gelirim
İyi olur cnmBen de boş boş oturuyorum sürekli köyde oluncakitap getirmiştim yanımda ben de okuyayım bari
Acayip ruyalar gordum..
VallamiAcayip ruyalar gordum..
Bi tabesinde petibor biskuvi ikram ediyorlardi bir tepsi hem de..ben orucluyum dedim. Aklkm da kalmadi yaw..
Ise yarar ben inaniyorumm
Aleykümselam sende hosgeldin.kaptanim gozun aydin psikolojik baskisi daha coktu galiba olamamaninkızlar selam nasılsınız valla ben 2 ayın üzerine regli oldum dün akşam biraz rahatladım gerçi 3 gündür bel fıtığından yatıyorum ama keyfim yerine geldi takımda yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldin diyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça gelirim
Denizlideyim ben Canım Sen nerelisinİyi olur cnmHangi şehirde idin sen?
Bende Konyalıyım ve KonyadayımDenizlideyim ben Canım Sen nerelisin
Ayy ben 6 da kalkmistim. 12 de eşim uyanınca çocuğu ona havale yaptım o saatten bu saate ölü gibi uyumuşumKızlaar ne yapıyorsunuz nasılsınız
Selam kaptanimkızlar selam nasılsınız valla ben 2 ayın üzerine regli oldum dün akşam biraz rahatladım gerçi 3 gündür bel fıtığından yatıyorum ama keyfim yerine geldi takımda yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldin diyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça gelirim
Oh ne güzel olmuş cnmAyy ben 6 da kalkmistim. 12 de eşim uyanınca çocuğu ona havale yaptım o saatten bu saate ölü gibi uyumuşumiyi geldi
Sen ne yapıyorsun canım
Selam kaptanim
Şükür geçmiş olsun inşallah bir daha denk gelmez büyük sıkıntı
Kitap okuyorum ben. Sen ne yapıyosun cnm
Acayip ruyalar gordum..
Bi tabesinde petibor biskuvi ikram ediyorlardi bir tepsi hem de..ben orucluyum dedim. Aklkm da kalmadi yaw..
Ise yarar ben inaniyorumm
Kendine vakit ayırabilmen, kendini motive eden aktiviteleri hiç bırakmama konusunda muhteşemsinBen de bugün Cosmopolitan’a baktım biraz. Her ay aldığım bir dergiydi. Keyif yapmayı çok severim, ezelden beri alırım. Markete gidince eşim almış çok sevindimDergiye bakıyordum. Sen ne yapıyorsun Calipsocum?
Ayy ben 6 da kalkmistim. 12 de eşim uyanınca çocuğu ona havale yaptım o saatten bu saate ölü gibi uyumuşumiyi geldi
Sen ne yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?