- 23 Mart 2016
- 31.029
- 92.304
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.421
Supersinnn ne var ki 6 turcukKesinlikle yaparız benim hedefim haftalık 1 kilo. 6 hafta duraklama dönemine girmezsem ben varım
96.6
Onlarında egzersizlerini gormustum ben youtubede kesin vardır böyle parmaklarla hep yüze masaj yapiliyor gidi yukarı yukarı toplanıyorKızlar birşey sormak istiyorum. Yüz bölgemde ve gıdık bölgemde kilo verdikçe yumuşama ve sarkma olmaması için ne yapayım?
Ben yüz yogası yapıyorumKızlar birşey sormak istiyorum. Yüz bölgemde ve gıdık bölgemde kilo verdikçe yumuşama ve sarkma olmaması için ne yapayım?
65 olsun
Tabi ki yapariz bana bunlarla gelin yarış deyin rekabet deyin kazanmak deyin kanimin ve yağlarımın son damlasına kadar varım ben. Bu arada ramazan bitene kadar 73 olmayı hedefliyorum.Canlar belki bilen vardir bilmiyorum cuma zayıflama yarismasinda performans uygulamasi tur tur takip edilip raporlaniyor her tur 8 etaptan oluşuyor ve bu 8 etap boyunca ekip ortalaması %0,30 altında kalmayanlar başarılı kabul ediliyor vee böyle olunca da turu başarılı tamamlayan takımın kişi bazlı raporu çıkıyor
asagida örnek link koydum.9. takım bu konuda çok başaralıama devamli 9.takimin raporu yapılmasin bizde varizz diyelim ..
Özetle yapmamız gereken 8 etap boyunca hatta 2sini başarı ile geçirdik bilee❤❤ kalan 6 etabı notasiz atlatmak ✌✌yapabilir miyiz ?? Bence bu ekip icin hiç zor değil ne dersiniz ?
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
9. TAKIM ANALİZ RAPORU (655. Etap & 663. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 655. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 663. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Can iste yaaaaa adamsinnnTabi ki yapariz bana bunlarla gelin yarış deyin rekabet deyin kazanmak deyin kanimin ve yağlarımın son damlasına kadar varım ben. Bu arada ramazan bitene kadar 73 olmayı hedefliyorum.
Youtube falan gıdık bölgesi için yüz egzersizleri var çok kolay oturduğun yerden yapılacak şeyler onları deneye bilirsin.Kızlar birşey sormak istiyorum. Yüz bölgemde ve gıdık bölgemde kilo verdikçe yumuşama ve sarkma olmaması için ne yapayım?
Sağol canım.Biraz keyfim yok girmedim pek o yüzden. Sen nasılsın??İyi misin tatlım ? K KuruPapatya
Ne kiziyon ya 74.84 olsun hadi 1 gr daha indim
Farkındayım yanlışlarımın toparlamaya çalışıyorum hazır gıdayı tamamen hayatımdan çıkarmayı dusunuyorum umarim basaririmAh ah terlikli kedicimmm daha dünkü topkekin günahı cikmadi şimdi Kıbrıs tatlisi( çok üzüldüm kafada bitir su işi haydi.. inan kendine .. yedikçe biliyorum mutsuz oluyorsun yedikçe yapamayacağım galiba diyorsun bırakıyorsun..
Ama hele bir tatlıları hamurları reddet adım adım güçleniyor insan ❤
Fark ettim tam laf atacaktım menünu görünce dedim kesin birsey varSağol canım.Biraz keyfim yok girmedim pek o yüzden. Sen nasılsın??
Onları yemese bizimki de kabız olur. Allahtan onları yiyoBak.yine senin ki salatalık domates yiyor emre devamli.hamur işleri
Kesin canım.zamanla adam olacaklar inşallahOnları yemese bizimki de kabız olur. Allahtan onları yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?