- 18 Eylül 2015
- 47
- 197
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.821
Yaaaaa çok teşekkür ederim gerçekten anlayış içiiiinÖdevlerin bitsin de acısını çıkarırız kolaylıklar olsun
Evet yaptım bende bi ara superKafamda ilerleyen günler için bi ebru şallı yaz vücudu gibi bi videoyu beğendim sanırım mayısın 10 u gibi falan ona başlayabiliriim sizde bi bakın isterseniiz, hep aynı şekil gerçekten sıkar bir süre sonraa
Katki katkıdır tabiki canimAy gevşek gevşek kahve içerken bu mesajAllah'ım daha 30 kere zıpladım 500 yapayım ben olur mu yeter mi ya
Bende şuan artık son verdim zıplamaya. Eşim film izleyelim dediBolgesellerimide yaptımbu hafta sadece yine Perşembe off vercem galiba kendime resmen programda boşluk yaratamiyorum spor delisi oldum bu grup sayesinde
Al bendende o kadarBolgesellerimide yaptımbu hafta sadece yine Perşembe off vercem galiba kendime resmen programda boşluk yaratamiyorum spor delisi oldum bu grup sayesinde
Waawww film gecesiBende şuan artık son verdim zıplamaya. Eşim film izleyelim dedi
He he çok romantikkkWaawww film gecesi
Ben görmedim bu neyBen de orda gözüküyorum ama cidden görmedim yazdıklarınızı ve hatta sayfam açık dahi değildi. Asılı kalmış nickim.Eskiden Mırc’te olurdu ya bilenler bilir
Bende şuan artık son verdim zıplamaya. Eşim film izleyelim dedi
HahajajjaH
He he çok romantikkk7.koğuşu izliyoruz
Anca yazdıklarınızı okuyorum daha yetişemedim sizin çenenize yavaş geliyorum
Paw kaç kişi var okuyan demisti ya altta onu.gostermek için attım tek.tek.yazmaya.usendimCherry Mom paylaştığın ekran görüntüsü ne canim
Sporların hepsini bu tatlilara ceza olarak aldımSahur
2 yumurtalı ve kaşarli omlet
2 dilim ekmek
Iftar
1 kase çorba
4 tane kuru dolma
1 dilim ekmek
Salata
3 minik yumurta tatlısı (yemekten yarim saat sonra çok pişmanım)
1.5 lt su
1lt dukan içeceği
122 adet bölgesel çalışma
30sn plank
Neyi okuyan kizPaw kaç kişi var okuyan demisti ya altta onu.gostermek için attım tek.tek.yazmaya.usendim
Ben görmedim bu ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?