Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

memnun oldum gülsümcüm allah bagıslasın kızını evet eskıden bende dıyet yapmadan yürüyüşl ebayağı bı kilo vermiştim 85ten 62 ye kadar

kızlar perşembe akşamı misafirlerim gelicek çaya,onlara bişeyler hazırlamam lazım.
ne yapıyım hadi fikir verin bakalım

canım ıslak kek yap üstüne krem şanti çikolata sos falan hem tatlı hem kek aradan çıkar yanında da
ya yufka ya milyöf böreği yap olmadı bi de tuzlu tatlı kurabiye alırsın az bişey yeter
haftaiçi misafire bu çok bile

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun. Ben de korkardım öyle bişey yaşasam. Ne iltihaplanmasıymış bu peki? Acil şifalar diliyorum sana canım.

Arkadaslar merhaba aranıza yenı katılıyorum boyum 1.70 kılom 72 kılo vermek ıstıyorum hedefım 62 banada yardımcı olursunuzinş.kurallar nedir işleyiş nasıl öğrenebilir miyim?

Merhaba arcak hoşgeldin. Benim boyutlarımdasın sen de boyumuz aynı. Ben 75 kiloyla başladım. şimdi 70 in birazcık altına indim. Hedefim 60 benim de. Kuralları kaptanımız anlatacaktır şimdi ben yazarsam ayıp etmiş gibi hissederim kendimi. (Ama deneme sürecindesin bu hafta, bol paylaşım yapman gerekir )

canım hoşbuldum saolsun kaptanımız gülsüm yazdı kuralları maşallah 5 kılo vermıssın darısı benım basıma bende 70 ın altına bı ınsem

Arcak sen evde mi yiyosun yemeğini yoksa işyerinde mi? Ben işyerinde yiyodum ama orda ne çıktıysa ona mahkum oluyodum. Artık kendim evden götürmeyi düşünüyorum. Yoğurdumu salatamı sebzemi alır giderim artık

yalancı dolma yapayım dedim,börek bide bi pastam var amonyaklı ama biraz uğraşmalı yapıp yapmama konusunda kararsızım

Canım geçmiş olsun. Ben de korkardım öyle bişey yaşasam. Ne iltihaplanmasıymış bu peki? Acil şifalar diliyorum sana canım.

çok sağol canımcım.göbek deliği iltihaplanmasıymış bu

gülsümcüm bu işi bi anlat bana da ya. Şimdi bu yürüyüş haftada kaç gün kaçar saat oldu? Ben de bahara yürüyüşü mü denesem napsam? 10 kilo verdiysen bu ciddi bişey sonuçta.

canım öğle yemeğini işte yiyorum ama sanslıyom yanı evden tasımama gerek yok evde olmayan burda var cok şükür bizim yemeklerde ana yemek harıc dığer 4 cesıt secmelı yanı tatlı yerıne meyve alabılıyosun sebze yemegı veya salata ıcecek veya yogurt yanı sıkıntım yok evde dah asıkıntı oluyor benım ıcın aksam herseyden yemek ıstıyorum.

Harikaymış ya. İki öğünüm de böyle olsa ben şimdiye çoktaaaan hedefime ulaşmıştım da kas yapma aşamasına gelmiştim

Ben de geç kahvaltımı yazayım;

1 dilim normal, 1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
2 çk krem peynir
2çk bal

Ben de gezmeye çıkıcam birazdan. izmirde son 2 günüm. bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum. Doyasıya gezmek istiyorum

Hepinizi öpüyorum. Herkese kolay gelsin.

Benim yerimede gez lütfen bebek oldu olalı gezmeler değişti bizim kafama göre takılamıyorum artık

kahvaltın güzelmiş canım,afiyet olsun.
Havada tam gezmelik bugün gülhancım şansına

kız evime ilk defa geliyolar yoksa ne ala da işte.biraz hamarat olmam lazım bu sefer :))
bu arada birbirimizin numarasını alsak canım ne iyi olur bence
acil durumlarda nete giremediğimizde en azından bi mesaj yazarız

evet canım iyi oluyor böyle elifle pınarın numarası var ama seninki yok bende dur özelden yazarım şimdi sana

arkadaşlar merhaba diyete sizinle başlıyorum bu kez umarım bu kez tamam o olu r o sınav benim o sınav senin dolaşırken formumu kaybetmek üzereyim herkese kolay gele tabi banadaa..

arkadaşlar ben burada yeniyim bu cuma zayıflama yarışı hakkında bilgi alabilrmiyim

lusercim meraba canım öncelikle cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne başvuruyorsun müsait olan bi takım seni davet ediyor bu takımı istersen oraya yazmana gerek yok geldin sonuçta ilk olarak 1 hafta deneme süreci oluyor canım o süreçte bol bol paylaşım yapman gerekiyor öncelik paylaşımda cuma günleri en geç saat 12 ye kadar kilo bildirim yapmamız lazım 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye olur 2 cuma üsüste bildirim yapmayan üye diskalifiye oulr eğer bu takımda başlamak istersen kendini tanıtmakla başlayabilirsin canım

gülsümcüm bu işi bi anlat bana da ya. Şimdi bu yürüyüş haftada kaç gün kaçar saat oldu? Ben de bahara yürüyüşü mü denesem napsam? 10 kilo verdiysen bu ciddi bişey sonuçta.

gülhancım saat 6 da çıkıyordum evden saat 7.30 a kadar yürüyordum sabahları eve gelincede uyumuyordum ev işi yapıyordum ben bu şekilde yapıyordum her sabah ama kış gelince yapamaz oldum sabahları çok soğuk oluyor hava wc ye gitmeye bile üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…