Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay benim koca gün yine ziyan ancak gözüm açıldı bu saatten sonrada birşey yapılmaz

o4.o5.2o2o 5. Takim Menu Paylasim Listesi

Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapildi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapildi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
hanmeli - Paylasim yapildi
Maariftakvimi - Paylasim yapildi
ollala - Paylasim yapildi
Renia - Paylasim yapilmadi

Aras yazmisti sanki kuzum spor geldi diye yazmıştım ya
Melitayi menü listesinden cikarabilirsin bu arada
Renia

Bravo takimimiza tam uyum

Bugün sonunda kendime güncel resimler çektim. 1 kaç ay gecsede karsilastirsak bi şimdi bi de bunu bekleyeceğim. Bu arada sıkı durun ben bi 100 gr daha eksideyim. Ramazan sonu hedefimi 72 mi yapsam acaba
Yaa cidden hızlanıyor mu kilo verisin masalahh bu sende bir.ilk

Bence oructan sahurda falan baya dikkat ediyorum. Inşallah detoks gibi bişey olmaz ramazandan sonra tekrar gelmez artılar.
Doğru ramazan etkisidir ramazanda dikkat eden kilo veriyor zaten
Sanmıyorum sonra geri.gelecegini olmadı bir müddet mide alisana kadar öğle ara.faln yapmazsın kahvaltı akşam yemeği gidersen yine sıkıntı olmaz

Bence oructan sahurda falan baya dikkat ediyorum. Inşallah detoks gibi bişey olmaz ramazandan sonra tekrar gelmez artılar.

yine öğünleri ayarlarsak sıkıntı olmaz bende ramazanda daha hızlı vermeye basladım kiloyu ama 1 gün kaçırsam sanki hepsi geri gelecekmiş gibi hiissediyorum :/

yine öğünleri ayarlarsak sıkıntı olmaz bende ramazanda daha hızlı vermeye basladım kiloyu ama 1 gün kaçırsam sanki hepsi geri gelecekmiş gibi hiissediyorum :/
Bende öyle o korku psikolojimi baya etkiliyor
Bazen diyorum ki şöyle bünyemi bir sasirtayim serbest gun geçireyim cheat day falan diyorlar ya aman yok yapamiyorum

Bende öyle o korku psikolojimi baya etkiliyor
Bazen diyorum ki şöyle bünyemi bir sasirtayim serbest gun geçireyim cheat day falan diyorlar ya aman yok yapamiyorum

Bende hergün tartılma takıntısı var tartılmazsam ipun ucu kaçıyor ama gram olarak fazla olduğumu görürsem frenleyebiliyorum kendimi yemeyi bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…