Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Duyunca nasıl mutlu oldum anlatamam darısı bana insallah o kadar uzun zaman oldu ki bariz fark edecek bi kilo vermeyeli hic hatırlamıyorum kuculuyormuydu sabit mi kaliyordu
Küçülecek merak etme:))) ama egzersiz de yap yoksa fena sarkıyor

İstekli ve kararlı olmak zaten önemli olan canım. Eğer kesin kararın fit olmaksa tam gaz devam. Bu zorlu yolda çok acılar çekeceksin belki olmuyor yapamıyorum dediğin zamanlar olacak. Azimle kararlılıkla devam edersen mutlaka başaracaksın.

Bir de kendine, olmak istediğin bednde bir kıyafet al onu odanda hep göreceğin bi yere as seni sürekli ateşlesin. Hadi acı yok rocky

Maariftakvimi bak senin gibi bir arkadaş ne güzel kilo vermiş burada mezun olmuş 107 den 69a

Benim en çok sevdiğim karnelerden

Kızlar nasıl sınanıyorum Bi bilseniz ablam marketten çikolatalar gofretler browniler allahım neler almış bide çiğdem almış karşımda çıt çıt çıt delirttiler beni ama yemicem
Bravo canım yesen 1 hafta pişmanlik.bosver daha önce pek coook kez yedik onları zaten peh

Kızlar nasıl sınanıyorum Bi bilseniz ablam marketten çikolatalar gofretler browniler allahım neler almış bide çiğdem almış karşımda çıt çıt çıt delirttiler beni ama yemicem
Benim babamda kadayıf ve tulumba getirmiş

Evde pastada vardi gözümün önünden hersey geçiyor ama olabildiği kadar kendimi tutmaya xalisiyorum

Ceza çıbığımı cikariyim

Sahur : 2 yumurta , çay, peynir, 1 dilim pide
Iftar; 2 dilim pide , taze fasulye 6-7 kaşık, 5-6 kaşık pilav
Ara: kek yedim iki dilim 15 dakika egzersiz 2 litre su

1 olsaydı bari canım buradan 70 puan ceza spor puanın 38 yani bir dahaki sporundan da keseceğim ona göre fazla spor yap canım

Yeni üyeye ceza olur mu olurmuş
90 puan ceza canım 1.sayfamizdan kendine göre bu puana denk gelen bir spor yapip dönmeni rica ederim bugün olmazsa yarın

Kızlar yaz gelince dondurma işini nasıl yapıyorsunuz
Bence o.kadar sıkıntısı yok tabi ne yedigine göre değişir Magnum falansa Allah çarpar sade dondurma yenir bence sevgili diyetisyenimiz Calypso95 yiyor mesela
Canlarım ben yaz kış dondurma olmadan yaşayamam az bile yiyorum diyet yaptığım için bir top yani 2 yemek kaşığı kadar sade dondurmayı 1 porsiyon meyve yerine yiyorum

Bende anlamadım ne dedin ki hassaslikta son nokta bu minnoş ya
Hassas mıyım gerçekten ya ya o an sevgili kayınvalideciğimle de konuşuyordum da Bi taraftan da buraya yazdım. Dedim yanlış mı ifade ettim hislerimi acaba diye. Değilse bişey yok. Benim ince düşüncelerim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…