- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.461
O yapar cuma günü yerlerde yuvarlanır yine yaparDalga geciyor ya bizle sen o.hedefi tutturma bizde senle dalga gececegiz
Simdi.basla hahahhÇarşamba günü Stres e başlarım artık
Ben henüz yeni başladım bir bardak kaldı içmem gereken bugün leslie yede başladım aynı zamanda evde yürüyüşe ekmek tatlı paketli gıdaları kestim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBenim 4.gün insan kendini hafif hissediyor. Uzun süreli yapmadım daha.
Yemekten sonra bende içiyorum her günİki şişe soda içtim yayuh.
Biri sade .. diğerini ben kendi yaptığım şekersiz kayısı suyuyla karıştırdım güzek oldu
Tamam o zaman listedeyşmTabiki artı geleni hangi çılgın almış listeye
Ancak olur doğru başlayayım ben gideyim tartılayımSimdi.basla hahahh
Aa o nasıl youtube da var mı yada tavsiye edeceğin video filanBen yüz yogası yapıyorum
Ay kız bağımlı gibi oldum... Spor da çok terlediğim için vücut mu istiyor neYemekten sonra bende içiyorum her gün
Bu ikisini yapıyorum benAa o nasıl youtube da var mı yada tavsiye edeceğin video filan
Kesinlikle öyle canım zamanla öyle artacak ki dayanıklılığın sen bile inanamayacaksin. Bunda 1. Koşul devamlılık ama. Bunu hiç unutmaBir önceki mesajı sana yazmıştım ama alıntılamayı unutmuşuuum
Youtube ye yüz yogası diye arat çıkıyor videolarAa o nasıl youtube da var mı yada tavsiye edeceğin video filan
Bağımlılığı bilmiyorum ama bende içiyorum hergün ıyi oluyorAy kız bağımlı gibi oldum... Spor da çok terlediğim için vücut mu istiyor ne
Ay kadının yüzü nasıl şekillenmiş takip ederim ben bunuBu ikisini yapıyorum ben
İnşallahTamam o zaman listedeyşm
Bu yüzden Dukan birasi insanı tıkıyor şimdi aciktigim.saatlerde özellikle içiyorum iyi oluyorBağımlılığı bilmiyorum ama bende içiyorum hergün ıyi oluyor
Aynı kişi olabilirmyiz? Şuan bende nerdeyse 1 buçuk saatlik sporumu bitirdim duşumu aldım ve soda içiyorum???Ay şuan bir huzurlu yazıyorum ki size sormayınn1 buçuk saat sporumu yaptımmm miss gibi duşumu aldımm elime de maden suyumu aldım size geldim.
Bir süredir spor yapmakta zorlanıyoruz hatta can çekişe çekişe yapıyoruz farkındayım. Ama inanın ki her verimli spordan sonra üstümü giyip ayna karşısında geçtiğimde farkediyorum milim milim o değişmeyi, o duruştaki düzelmeyikamburu gidiyor kız insanın, omzu dikleşiyor
o yüzdeeeen rica ediyorum 3-5 gün sonunda hala canınız spor yapmak istemiyorsa kalkın aynaya bakın. O pasifliği, o çekinik duruşu, kamburluğu, o özgüvensizliği görüp düzeltmek isteyeceksiniz
spor sonrası huzur çok az şeyde var
Ooohh aynı kişi olmayabiliriz ama hissettiğimiz huzur aynı ona eminimmAynı kişi olabilirmyiz? Şuan bende nerdeyse 1 buçuk saatlik sporumu bitirdim duşumu aldım ve soda içiyorum???
Kesinlikle öyle. İçim çok ferah kaçamağım yok üstüme düşeni yaptım tabiki de karşılığını alacağımOoohh aynı kişi olmayabiliriz ama hissettiğimiz huzur aynı ona eminimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?