Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim 4.gün insan kendini hafif hissediyor. Uzun süreli yapmadım daha.
Ben henüz yeni başladım bir bardak kaldı içmem gereken bugün leslie yede başladım aynı zamanda evde yürüyüşe ekmek tatlı paketli gıdaları kestim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Tamam o zaman listedeyşm
İnşallah
Tabi benim icin sadece kiloda muhim değil istikrar en önemlisi sende de daha önce izinler ve kendi istegnle yarışmadan ayrılmalar olmuş şimdi bilmiyorum ne durumda kararlısin iyi.gidiyorsun ama?
Biliyorsunn listeye girince ilk 2 ay izin hakkı olmuyor ayrilincada 6 ay donulemiyor gibi..

Ay şuan bir huzurlu yazıyorum ki size sormayınn 1 buçuk saat sporumu yaptımmm miss gibi duşumu aldımm elime de maden suyumu aldım size geldim.
Bir süredir spor yapmakta zorlanıyoruz hatta can çekişe çekişe yapıyoruz farkındayım. Ama inanın ki her verimli spordan sonra üstümü giyip ayna karşısında geçtiğimde farkediyorum milim milim o değişmeyi, o duruştaki düzelmeyi kamburu gidiyor kız insanın, omzu dikleşiyor
o yüzdeeeen rica ediyorum 3-5 gün sonunda hala canınız spor yapmak istemiyorsa kalkın aynaya bakın. O pasifliği, o çekinik duruşu, kamburluğu, o özgüvensizliği görüp düzeltmek isteyeceksiniz
spor sonrası huzur çok az şeyde var

Aynı kişi olabilirmyiz? Şuan bende nerdeyse 1 buçuk saatlik sporumu bitirdim duşumu aldım ve soda içiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…