- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.301
Hadi insallah bendede etki olurOoo en çok orda fark.eder göğusde çok yağ var çünkü
Ben göğüs çevresi 100 ile baslamisim şuan 90
Bitti bitti kuzum gel temiz temiz hoşbeş edelimOhhh temizlik, mis koktu buralar. Kolay gelsin kardelenim bitti mi temizlik işleri?
Ben olabildiği kadar paketli şekerli hazır gıdaları hayatımdan çıkarıcam zaten arkadaş ortamlarında ikramları reddetmiyorum en azindan bu kaçamak tarzı seyleri arkadas ortamlarında tüketirimYAa ben nasıl yemicem
Ya ben çoğu şeyi yemiyorum ekmek pirinç makarna paketli şeyler...Ben olabildiği kadar paketli şekerli hazır gıdaları hayatımdan çıkarıcam zaten arkadaş ortamlarında ikramları reddetmiyorum en azindan bu kaçamak tarzı seyleri arkadas ortamlarında tüketirim
Beyaz ekmegide çıkartmaya karar verdim cok zorlamışsam tam buğday falan tüketirim arada
Aslında ödül için arada bir kucuk bir tane yiyebilirsin vazgecilezin iseYa ben çoğu şeyi yemiyorum ekmek pirinç makarna paketli şeyler...
Ama dondurmaa
Bakalım iyice yaz gelsin deAslında ödül için arada bir kucuk bir tane yiyebilirsin vazgecilezin ise
Eğer ki mezun olabilersem mesela tekrar dönecek olursam süreç nasıl oluyorHiç beni bekler mi sence? Bu hafta mezun ediyoruz onu
Kuzum ben biraz biraz yememeye başladım. Çikolata hastası iken şimdi yemiyorum ve dondurma hastasıyım ama cnm çekmeyecek inşallahYAa ben nasıl yemicem
Menü ve spor listesi yazan yere cnmmenüleri bu başlığa mı yazıyoruz yoksa
5.Takım Menü ve Spor Listeleri buraya mı
Küçüldü cnm benim baya Bi. Küçülür yaniHadi insallah bendede etki olur
Benim göğüsler büyük herkes bana küçült deyip duruyor ama sanki bedenim zayıfta göğüslerim büyük zayiflasam belki küçülecek ona gore bi fikrim olur
Ama gel gör ki 112 kiloyum yani bu kiloyla bana normal geliyor
Küçültmek istesemde ne bıçak altına yatacak cesaretim var nede öyle bir maddi imkanım
Teşekkürler :)Menü ve spor listesi yazan yere cnm
Rica ederimmTeşekkürler :)
Bence o.kadar sıkıntısı yok tabi ne yedigine göre değişir Magnum falansa Allah çarparBakalım iyice yaz gelsin debir yolunu bulurum artık
Madonun şekersiz dondurmaları var bi bak istersen güzel tatlarıKızlar yaz gelince dondurma işini nasıl yapıyorsunuz
Hiç bilmiyorumEğer ki mezun olabilersem mesela tekrar dönecek olursam süreç nasıl oluyor
Sahur niye yemedin cnmmm
Umarım benimkide küçülür 112 kiloyumKüçüldü cnm benim baya Bi. Küçülür yani
Uyuyakalmışım evde olsam zorlamazdı da dışarda elim kolum dolu yürüyünce çok zorladıSahur niye yemedin cnmmm☹
Başarırsın, buranın motivasyonu çok iyi. Bide istedikten ve azmettikten sonra insanın yapamayacağı yokUmarım benimkide küçülür 112 kiloyum
Hedefim 53 kilo olmak yani insallah basarirsam vucudumun yarisi gitmis olacak dogal olarak onlarda kuculur diye umutlanmak istiyorum
Oyy kıyamam sanaUyuyakalmışım evde olsam zorlamazdı da dışarda elim kolum dolu yürüyünce çok zorladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?