Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kargo bahanesine iyi yürüdüm bize yakın olanlar kapalıydı uzaktaki açıkmış sadece
Bundan sonra boyle artik ya, maskeli hayat, ihtiyac dahilinde yuruyusler,keyfi degil zorunlu aktiviteler,yapcak bisey yok,gidiyor yavas yavas rabbim bi daha karsilastirmasin bir an once de kurtarsin bizleri bu dertten

Kargo göndermem lazım iş evraklarını öyle bi kuyruk var ki ta sokağın sonunda

Bir kargomu 3 gün önce yanlışlıkla bir arka sokağa getirmiş Aras Kargo. Adam aradı yoksunuz adreste diyor. Sokağa çıkma yasağı var beyefendi nasıl evde olmam dedim Evdeyim bekliyorum dedim tekrar adresi söyledim bekle bekle gelmedi. Aradım tekrar. Yarın öğlen gelecek kargonuz bugün yetişmedi dedi. Tamam dedim yoğunluk var diye sorun etmedim herkes için zor zaman sonuçta çalışanları da anlamak lazım diye düşündüm. Aradan 3 gün geçti bugün beni arayan elemanı cepten onlarca kez aradım açmadı. Çağrı merkezini deli gibi arıyorum, sadece 1 defa birine bağlandı o da sistemde sorun var 1 saat sonra arayın dedi. Hadi yine tamam dedim kapadım. 1 saat sonra aradım yokk, 2 saat sonra aradım yokkk, kargo elemanını cepten yine defalarca aradım yokkk. Hiç ettiler kargomu!

Bundan sonra boyle artik ya, maskeli hayat, ihtiyac dahilinde yuruyusler,keyfi degil zorunlu aktiviteler,yapcak bisey yok,gidiyor yavas yavas rabbim bi daha karsilastirmasin bir an once de kurtarsin bizleri bu dertten
Amiin inşallah. Oruç oruç iyi gelmedi bayılcak yer arıyorum
Benim öyle bi kargomu iade ettiler.. yasak falan da yoktu. Çok kavgalar ettim ama geri gelmedi kargom

En güzeli işte. Yapacak çok şey var ama derman yok
Yurudum accik☺hamur yogurdum,camasir astim topladim,bulasiklar ve çamaşırlar halledildi simdi size yaziyorum
Sen napiyosun
Valla buraya yazdıktan sonra bi yüzümü yıkamaya banyoya gittim, eşim sakal tıraşı olmuş yerler kirlenmiş vs baktım her yerin bir temizlenme vakti gelmiş hadi bakalım usenmek yok dedim kırkladim evi, toz almayı ve limonun (bizim kuş) kakalarini temizleme isini de esime kitledim Oohhi birazdanda yemek yapcam. Akşam da mis gibi bir spor. Daha ne olsun

Süpersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…