Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanımmm bu hafta yapabilir miyim acaba? 51,6 tutar mı regl ödemim olacak cumaya ama başarır mıyım
Kuzum sen bu azıcık kiloda bile daha iyilerini yaptın regli için önlemini alırsan olur benceee haydi zorlaması bizden isminin yanına cumaya mezun olmak istiyorrrr yazalım insallahhh

Farkındayım yanlışlarımın toparlamaya çalışıyorum hazır gıdayı tamamen hayatımdan çıkarmayı dusunuyorum umarim basaririm
Çok hızlı ve anı kararlar alma yavaş yavaş adım adım ilerle yapabildiklerine göre kendini şekillendir. Mesela tatlıyı yemissin kendine engel olamamışsın orda kendini kontrol edip 2 değil bir dilim yiyeceksin. Kendini kontrol etmeyi ogrendigin zaman herşey daha da kolaylaşacak. Bizde hepimiz arada dayanamıyoruz yiyoruz ama sonrasını bi şekild e telafi etmeye çalışıyoruz. Sende basara bilirsin. Vazgeçmeden devam et.

Diyet süresince bizde ödem atmak için bu ve buna benzer ödem atıcı sular çaylar iciyoruz. Destek olarak yardımcı oluyor. 10 kilo çok değil başlarsan bir kaç aya istediğin sonuca ulaşabilirsin.
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…