- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.281
Ayyy teee ben kaptanken bulmuştun bu grup isimlerini emniiiisss beni maziye götürdün bak duygulandım
Yaa kaptanım hatırladın miAyyy teee ben kaptanken bulmuştun bu grup isimlerini emniiiisss beni maziye götürdün bak duygulandım
Dinlendimde vücudumda çok hamlik ağrısı var ya onlardan otuulrup kalkamıyorum bileGünaydın.Vücudun dinlenmiştir.
Iyilesme şifalanma belirtisi olabilirVallamiben bişey anlamadım da basagrisindan sikayet eden cok ondanmi artti benim agrim aksam,bilmiyorum
Ancak toparladim kendimi ben bisey anlamadım
Aç olmak yemek istediğin şeyi çok istemen gerekiyormus. Vallaha ben demoya kadar sinire çok iyi girdim. Orda da kaldım. Adam konuştukça ben icimden adama bela okuyordumLeylim konsantre olabildiniz mi bilmiyorum ama ben iyi moda girdimValla yedim de ne yalan söyliim @emnis amaaa şimdi gittim çikolata kokladımcanım hiç istemedi ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum. Eğer yeniden canım isterse yeniden vuruşları yapacağım. Şu an nötrüm ve bence işe yarıyor.
Rakip olduk ya basmış cezayı puanları azaltacak ama biz ekstra sporumuzu yaparız.@emnis bana ceza vermiş
Aslında dün cuma ödülü babindaydi o bisküviler ama haklısın bu ara çok alışkanlık yaptım
Evet canımBu mu kızlar o fit program
Terlikli kedi hariç hep yes fit almış cezaRakip olduk ya basmış cezayı puanları azaltacak ama biz ekstra sporumuzu yaparız.
Ben şimdi 30 dk yürür hallederim o cezayıRakip olduk ya basmış cezayı puanları azaltacak ama biz ekstra sporumuzu yaparız.
Tm cnm olur inşallahbirsevgi dün nasıl unuttuk ya walk yarisini bir tek C Cagrihilal1 unutmamış o da gruba bişey yazmamis maşallah
Erken kalkıp yazayım falan demişsin oyle yapmayalım tabi bende sabah erken kalktigim için takip ediyordum ama malum cuma olunca listeye odaklandım bende :/
Benimle birlikte sabah erken kalkan gordugumMehfam kuzum var yarışma hatırlatma işini benim haricimde birde sana versek olur mu kuzum erken dediğimde 10 gibi falann
YaaaSağol bebeğim
Bende aksama hallederimBen şimdi 30 dk yürür hallederim o cezayısonra da kendi sporumu yaparım
Ne bileyim unutacaginizibirsevgi dün nasıl unuttuk ya walk yarisini bir tek C Cagrihilal1 unutmamış o da gruba bişey yazmamis maşallah
Erken kalkıp yazayım falan demişsin oyle yapmayalım tabi bende sabah erken kalktigim için takip ediyordum ama malum cuma olunca listeye odaklandım bende :/
Benimle birlikte sabah erken kalkan gordugumMehfam kuzum var yarışma hatırlatma işini benim haricimde birde sana versek olur mu kuzum erken dediğimde 10 gibi falann
Sorma ben de çok şaşırdım dün gece bir baktım C Cagrihilal1 mesaj atmışbirsevgi dün nasıl unuttuk ya walk yarisini bir tek C Cagrihilal1 unutmamış o da gruba bişey yazmamis maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?