Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar belki bilen vardir bilmiyorum cuma zayıflama yarismasinda performans uygulamasi tur tur takip edilip raporlaniyor her tur 8 etaptan oluşuyor ve bu 8 etap boyunca ekip ortalaması %0,30 altında kalmayanlar başarılı kabul ediliyor vee böyle olunca da turu başarılı tamamlayan takımın kişi bazlı raporu çıkıyor

asagida örnek link koydum.9. takım bu konuda çok başaralı ama devamli 9.takimin raporu yapılmasin bizde varizz diyelim ..

Özetle yapmamız gereken 8 etap boyunca hatta 2sini başarı ile geçirdik bilee❤❤ kalan 6 etabı notasiz atlatmak ✌✌yapabilir miyiz ?? Bence bu ekip icin hiç zor değil ne dersiniz ?

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın cidden çok aktif olamıyorum ama son 5 gün kaldı sonra rahatıım ve bir şey sormak istiyorum daha yeni başladım ya diyete sporda yanlış hareket yapmaktan çok korktuğum için sizin kadar yapamıyorum yani bugün mesela cidden 25 dk da zorlanmaya başladım sizde de böyle oluyor mu yoksa kendimi daha fazlası için hemen zorlamalı mıyım ne diyorsunuz??

Spordan sonra hemen incelicem ve bence bizim grup için kesinlikle zor değil
Hedeflerinizi rica edeyim tatlılar
72.5 diyeyim ben

Aşama aşama arttır canım örneğin ben eliptikte 5. Dk sonunda perttim şuan yarım saat oluyor

Hayır canım asla tavsiye etmem ben 10 aydır aktif hergun spor yapıyorum ama yinede sakatlık ve hamlik oluyor
Kademeli.arttirman hem sağlığın için hemde diyetin devamlılığı için çok önemli.. seviyeyi yüksek tutarsan belli bir süre sonra fazlasını yapman gerekecek ama maksimum a geldiğin için zorlanacaksın...
Menüde de olay böyle kademe kademe kaloriyi düşürmek en güzeli

Yaaa şöyle bir cevap görmek o kadar içimi rahatlattı ki anlatamam, çevreme hep yetersiz geliyorum kilo veremediğim için şimdide yanlış mı yapıyorum eksik miyim diye dert ediyodum çok teşekkür ederiiim

Ah ah terlikli kedicimmm daha dünkü topkekin günahı cikmadi şimdi Kıbrıs tatlisi ( çok üzüldüm kafada bitir su işi haydi.. inan kendine .. yedikçe biliyorum mutsuz oluyorsun yedikçe yapamayacağım galiba diyorsun bırakıyorsun..
Ama hele bir tatlıları hamurları reddet adım adım güçleniyor insan ❤

Son düzenleme:
Kesinlikle yaparız benim hedefim haftalık 1 kilo. 6 hafta duraklama dönemine girmezsem ben varım

Yaaa şöyle bir cevap görmek o kadar içimi rahatlattı ki anlatamam, çevreme hep yetersiz geliyorum kilo veremediğim için şimdide yanlış mı yapıyorum eksik miyim diye dert ediyodum çok teşekkür ederiiim
Hayır tatlım amacımız bir anda kas su kaybetmek değil sağlıklı beslenip bunu uzun süre sürdürebilmemiz lazım ancak böyle ilerleyebilir insan..
Takım içinde hep deriz bu kiloları 1 günde almadık 1 günde veremeyeceğiz sabredecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…