- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.361
Çerez yerinePeki Magnumu neyin yerine yiyebiliriz diyetisyencim
Hahaha cerez neyin dönüşümüÇerez yerine
Evet çıkarmamız lazım yoksa sen bizi depresyona sokacaksın.Amma çıkamıyorum kii. Beni çıkar hadi
Sevgili kayinvalidecikHassas mıyım gerçekten yaya o an sevgili kayınvalideciğimle de konuşuyordum da Bi taraftan da buraya yazdım. Dedim yanlış mı ifade ettim hislerimi acaba diye. Değilse bişey yok. Benim ince düşüncelerim işte
Çerez de ara öğün işte ara öğün yemeyince magnumu yersin. Ama minisiniHahaha cerez neyin dönüşümübence biz seninle çok guzel ikili oluruz ama kilo verme ikilisi değil alma ikilisi
Zaten çok pahalı bencede almayın hem para ver hem kilo al.Magnumu eve almayıno pek masum değil çok canın isterse de işte ayda bir kaçamak gibi ödül gibi ye
Bunu senin demen hiç olmadı hahahahahZaten çok pahalı bencede almayın hem para ver hem kilo al.
Dimi ya o paraya bimden alırım sade bi kutu dondurmaZaten çok pahalı bencede almayın hem para ver hem kilo al.
Yok yok dondurmacilardan kendi yaptıkları dondurmalardan açık alıyorsun ya ondan karışık alacaksın külah da alırsın onu böyle kulaha koyarsın renk renk sonraDimi ya o paraya bimden alırım sade bi kutu dondurma
Ceza çıbığımı cikariyim
1 olsaydı bari canımburadan 70 puan ceza spor puanın 38 yani bir dahaki sporundan da keseceğim ona göre fazla spor yap canım
Yeni üyeye ceza olur mu olurmuş
90 puan ceza canım 1.sayfamizdan kendine göre bu puana denk gelen bir spor yapip dönmeni rica ederim ☺☺ bugün olmazsa yarın 🖐
Aaa nasıl düştün. Ayak bileğine mi. Geçmiş olsunAy ya çok üzgünümyere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
geçmiş olsun dikkat etAy ya çok üzgünümyere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Canım ben oğlum da olduğu için hazır tğketmemeye özen gösteriyorum.. arada olsa da tabiki her zaman değil..muzu dilim dilim dondurup robattan çekiyorum şahane muzlu dondurma.. içine kakao fındık.. çilek kayısı şeftali her türlü meyve kavun yaptım bunlara bir limon sıkıyorum biraz da bal donmuş dilimli halde robattan çekiyorumKızlar yaz gelince dondurma işini nasıl yapıyorsunuz
Sağ el kuzum...Aaa nasıl düştün. Ayak bileğine mi. Geçmiş olsun
Önemli olan sağlık en kısa zamanda geçer sıkma canını dikkat et. Yapabildiklerini yaparsın sonra devam edersinSağ el kuzum...
Sanırım artık walk ve zıpzıp yapabilirim..oof ne güzel program biticekti heyecanla onu bekliyordum kendime nazar değmesin resmen
Tam yetti canım sağolleslie yaptım 1 saat yeterli mi kaptanım
Geçmiş.olsun ya elinin üstüne nasıl dustun o.gecen gosterdigin hareketi.yaparken mi yoksaSağ el kuzum...
Sanırım artık walk ve zıpzıp yapabilirim..oof ne güzel program biticekti heyecanla onu bekliyordum kendime nazar değmesin resmen
Evet canım Leslie beni özledi galibaÖnemli olan sağlık en kısa zamanda geçer sıkma canını dikkat et. Yapabildiklerini yaparsın sonra devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?