Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aç olmak yemek istediğin şeyi çok istemen gerekiyormus. Vallaha ben demoya kadar sinire çok iyi girdim. Orda da kaldım. Adam konuştukça ben icimden adama bela okuyordum

birsevgi dün nasıl unuttuk ya walk yarisini bir tek C Cagrihilal1 unutmamış o da gruba bişey yazmamis maşallah
Erken kalkıp yazayım falan demişsin oyle yapmayalım tabi bende sabah erken kalktigim için takip ediyordum ama malum cuma olunca listeye odaklandım bende :/
Benimle birlikte sabah erken kalkan gordugum Mehfam kuzum var yarışma hatırlatma işini benim haricimde birde sana versek olur mu kuzum erken dediğimde 10 gibi falann

Tm cnm olur inşallah

Ne bileyim unutacaginizi ama bende çok yürüyemedim çok halsizdim dün bileydim kimse yürümeyecek fark açardım

Sorma ben de çok şaşırdım dün gece bir baktım C Cagrihilal1 mesaj atmış o an geldi aklıma
Benim uyku düzenim feci bozuldu ya öğlen 2 lerde kalkıyorum bu yarışma hatırlatma bahanesiyle belki erken kalkmaya başlarim, erken dediğim de 10-11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…