- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.281
Bende de olmaya başladı o psikoloji bisey yiyince eyvah artı diyorum. Aslında böyle dusunmememiz gerekiyormus. Ne kadar korkarsak o kadr ensemizdeyine öğünleri ayarlarsak sıkıntı olmaz bende ramazanda daha hızlı vermeye basladım kiloyu ama 1 gün kaçırsam sanki hepsi geri gelecekmiş gibi hiissediyorum :/
Senin mezun olabileceğin kilon kaçtı canımmBende de olmaya başladı o psikoloji bisey yiyince eyvah artı diyorum. Aslında böyle dusunmememiz gerekiyormus. Ne kadar korkarsak o kadr ensemizde
Tıpkısı bennnBende hergün tartılma takıntısı var tartılmazsam ipun ucu kaçıyor ama gram olarak fazla olduğumu görürsem frenleyebiliyorum kendimi yemeyi bırakıyorum
Sen ses et ben senin yerine kıpraşırımCherry Mom kaptanım hiç kıpraşmadan, gezmeye çıkmadan uslu uslu duruyorum çünkü benim cnm takımım 5.takımm
Mezun olmamak icinmiCherry Mom kaptanım hiç kıpraşmadan, gezmeye çıkmadan uslu uslu duruyorum çünkü benim cnm takımım 5.takımm
TmSen ses et ben senin yerine kıpraşırım
He heMezun olmamak icinmipaw i mi bekliyon yoksa
Hiç beni bekler mi sence? Bu hafta mezun ediyoruz onuMezun olmamak icinmipaw i mi bekliyon yoksa
Haklısın canımbu işin en güzel yani bu ne yapalım
Ben geçen yaz hiç yememistim ama bu yaz sade Maraş faln yerim.Kızlar yaz gelince dondurma işini nasıl yapıyorsunuz
Hiç karıştırma oralarıCherry Mom kaptanım hiç kıpraşmadan, gezmeye çıkmadan uslu uslu duruyorum çünkü benim cnm takımım 5.takımm
Ben artık yemicem cnm inşallahKızlar yaz gelince dondurma işini nasıl yapıyorsunuz
Zayıflayınca sütyendede neden değişiyor muPentide çok güzel indirimler var kızlar bakın benimölçü değiştiği icin yeni almam lazim bedeni mi keşfetmeye çalışıyorum ,
O başka şeyden bahsediyordaMezun olmamak icinmipaw i mi bekliyon yoksa
Ooo en çok orda fark.eder göğusde çok yağ var çünküZayıflayınca sütyendede neden değişiyor mu
Bir kargomu 3 gün önce yanlışlıkla bir arka sokağa getirmiş Aras Kargo. Adam aradı yoksunuz adreste diyor. Sokağa çıkma yasağı var beyefendi nasıl evde olmam dedimEvdeyim bekliyorum dedim tekrar adresi söyledim bekle bekle gelmedi. Aradım tekrar. Yarın öğlen gelecek kargonuz bugün yetişmedi dedi. Tamam dedim yoğunluk var diye sorun etmedim herkes için zor zaman sonuçta çalışanları da anlamak lazım diye düşündüm. Aradan 3 gün geçti bugün beni arayan elemanı cepten onlarca kez aradım açmadı. Çağrı merkezini deli gibi arıyorum, sadece 1 defa birine bağlandı o da sistemde sorun var 1 saat sonra arayın dedi. Hadi yine tamam dedim kapadım. 1 saat sonra aradım yokk, 2 saat sonra aradım yokkk, kargo elemanını cepten yine defalarca aradım yokkk. Hiç ettiler kargomu!
Ben geçen yaz hiç yememistim ama bu yaz sade Maraş faln yerim.
YAa ben nasıl yemicemBen artık yemicem cnm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?