- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.241
Geçmiş olsun canım. Dinlen birazSelam kızlar bugün migren tuttu maalesef giremiyorum
Ben de çorba pişiriyorum. Belki accık leslie yaparım birazdan.Yurudum accik☺hamur yogurdum,camasir astim topladim,bulasiklar ve çamaşırlar halledildi simdi size yaziyorum
Sen napiyosun
Bundan sonra boyle artik ya, maskeli hayat, ihtiyac dahilinde yuruyusler,keyfi degil zorunlu aktiviteler,yapcak bisey yok,gidiyor yavas yavas rabbim bi daha karsilastirmasin bir an once de kurtarsin bizleri bu derttenKargo bahanesine iyi yürüdüm bize yakın olanlar kapalıydı uzaktaki açıkmış sadece
Bugun nasilsin pamukum canlandinmi birazOhhh temizlik, mis koktu buralar. Kolay gelsin kardelenim bitti mi temizlik işleri?
Kargo göndermem lazım iş evraklarını öyle bi kuyruk var ki ta sokağın sonunda
Amiin inşallah. Oruç oruç iyi gelmedi bayılcak yer arıyorumBundan sonra boyle artik ya, maskeli hayat, ihtiyac dahilinde yuruyusler,keyfi degil zorunlu aktiviteler,yapcak bisey yok,gidiyor yavas yavas rabbim bi daha karsilastirmasin bir an once de kurtarsin bizleri bu dertten
Benim öyle bi kargomu iade ettiler.. yasak falan da yoktu. Çok kavgalar ettim ama geri gelmedi kargomBir kargomu 3 gün önce yanlışlıkla bir arka sokağa getirmiş Aras Kargo. Adam aradı yoksunuz adreste diyor. Sokağa çıkma yasağı var beyefendi nasıl evde olmam dedimEvdeyim bekliyorum dedim tekrar adresi söyledim bekle bekle gelmedi. Aradım tekrar. Yarın öğlen gelecek kargonuz bugün yetişmedi dedi. Tamam dedim yoğunluk var diye sorun etmedim herkes için zor zaman sonuçta çalışanları da anlamak lazım diye düşündüm. Aradan 3 gün geçti bugün beni arayan elemanı cepten onlarca kez aradım açmadı. Çağrı merkezini deli gibi arıyorum, sadece 1 defa birine bağlandı o da sistemde sorun var 1 saat sonra arayın dedi. Hadi yine tamam dedim kapadım. 1 saat sonra aradım yokk, 2 saat sonra aradım yokkk, kargo elemanını cepten yine defalarca aradım yokkk. Hiç ettiler kargomu!
Sağol canım
Hatırlıyorum sanki bunu yazmıştın bizeBenim öyle bi kargomu iade ettiler.. yasak falan da yoktu. Çok kavgalar ettim ama geri gelmedi kargom
Sağol canım dinlemek ne mümkün ya sinirlerimi hoplattı bu çocukGeçmiş olsun canım. Dinlen biraz
Ge
Geçmiş olsun tatlım uyu dinlen iyice
Sağolun kızlarGecmiş olsun
Daha iyiyim canım çok hap attım böbrekler hiç olcak bu hastalık yüzündenGeçmiş olsun cnm. İnşallah uzun sürmez ya
Allah korusun canım yaDaha iyiyim canım çok hap attım böbrekler hiç olcak bu hastalık yüzünden
En güzeli işte. Yapacak çok şey var ama derman yok
Valla buraya yazdıktan sonra bi yüzümü yıkamaya banyoya gittim, eşim sakal tıraşı olmuş yerler kirlenmiş vs baktım her yerin bir temizlenme vakti gelmişYurudum accik☺hamur yogurdum,camasir astim topladim,bulasiklar ve çamaşırlar halledildi simdi size yaziyorum
Sen napiyosun
Süpersin cnmValla buraya yazdıktan sonra bi yüzümü yıkamaya banyoya gittim, eşim sakal tıraşı olmuş yerler kirlenmiş vs baktım her yerin bir temizlenme vakti gelmişhadi bakalım usenmek yok dedim kırkladim evi, toz almayı ve limonun kakalarini temizleme isini de esime kitledim Oohhi birazdanda yemek yapcam. Akşam da mis gibi bir spor. Daha ne olsun
Sağol tatlımGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?