- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.741
arkadaşlar merhaba diyete sizinle başlıyorum bu kez umarım bu kez tamam o olu r o sınav benim o sınav senin dolaşırken formumu kaybetmek üzereyim herkese kolay gele tabi banadaa..
evet canım iyi oluyor böyle elifle pınarın numarası var ama seninki yok bende dur özelden yazarım şimdi sana
arkadaşlar merhaba diyete sizinle başlıyorum bu kez umarım bu kez tamam o olu r o sınav benim o sınav senin dolaşırken formumu kaybetmek üzereyim herkese kolay gele tabi banadaa..
begümcüm bende yazdım sana canım
heyo
canım ya ben geçen cuma girdim buraya paylaşımlarımı sen biliyosun artık ben bu hafta listede olucakmıyım yoksa öteki cumayamı kaldım
eesssrraaaaaa gördüm seni aşağıdasın geçmişi okuyon herhalde hoşgeldin kaçakhani cuma günü gelecektin ?
haklısın canım geciktim biraz ama geçerli sebeplerim var istersen özelden yazayım
bu arada geçişi öğleden beri okuyorum m
canım evet sen rengarenk ve hayat aynı gün geldiniz paylaşımların güzel ama diğer kızlar biraz daha dikkatli olsalar paylaşım konusunda çok iyi olur paylaşımlarınız yeterli bulunursa bu hafta girersiniz listeye yetersiz olursa haftaya kalırsınız canım
teşekkür ederim canım ben saat 17 ye k-a*dar girmeye çalışıcam sonra eşim geliyo akşam yemeyi bulaşıtı falan zaten eşim oturuyo sonra bugün dizisde yok o kalkmaz artık yarın sabah görüşürüz ondan sonra inşllah listede oluruz sevdim burayı, akşam çorba+ salata yiycem eşim ne yiycek bilmiyorum şimdilik bakalım beefendi tel etti demin akşama ıslak kek yaparmısın dedi çokta severim nasıl dayancam alırım ucundan azcık artık napalım neyse ben kek yapmaya gidiyorum:81::80::80:
esra tabiki emindm bi sıkıntın olduğundan ama cuma gelecem demiştinya haber vermeyince dedim bu kız kaçtımı nooldu Allah yardımcın olsun canım önemli bişi yoktur inşaAllah iyileştinmi ?
gülsümcüm face e resmini koycaktınya hani şimdi koyarmısın seni merak ettim kızz
kızlar ben bu arada çok zayıfladım tahmin edin bakalım kaç kiloyum
kızlar burçaktan haberi olan varmı ki acep ??
haklısın canım geciktim biraz ama geçerli sebeplerim var istersen özelden yazayım
kızlar ben bu arada çok zayıfladım tahmin edin bakalım kaç kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?