- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.481
Ahh inşallah alirsiinn canimmKesinlikle öyle. İçim çok ferah kaçamağım yok üstüme düşeni yaptım tabiki de karşılığını alacağım
Ne güzellll. Burda da çok yağdı gündüzMis gibi yağmur başladı toprak koktu her yan
Ay şuan bir huzurlu yazıyorum ki size sormayınn1 buçuk saat sporumu yaptımmm miss gibi duşumu aldımm elime de maden suyumu aldım size geldim.
Bir süredir spor yapmakta zorlanıyoruz hatta can çekişe çekişe yapıyoruz farkındayım. Ama inanın ki her verimli spordan sonra üstümü giyip ayna karşısında geçtiğimde farkediyorum milim milim o değişmeyi, o duruştaki düzelmeyikamburu gidiyor kız insanın, omzu dikleşiyor
o yüzdeeeen rica ediyorum 3-5 gün sonunda hala canınız spor yapmak istemiyorsa kalkın aynaya bakın. O pasifliği, o çekinik duruşu, kamburluğu, o özgüvensizliği görüp düzeltmek isteyeceksiniz
spor sonrası huzur çok az şeyde var
Heyyyttt 1 buçuk.saat spor yapanlar kervaninda bende varimmmAynı kişi olabilirmyiz? Şuan bende nerdeyse 1 buçuk saatlik sporumu bitirdim duşumu aldım ve soda içiyorum???
Ooo hilalcimde 1 buçuk saat yapmışSahur
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 yk yoğurt
Iftar
1 tabak eristeli yeşil mercimek corbasi
Salata
Sahura kadar en az 2.5 lt içerim su
200 ip dun ku demo cezası için
30 dk. Bölgesel
30 dk. Pilates
30 dk. KardioCherry Mom
Dimii yaaaa insanın kaçamak yapası varsa da kaciyoor gidiyoorrHeyyyttt 1 buçuk.saat spor yapanlar kervaninda bende varimmm
Dusumu aldım Dukan icecegim elimdeçok yoruldum ama aynen o huzur başka huzur
Kaçamaklı bir menü ile karşılarınız dayımagain
Sahur
Yarım muz
Bir iki dilim peynir
Şişeden dikme süt
İftar
Şehriye çorbası
Bezelye yemeği
Eccuk pilav ki tabağımı bitiremedim
Tabi ki tatlıbir kepçe helva bir dilim dondurma
Ama bak emnis eksi görmesem kaçamak yapmam.. eksi görünce ne biliyim gaza mı geliyom ne yiyom.. kadıncağızda yapmış napak
30 dk cardıo
Evet çok seviyorum yağmuruNe güzellll. Burda da çok yağdı gündüzinsan Bi huzurlu hissediyor...
Yavaşladı bakım var galibaSayfa çok mu yavaşladı bende mi sıkıntı acaba
Yavaş ve hatta girmiyor.Sayfa çok mu yavaşladı bende mi sıkıntı acaba
45 dakika bölgesel miiiii hay maşallah ben şimdi 18 dakika programı tamamladım bittimSporu neden hep yazmak sonradan aklıma geliyor bilmiyorum 10 bin adım 45 dk dambıllarla bölgesel 50 adet mekik
Zorlama kendini tamamdır kuzumYavaş ve hatta girmiyor.
Kuzum 15 dk kardio ve 300 bölgesel yapabildim sadece. Öksürcek gibiyim devam edemedim bu yüzden.
Verdin gazi anamız ağlıyorOoo hilalcimde 1 buçuk saat yapmış
Kilo da mı spor damı şekerimBu hafta büyük konuşmak gibi olmasın ben birinci olmayı planlıyorum. Hatta olsun yahu büyük konuşmak gibi olsun ne var yani
Yürü be kim tutar seniBu hafta büyük konuşmak gibi olmasın ben birinci olmayı planlıyorum. Hatta olsun yahu büyük konuşmak gibi olsun ne var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?