Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz davetler yasak yasak ne işin var gezmelerde senin

Ben de iki gündür cardio yapıyodum da bu zıplamanın üstüne bi cacık yapamam
Aramızda 25 kilo olmasaydı bende yapmazdım zaten sen benden fazla zıplamışsındır bi çay içiyorum bi zipliyorum bi tuvalete gidiyorum bu oruntude ilerliyorum. Ben zıplayacağım ama şartlar izin vermiyor

Aramızda 25 kilo olmasaydı bende yapmazdım zaten sen benden fazla zıplamışsındır
Neden zıplayamadığınızı anladım ama iki gündür cadio yapınca hamlamıştım üstüne zıplamak aşırı zorladı 1000 1000 gidemedim bu sefer 300 500 anca döndüm

Olur inşallah sen gönlünü ferah tut sadece bu vakitte kendini yıpratma yine güzel yaşını kendi zamanını yaşa hayırlısı Mevladan

Kesinlikle öyle canım zamanla öyle artacak ki dayanıklılığın sen bile inanamayacaksin. Bunda 1. Koşul devamlılık ama. Bunu hiç unutma
Grupta aktif pek olamıyorum şuanlık ama eskiden mesela şey olurdu bir iki gün yapıp üf daha zamanım var diyip hep bırakıyodum, gruba girdiğimden beri asla öyle bi düşünce oluşmadı aksine o kadar istiyorum ki bir an önce daha iyi olup yarışmalarda falan daha çok yardım etmek istiyorum
Leslieyi yapmayı ben çok denedim telefonda youtubedan yaptığım için arkadan başka müzik açamıyodum beni motive etmiyodu o yüzden hep sıkılıp bıraktım onu bende aslında leslie ile gerçekten vücudu toparlanmış çok insan okudum ama cidden 3. Günden sonrası falan gitmiyor yaa

Yok yok polis bakiyo
Saka maka burada haftada 1 markete çıkıyoruz zaten aylardır:) sadece koronadan önce çıkar gezmeye giderdik Mardin'e Diyarbakır a falan. Artık yapamıyoruz o kadar
Allah yardımcımız olsun. Bende çok sıkılmaya başladım. Halimiz çok şükür yine de.

Sürekli aynı sporu yapmak sıkıyor beni de sürekli degistiriyorum. Değişik değişik dene sende

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyoruum öncelikle

ödevlerimin son teslim tarihi 8-9 mayıs ve benim toplam 600 sayfalık 2 tez okuyup onun analizini yapmam gerekiyor birde almanca ve ticaret dersimden kompozisyon yazmam kaldı, gruba girdiğim gibi ödevlerle boğuşmaktan aktif olamıyorum ama gerçekten sizin burda olmanız bile daha tanışmasakta bir güç veriyor bana, o yüzden aktif olamadığım için öncelikle gerçekten hepinizden özür diliyorum, ama sağlıklı bir şekildekilo vermek için çabaladığımı ve gerçekten kaçamak hiç yapmadığımıdaa belirtmek isteriiiiiim

Ödevlerin bitsin de acısını çıkarırız kolaylıklar olsun

Sürekli aynı sporu yapmak sıkıyor beni de sürekli degistiriyorum. Değişik değişik dene sende
Kafamda ilerleyen günler için bi ebru şallı yaz vücudu gibi bi videoyu beğendim sanırım mayısın 10 u gibi falan ona başlayabiliriim sizde bi bakın isterseniiz, hep aynı şekil gerçekten sıkar bir süre sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…