Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başarırsın, buranın motivasyonu çok iyi. Bide istedikten ve azmettikten sonra insanın yapamayacağı yok
1 yıl icinde aralıklı şekillerde 3 ayri diyetisyen e gittim ama yapamadım motivasyon için burdayım
:)

Eskiden kilo vermeye karar verdiğimde diyet yapicam der ve kilo verirdim 3 aya yakin bi zamanda kendi cabamla 25 kilo civarında kilo vermisligim var

Ama son surecte artik diyetisyebede gitsem uygulaamıyordum paramda çöp oluyordu desem yeridir burda o motivasyonu sağlarsam diyetisyen e ayıracagımm para diyet icin alışverişlerime gider

Zaten elimde yeter kadar diyet listeside var uygulayabilirsem

Kuzum ben biraz biraz yememeye başladım. Çikolata hastası iken şimdi yemiyorum ve dondurma hastasıyım ama cnm çekmeyecek inşallah
Ya sorma ben bi oturuşta 2-3 karamı bitirecek yapidayim hepsinden vazgeçtim ama cartedorun kutu dondurmalari
Bence o.kadar sıkıntısı yok tabi ne yedigine göre değişir Magnum falansa Allah çarpar sade dondurma yenir bence sevgili diyetisyenimiz @Calypso95 yiyor mesela
Hahahah cornetto diske ne dersin
Madonun şekersiz dondurmaları var bi bak istersen güzel tatları

Hiç bilmiyorum Cherry Mom bilir
Ahh madoyu kim kaybetmiş ben Şırnak'ta bulayım

Bence kesin olur canim. Takip et zayıfladıkça incelediğini görürsün ölç istersen hatta :)

Göğüslerin büyük olabilir ama kilo ekstra buyultuyor ben rejime başladığım da 94 çıkıyordu ölçüm şimdi 91 olmuş bugün ölçtüm. Zayıfladıkça küçülüyor

Diyetisyenle bende zayiflayamiyorum uyamiyorum o listeye. Uzun bir süreç 1 kaç ayda olacak bisey değil ilk önce bunu kabul etmelisin uzun bir yol düşersin kalkarsın vazgeçersin yine başlarsın ama bırakmazsın önemli olan kararlı olmak ve yapabilirsin yapamaman için hiç bir neden yok

Yavaş yavaş olur, moralini yüksek tut. İnceldiğini ve tartıda eksiyi gördükçe zaten çok daha motive olacaksın

Maariftakvimi canım göğüsler küçülüyor hem de kaç beden bir bilsen benimkiler 100 bedendi babanne sütyeni takıyodum şimdi 80-85:)

Duyunca nasıl mutlu oldum anlatamam darısı bana insallah o kadar uzun zaman oldu ki bariz fark edecek bi kilo vermeyeli hic hatırlamıyorum kuculuyormuydu sabit mi kaliyordu

Umarım benimkide küçülür 112 kiloyum
Hedefim 53 kilo olmak yani insallah basarirsam vucudumun yarisi gitmis olacak dogal olarak onlarda kuculur diye umutlanmak istiyorum
Küçülür canım merak etme. İnşallah hedefine ulaştığın günü de görcez burda hep birlikte.

Açıkçası zaten bi anda vermeyi istemiyorum 1-1.5 yil gibi bi süreye bıraktım haftada 1 kilo verirsem senede 52 kilo edecek
10 hafta aksasa yine yılda 42 kilo veririm ve 1.5 yillik bi surecte istediğim kiloya kavuşurum bi anda kilo verip sarkmamak için yavas yavas ama sürekli ilerlemek istiyorum

Aslında eskiden yapınca uyuyordum farkta görüyordum ama iste cok cabuk sıkılıyorum

Ama haklisin bazı diyetisyenler hic senin ne sevip sevmediğini dikkate almıyor
Ben bir diyetisyen e gidiyordum hayatta maydanoz dereotu gibi yeşillikler yiyemem kendinede söylemiştim

Kahvaltıda verdiği sey dereotu nane maydanoz sonra içine 1 kaşık lor peynir 1 kaşık çörek o.t.u at ye valla adam akilli çiğneyemedim bile afedersin kusacaktım

Sonra hayatta kahve içemem kefir içemem her seferinde araogune kahve kefir yazıyordu

Bazıları ilgisiz yani ilgili bi diyetisyen olsa ne yeyip yemediğini bilir ona gore ayarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…