Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım merak ettim seni her akşam gidiyorum diye haber veriridin ve muhakkak uğrardın dün bişi demeyince meraklandım

kızlar perşembe akşamı misafirlerim gelicek çaya,onlara bişeyler hazırlamam lazım.
ne yapıyım hadi fikir verin bakalım

geçniş olsun canım yaa neden öyle olmuş bi anda ay bende korktum şimdi ama şükür bişeyin yokmuş sevindim canım dikkat et kendine

yağ olmamaış bak şimdi bide kızarmış ekmek dediğin yağda kızarmış değil dimi

kızlar farkındayım cok oldu bugun gercı benım hep öyle ben cok sıkı diyet yapamıyorum ya aç kalamıyorum hemen başım dönüyo gözüm kararıyo ama bugun evet aksama corba ve salatayl agecıstıreyım yogurt fılan

Arkadaslar merhaba aranıza yenı katılıyorum boyum 1.70 kılom 72 kılo vermek ıstıyorum hedefım 62 banada yardımcı olursunuzinş.kurallar nedir işleyiş nasıl öğrenebilir miyim?

arcakcım hoşgeldin canım bende 75 ile başlamıştım buraya şu an 65 kiloyum çok şükür benim hedefimde 58 olmak

simdi ben bugun katıldım ya haftaya salı mı bıtcek deneme sürem yoksa bu cuma mı kılo vermezsem atılcakmıyım yada en az kac gr vermem lazım:26:

hayır canım listeleri cuma günleri hazırlıyoruz hafta değerlendirmesi cuma oluyor şimdi bu hafta deneme sürecinde olduğun için cuma listesinde olmayacaksın eğer paylaşımın bol olursa haftaya cuma listesinde yer alacaksın canım cuma günleri saat en geç 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz canım unutma

memnun oldun canım bende takım kaptanıyım adım gülsüm 25 yaşındayım mersinde otuyuruyorum bi kızım var 5 yaşında yürüyüş çok önemli arcakcım ben 10 kilo verdim yürüyüş yaparak mazeret bildirdikten sonra idare ederiz arkadaşım yeterki bilgimiz olsun

Rabiacım canımsın çok teşekkür ederim takımımzla ilgileniyorsun kendi takımın gibi ben sık gelemiyolurum bile size mahcup oldum bak şimdi sağol arkadaşım

rabiam Allah bağışlasın canım

şimdilik müsadenizle hatunlar arkadaşa gidicem gezmeye gelince görüşürüz

bu arada esra neden gelmiyor hala geçen hafta güya cumaya gelecekti valla bu hafta cumaya kadar gelmezse diskalifiye olacak kesinlikle hatta şimdi olması lazım ama sağlık problemi vardı dur bakalım nolacak

ferihanın herkese selami var kızlar sıkıntılarını atlatınca dönecek aramıza inşaAllah

bana yazdıgını yeni gördüm nerede oturuyorsun canım.Seninde yavrunu Allah bağışlasın canım saolasın.zaten bunlar dogum kılosu sayılmaz 70 le hamıle kalmıstım ben:18: ama ben aclıga pek dayanmıyorum cok sıkı dıyet yapamıyorum yaa

diyet bisküvi al bide diyet kola bide diyet pasta yap

kız evime ilk defa geliyolar yoksa ne ala da işte.biraz hamarat olmam lazım bu sefer :))
bu arada birbirimizin numarasını alsak canım ne iyi olur bence
acil durumlarda nete giremediğimizde en azından bi mesaj yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…