- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.321
1 yıl icinde aralıklı şekillerde 3 ayri diyetisyen e gittim ama yapamadım motivasyon için burdayımBaşarırsın, buranın motivasyonu çok iyi. Bide istedikten ve azmettikten sonra insanın yapamayacağı yok
Ya sorma ben bi oturuşta 2-3 karamı bitirecek yapidayimKuzum ben biraz biraz yememeye başladım. Çikolata hastası iken şimdi yemiyorum ve dondurma hastasıyım ama cnm çekmeyecek inşallah
Hahahah cornetto diske ne dersinBence o.kadar sıkıntısı yok tabi ne yedigine göre değişir Magnum falansa Allah çarparsade dondurma yenir bence sevgili diyetisyenimiz @Calypso95 yiyor mesela
Ahh madoyu kim kaybetmiş ben Şırnak'ta bulayım
Bence kesin olur canim. Takip et zayıfladıkça incelediğini görürsün ölç istersen hatta :)Hadi insallah bendede etki olur
Benim göğüsler büyük herkes bana küçült deyip duruyor ama sanki bedenim zayıfta göğüslerim büyük zayiflasam belki küçülecek ona gore bi fikrim olur
Ama gel gör ki 112 kiloyum yani bu kiloyla bana normal geliyor
Küçültmek istesemde ne bıçak altına yatacak cesaretim var nede öyle bir maddi imkanım
70 mi 71 mi ne öyle bişeySenin mezun olabileceğin kilon kaçtı canımm
Kızlar yaz gelince dondurma işini nasıl yapıyorsunuz
Sonra bir dahaki yaza kadar tekrar burda kilo vermeye çalışıyoruz hshshsyiyoruz
Göğüslerin büyük olabilir ama kilo ekstra buyultuyor ben rejime başladığım da 94 çıkıyordu ölçüm şimdi 91 olmuş bugün ölçtüm. Zayıfladıkça küçülüyorHadi insallah bendede etki olur
Benim göğüsler büyük herkes bana küçült deyip duruyor ama sanki bedenim zayıfta göğüslerim büyük zayiflasam belki küçülecek ona gore bi fikrim olur
Ama gel gör ki 112 kiloyum yani bu kiloyla bana normal geliyor
Küçültmek istesemde ne bıçak altına yatacak cesaretim var nede öyle bir maddi imkanım
Diyetisyenle bende zayiflayamiyorum uyamiyorum o listeye. Uzun bir süreç 1 kaç ayda olacak bisey değil ilk önce bunu kabul etmelisin uzun bir yol düşersin kalkarsın vazgeçersin yine başlarsın ama bırakmazsın önemli olan kararlı olmak ve yapabilirsin yapamaman için hiç bir neden yok1 yıl icinde aralıklı şekillerde 3 ayri diyetisyen e gittim ama yapamadım motivasyon için burdayım
:)
Eskiden kilo vermeye karar verdiğimde diyet yapicam der ve kilo verirdim 3 aya yakin bi zamanda kendi cabamla 25 kilo civarında kilo vermisligim var
Ama son surecte artik diyetisyebede gitsem uygulaamıyordum paramda çöp oluyordu desem yeridir burda o motivasyonu sağlarsam diyetisyen e ayıracagımm para diyet icin alışverişlerime gider
Zaten elimde yeter kadar diyet listeside var uygulayabilirsem
Yavaş yavaş olur, moralini yüksek tut. İnceldiğini ve tartıda eksiyi gördükçe zaten çok daha motive olacaksın1 yıl icinde aralıklı şekillerde 3 ayri diyetisyen e gittim ama yapamadım motivasyon için burdayım
:)
Eskiden kilo vermeye karar verdiğimde diyet yapicam der ve kilo verirdim 3 aya yakin bi zamanda kendi cabamla 25 kilo civarında kilo vermisligim var
Ama son surecte artik diyetisyebede gitsem uygulaamıyordum paramda çöp oluyordu desem yeridir burda o motivasyonu sağlarsam diyetisyen e ayıracagımm para diyet icin alışverişlerime gider
Zaten elimde yeter kadar diyet listeside var uygulayabilirsem
Sonra bir dahaki yaza kadar tekrar burda kilo vermeye çalışıyoruz hshshs
1 pide okudum dedim neeeyyBugünkü menüm
Sahur - 2 yumurtalı menemen
İftar - 3 yk kısır, yarım kase yoğurt, 1 dilim pide, 1 hurma, 1 bardak meyan şerbeti.
Maariftakvimi canım göğüsler küçülüyor hem de kaç beden bir bilsen benimkiler 100 bedendi babanne sütyeni takıyodum şimdi 80-85:)
oyy maşallah canım yaaKızlar ya netten aldığım 38 beden giyselerin çoğu olmadıama niye büyük geldi
Kalıplar geniş demekki 36 da olmadık yani.
Kahrolsun zayiflik
Yoo bence artık hızlanmaya başladın70 mi 71 mi ne öyle bişeysizden önce mezun oluyormuşum kaplumbağayla tavşanın yarışı gibi
Umarım iyi olursun
Bugün başladım hatta before resmi gönderdim ölçüleri gönderdim fena olmuş ölçülerimBencede kaptanım. İyi olur inşallahbir şeye odaklanmak lazım bugünlerde
Küçülür canım merak etme. İnşallah hedefine ulaştığın günü de görcez burda hep birlikte.Umarım benimkide küçülür 112 kiloyum
Hedefim 53 kilo olmak yani insallah basarirsam vucudumun yarisi gitmis olacak dogal olarak onlarda kuculur diye umutlanmak istiyorum
Açıkçası zaten bi anda vermeyi istemiyorum 1-1.5 yil gibi bi süreye bıraktım haftada 1 kilo verirsem senede 52 kilo edecekDiyetisyenle bende zayiflayamiyorum uyamiyorum o listeye. Uzun bir süreç 1 kaç ayda olacak bisey değil ilk önce bunu kabul etmelisin uzun bir yol düşersin kalkarsın vazgeçersin yine başlarsın ama bırakmazsın önemli olan kararlı olmak ve yapabilirsin yapamaman için hiç bir neden yok
Inşallah:)Yavaş yavaş olur, moralini yüksek tut. İnceldiğini ve tartıda eksiyi gördükçe zaten çok daha motive olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?