- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.841
HeeeeO anda sayfaya bakanlar arasında biz de görünüyoruz ama yazmıyoruz diye paylaşmış emnis. Benim de rumuzum sayfaya bakanlar arasında görünüyor ama ben sayfaya bakmıyordum o anda
Pro üyelerin özelliği kuzumNeyi okuyan kiz
Yok gorunmuyorsun :)Heeeeya ben sayfa açıkken ekranı kilitliyorum sonra teli elime alınca sayfayı yeniliyorum o yüzden 7/24 aktif görünüyor olabilirim
Hiii pro üye nasıl olunuyor bu aradaPro üyelerin özelliği kuzum
Sayfadaki.yazismalari okuyanlar altta gözüküyor
Sahur
2 dilim ballı ekmek
Yarım yumurta..
İftar
Yrım kepçe keşkek nohut 1 YK pilav
Salata
3 adet çiğköfte
Ve malesef çikolatapideyi millet bandırınca ben de bandırdım baya da yedim yani..
Malesef spor gitti buna oof..
Ramazan bitmeden kaçamaklar bitmeyecek..
30 dk yoga
Zıpzıp..
Su soda kahve devam...
Bu aralar yine çok sporsuz geçiyor canım iftar sonrası olmuyor.mu denedin mi ?Slm kızlar dün ve bugünki menumüde yazayim.
Dün
Sahur peynir zeytin 2 dilim salam 1 dilim ekmek çay
Iftar 3tane kanat 5 tane dilim patates ayran 1 dilim ekmek
su 1 litre ancak
Bugün
Sahur 4 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Iftara taze fasulye salata 1 dilim ekmek yerim
Su 2 litreyi zorlicam.
Cherry Mom
Menüler yıkılıyorAnammm kaptan bugün kafayı vura vura bir oldu
( Seyirci yorumu)
Ben bugün menü yazmayacağım canımMenüler yıkılıyor
bak ne yediyse yazamıyo en çok ona kızBen bugün menü yazmayacağım canımkötü örnek olmak istemiyorum ama cezamı verdim, okudun mu bilmiyorum. Yarın tüm günümü spora ayircam
Ay hadi.Bu arada 95.5 kilo olduğum bir fotoğrafımı buldum ama asıl bulmak istediğim o foto değildi. Biraz sizi motive edicekse paylaşabilirim. He yok biz tatlı yerken bakalım diyosanız göstermiciiimm
OkudumBen bugün menü yazmayacağım canımkötü örnek olmak istemiyorum ama cezamı verdim, okudun mu bilmiyorum. Yarın tüm günümü spora ayircam
Tatli yiyenlerin menulerinde hic meyve yok esracim.Menüler yıkılıyor
Heeeeya ben sayfa açıkken ekranı kilitliyorum sonra teli elime alınca sayfayı yeniliyorum o yüzden 7/24 aktif görünüyor olabilirim
Bende bazen sahurda yiyorum meyveyiTatli yiyenlerin menulerinde hic meyve yok esracim.
Eger iftar sonrasi ara ogunde meyve yenmiycekse,sahura veya iftara meyve eklenirse o kacamak haftada bir porsiyona duser,
Pro üyelerin özelliği kuzum
Sayfadaki.yazismalari okuyanlar altta gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?