- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.801
Bende bittim ama daha cardio ve pilates var sıradaBittim az soluklanıp duşa atcam kendimi
Kiz davetler yasak yasak ne işin var gezmelerde seninKızlar ben gündüz ne zipladiysam öyle kalacak sanırımeşimin iş arkadasi iftara çağırmış bizi. Ben bugün menü yazmasam daha hayrıma tek sağlıklı şey mercimek corbasiydi çünkü. Kendi cezami da kendim vereceğim merak etmeyin yarım saat koşu yarım saat eliptik cezası vereceğim günlük sporumun dışında
Ben de iki gündür cardio yapıyodum da bu zıplamanın üstüne bi cacık yapamamBende bittim ama daha cardio ve pilates var sırada
Aramızda 25 kilo olmasaydı bende yapmazdımBen de iki gündür cardio yapıyodum da bu zıplamanın üstüne bi cacık yapamam
Anam biz Şırnak in İdil köyündeyiz zaten aylardır karantinadayizKiz davetler yasak yasak ne işin var gezmelerde senin
Neden zıplayamadığınızı anladım ama iki gündür cadio yapınca hamlamıştım üstüne zıplamak aşırı zorladı 1000 1000 gidemedim bu sefer 300 500 anca döndümAramızda 25 kilo olmasaydı bende yapmazdımzaten sen benden fazla zıplamışsındır
Sizi şikayet ediyorum polis geliyor koşmaya başka senAnam biz Şırnak in İdil köyündeyiz zaten aylardır karantinadayiz
3 polisle aynı evdeyim şuan beaaSizi şikayet ediyorum polis geliyor koşmaya başka sen
Açık adreste vermişAnam biz Şırnak in İdil köyündeyiz zaten aylardır karantinadayiz
Yapma be3 polisle aynı evdeyim şuan beaa
Olur inşallah sen gönlünü ferah tutHastane değil sadece tüp bebek merkezi o yüzden bişi olmaz diye düşündüm aslındaa hazır eşim de evdeyken süreç daha kolay olur diye
2 kez aşılama da oldum onlar da başarısız, 1 tüp bebek var o da kalbi durdu işte. Nasip uğraşıyoruz
Yok yok polis bakiyoYapma beoraya jandarma bakıyordur
Grupta aktif pek olamıyorum şuanlık ama eskiden mesela şey olurdu bir iki gün yapıp üf daha zamanım var diyip hep bırakıyodum, gruba girdiğimden beri asla öyle bi düşünce oluşmadı aksine o kadar istiyorum ki bir an önce daha iyi olup yarışmalarda falan daha çok yardım etmek istiyorumKesinlikle öyle canım zamanla öyle artacak ki dayanıklılığın sen bile inanamayacaksin. Bunda 1. Koşul devamlılık ama. Bunu hiç unutma
Leslieyi yapmayı ben çok denedim telefonda youtubedan yaptığım için arkadan başka müzik açamıyodum beni motive etmiyodu o yüzden hep sıkılıp bıraktım onu bende aslında leslie ile gerçekten vücudu toparlanmış çok insan okudum ama cidden 3. Günden sonrası falan gitmiyor yaaCanım ya bugün eşimin tatil olunca boş bulduğum bi an girdim sonra bi daha giremedim şimdi uyuduben iyiyim ama köyde olunca spor yapamıyorum o canımı sıkıyor. Yarın geceyarışı yasak bitince eve döneceğiz pazartesi başlıyorum inşallah ❤
Geçmiş olsun canım kendine çook dikkat et sıcacık tut
Evet bi bacağım 2.5 cm incelmişti diğeri yarım cm kalınlaşmıştı
73 diyeyim regie 3 gün kaliyo şişkinlik falan olmazsa ulaşırım diye düşünüyorum
Bence yavaş yavaş vücudunu alıştır. Ben kolay olsun diyesadece leslie yapiyodum ilk onu da önceden yaptığım için zor gelmiyordu sonra artırdım ama yine uzun zamandır yapanlar gibi yapamıyorum tabi
Ay gevşek gevşek kahve içerken bu mesajNO KiLoOOoooo canlar bakın bu yes fit hep ziplama yarışlarından çok puan alıp haftayı 1.kapatiyor o yuzdn bu sefer bizde ziplayalim
@kardelelen321
hanmeli
@melita09
@reyyanK
@Tempus
@bluuee
@KuruPapatya
@arasveannesi
@Ceylansnn
@terliklikedi
Hic atlamayan 100 atlayıp katkı sağlasın
Allah yardımcımız olsun. Bende çok sıkılmaya başladım. Halimiz çok şükür yine de.Yok yok polis bakiyo
Saka maka burada haftada 1 markete çıkıyoruz zaten aylardır:) sadece koronadan önce çıkar gezmeye giderdik Mardin'e Diyarbakır a falan. Artık yapamıyoruz o kadar
Sürekli aynı sporu yapmak sıkıyor beni de sürekli degistiriyorum. Değişik değişik dene sendeGrupta aktif pek olamıyorum şuanlık ama eskiden mesela şey olurdu bir iki gün yapıp üf daha zamanım var diyip hep bırakıyodum, gruba girdiğimden beri asla öyle bi düşünce oluşmadı aksine o kadar istiyorum ki bir an önce daha iyi olup yarışmalarda falan daha çok yardım etmek istiyorum
Leslieyi yapmayı ben çok denedim telefonda youtubedan yaptığım için arkadan başka müzik açamıyodum beni motive etmiyodu o yüzden hep sıkılıp bıraktım onu bende aslında leslie ile gerçekten vücudu toparlanmış çok insan okudum ama cidden 3. Günden sonrası falan gitmiyor yaa
Ödevlerin bitsin de acısını çıkarırız kolaylıklar olsunKızlar hepinize iyi akşamlar diliyoruum öncelikle
ödevlerimin son teslim tarihi 8-9 mayıs ve benim toplam 600 sayfalık 2 tez okuyup onun analizini yapmam gerekiyor birde almanca ve ticaret dersimden kompozisyon yazmam kaldı, gruba girdiğim gibi ödevlerle boğuşmaktan aktif olamıyorum ama gerçekten sizin burda olmanız bile daha tanışmasakta bir güç veriyor bana, o yüzden aktif olamadığım için öncelikle gerçekten hepinizden özür diliyorum, ama sağlıklı bir şekildekilo vermek için çabaladığımı ve gerçekten kaçamak hiç yapmadığımıdaa belirtmek isteriiiiiim
Kafamda ilerleyen günler için bi ebru şallı yaz vücudu gibi bi videoyu beğendim sanırım mayısın 10 u gibi falan ona başlayabiliriim sizde bi bakın isterseniiz, hep aynı şekil gerçekten sıkar bir süre sonraaSürekli aynı sporu yapmak sıkıyor beni de sürekli degistiriyorum. Değişik değişik dene sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?