- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.401
Benim hiç halim yoktu yinede zorladım yaptim şu plank yaktı beni 30sn 30 yıl gibi geldiHaydiiii kızlar yemekler erimistir musait olan spora
Ozellikle no kilooooooo
Benimkiler aktı duşa kaçcam şimdiYes fit merak etmeyin benim de terim bi yerlerimden akıyor şuan
66,3 kuzumHedeflerinizi rica edeyim tatlılar
Spordan sonra hemen incelicem ve bence bizim grup için kesinlikle zor değilCanlar belki bilen vardir bilmiyorum cuma zayıflama yarismasinda performans uygulamasi tur tur takip edilip raporlaniyor her tur 8 etaptan oluşuyor ve bu 8 etap boyunca ekip ortalaması %0,30 altında kalmayanlar başarılı kabul ediliyor vee böyle olunca da turu başarılı tamamlayan takımın kişi bazlı raporu çıkıyor
asagida örnek link koydum.9. takım bu konuda çok başaralıama devamli 9.takimin raporu yapılmasin bizde varizz diyelim ..
Özetle yapmamız gereken 8.etap boyunca hatta 2sini başarı ile geçirdik bilee❤❤ kalan 6 etabı notasiz atlatmak ✌✌yapabilir miyiz ?? Bence bu ekip icin hiç zor değil ne dersiniz ?
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
9. TAKIM ANALİZ RAPORU (655. Etap & 663. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 655. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 663. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
72.5 diyeyim benHedeflerinizi rica edeyim tatlılar
Aşama aşama arttır canım örneğin ben eliptikte 5. Dk sonunda perttim şuan yarım saat oluyorkızlar kusura bakmayın cidden çok aktif olamıyorum ama son 5 gün kaldı sonra rahatıımve bir şey sormak istiyorum daha yeni başladım ya diyete sporda yanlış hareket yapmaktan çok korktuğum için sizin kadar yapamıyorum yani bugün mesela cidden 25 dk da zorlanmaya başladım sizde de böyle oluyor mu yoksa kendimi daha fazlası için hemen zorlamalı mıyım ne diyorsunuz??
Hayır canım asla tavsiye etmem ben 10 aydır aktif hergun spor yapıyorum ama yinede sakatlık ve hamlik oluyorkızlar kusura bakmayın cidden çok aktif olamıyorum ama son 5 gün kaldı sonra rahatıımve bir şey sormak istiyorum daha yeni başladım ya diyete sporda yanlış hareket yapmaktan çok korktuğum için sizin kadar yapamıyorum yani bugün mesela cidden 25 dk da zorlanmaya başladım sizde de böyle oluyor mu yoksa kendimi daha fazlası için hemen zorlamalı mıyım ne diyorsunuz??
Bencede yorumlarını bekliyorum tatlımSpordan sonra hemen incelicem ve bence bizim grup için kesinlikle zor değil
Hedeflerinizi rica edeyim tatlılar
Yaaa şöyle bir cevap görmek o kadar içimi rahatlattı ki anlatamam, çevreme hep yetersiz geliyorum kilo veremediğim için şimdide yanlış mı yapıyorum eksik miyim diye dert ediyodum çok teşekkür ederiiimHayır canım asla tavsiye etmem ben 10 aydır aktif hergun spor yapıyorum ama yinede sakatlık ve hamlik oluyor
Kademeli.arttirman hem sağlığın için hemde diyetin devamlılığı için çok önemli.. seviyeyi yüksek tutarsan belli bir süre sonra fazlasını yapman gerekecek ama maksimum a geldiğin için zorlanacaksın...
Menüde de olay böyle kademe kademe kaloriyi düşürmek en güzeli✌
Ah ah terlikli kedicimmm daha dünkü topkekin günahı cikmadi şimdi Kıbrıs tatlisiSahur
1 bardak şekersiz çay
1 yumurta
3 zeytin
4 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 parca kıymalı ekmek
Iftar
1 kase çorba
2 kasık pirinç pilavı
Bi küçük kase güveç
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
Çayda 2 dilim kıbrıs tatlisi
Kesinlikle yaparız benim hedefim haftalık 1 kilo. 6 hafta duraklama dönemine girmezsem ben varımCanlar belki bilen vardir bilmiyorum cuma zayıflama yarismasinda performans uygulamasi tur tur takip edilip raporlaniyor her tur 8 etaptan oluşuyor ve bu 8 etap boyunca ekip ortalaması %0,30 altında kalmayanlar başarılı kabul ediliyor vee böyle olunca da turu başarılı tamamlayan takımın kişi bazlı raporu çıkıyor
asagida örnek link koydum.9. takım bu konuda çok başaralıama devamli 9.takimin raporu yapılmasin bizde varizz diyelim ..
Özetle yapmamız gereken 8.etap boyunca hatta 2sini başarı ile geçirdik bilee❤❤ kalan 6 etabı notasiz atlatmak ✌✌yapabilir miyiz ?? Bence bu ekip icin hiç zor değil ne dersiniz ?
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
9. TAKIM ANALİZ RAPORU (655. Etap & 663. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 655. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 663. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Hayır tatlım amacımız bir anda kas su kaybetmek değil sağlıklı beslenip bunu uzun süre sürdürebilmemiz lazım ancak böyle ilerleyebilir insan..Yaaa şöyle bir cevap görmek o kadar içimi rahatlattı ki anlatamam, çevreme hep yetersiz geliyorum kilo veremediğim için şimdide yanlış mı yapıyorum eksik miyim diye dert ediyodum çok teşekkür ederiiim
51.6 diyeyim inşallah bakalım. Cuma günü Tam regle Bi kaç gün kalmış olacak ama inşallah çok çabalıcam
Bir önceki mesajı sana yazmıştım ama alıntılamayı unutmuşuuumAşama aşama arttır canım örneğin ben eliptikte 5. Dk sonunda perttim şuan yarım saat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?