Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam nasılsınız valla ben 2 ayın üzerine regli oldum dün akşam biraz rahatladım gerçi 3 gündür bel fıtığından yatıyorum ama keyfim yerine geldi takımda yeni arkadaşlar var onlara hoşgeldin diyorum sizleri seviyorum kendinize iyi bakın fırsat buldukça gelirim

Geçmiş olsun kaptanım.

Geçmiş olsun kaptanım. Evet yeni yeni katılımlar var takımımıza. Çok şükür iyiyiz biz

Acayip ruyalar gordum..
Bi tabesinde petibor biskuvi ikram ediyorlardi bir tepsi hem de..ben orucluyum dedim. Aklkm da kalmadi yaw..
Ise yarar ben inaniyorumm
Vallamiben bişey anlamadım da basagrisindan sikayet eden cok ondanmi artti benim agrim aksam,bilmiyorum

Aleykümselam sende hosgeldin.kaptanim gozun aydin psikolojik baskisi daha coktu galiba olamamanin

Selam kaptanim
Şükür geçmiş olsun inşallah bir daha denk gelmez büyük sıkıntı

balpamuk nrmyn @Cagrihilal1 nasılsınız kizlar muslu sonrasi merak ettim

Leylim konsantre olabildiniz mi bilmiyorum ama ben iyi moda girdim Valla yedim de ne yalan söyliim @emnis amaaa şimdi gittim çikolata kokladımcanım hiç istemedi ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum. Eğer yeniden canım isterse yeniden vuruşları yapacağım. Şu an nötrüm ve bence işe yarıyor.

Kitap okuyorum ben. Sen ne yapıyosun cnm

Ben de bugün Cosmopolitan’a baktım biraz. Her ay aldığım bir dergiydi. Keyif yapmayı çok severim, ezelden beri alırım. Markete gidince eşim almış çok sevindim Dergiye bakıyordum. Sen ne yapıyorsun Calipsocum?

Acayip ruyalar gordum..
Bi tabesinde petibor biskuvi ikram ediyorlardi bir tepsi hem de..ben orucluyum dedim. Aklkm da kalmadi yaw..
Ise yarar ben inaniyorumm

Ben de bi derin uyudum ve acayip rüyalar gördüm bir türlü içinden çıkamadığım. Ben daha önce hipnoz da yaptırdığım için belki artık daha rahat moda giriyorum Leyl-i-fer

Kendine vakit ayırabilmen, kendini motive eden aktiviteleri hiç bırakmama konusunda muhteşemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…