- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.341
Küçülecek merak etme:))) ama egzersiz de yap yoksa fena sarkıyorDuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam darısı bana insallah o kadar uzun zaman oldu ki bariz fark edecek bi kilo vermeyeli hic hatırlamıyorum kuculuyormuydu sabit mi kaliyordu
Sagol kaptanim.oyy maşallah canım yaa
İstekli ve kararlı olmak zaten önemli olan canım. Eğer kesin kararın fit olmaksa tam gaz devam. Bu zorlu yolda çok acılar çekeceksin belki olmuyor yapamıyorum dediğin zamanlar olacak. Azimle kararlılıkla devam edersen mutlaka başaracaksın.1 yıl icinde aralıklı şekillerde 3 ayri diyetisyen e gittim ama yapamadım motivasyon için burdayım
:)i
Eskiden kilo vermeye karar verdiğimde diyet yapicam der ve kilo verirdim 3 aya yakin bi zamanda kendi cabamla 25 kilo civarında kilo vermisligim var
Ama son surecte artik diyetisyebede gitsem uygulaamıyordum paramda çöp oluyordu desem yeridir burda o motivasyonu sağlarsam diyetisyen e ayıracagımm para diyet icin alışverişlerime gider
Zaten elimde yeter kadar diyet listeside var uygulayabilirsem
Vay be önden resim istediler he iyiymiş
Bugün başladım hatta before resmi gönderdim ölçüleri gönderdim fena olmuş ölçülerim
Bravo canım yesen 1 hafta pişmanlik.bosverKızlar nasıl sınanıyorum Bi bilseniz ablam marketten çikolatalar gofretler browniler allahım neler almış bide çiğdem almış karşımda çıt çıt çıt delirttiler beni ama yemicem
Benim babamda kadayıf ve tulumba getirmişKızlar nasıl sınanıyorum Bi bilseniz ablam marketten çikolatalar gofretler browniler allahım neler almış bide çiğdem almış karşımda çıt çıt çıt delirttiler beni ama yemicem
200 gr cok hızlansa 500 gr oluyor ona güldüm.Yanlış bişey mi dedim ☹ C Cagrihilal1
Sahur : 2 yumurta , çay, peynir, 1 dilim pide
Iftar; 2 dilim pide , taze fasulye 6-7 kaşık, 5-6 kaşık pilav
Ara: kek yedim iki dilim15 dakika egzersiz 2 litre su
Yeni üyeye ceza olur mu olurmuş05.05.2020
Ara: 1 avuç leblebi + 8 bardak su
Sahur: 2 YK kıymalı patates yemeği
İftar:
1 kepçe çorba+ salata
2 kaşık kuru fasulye
3 baklava ( dayanamadım malesef)
2 yemek kaşığı da mısırekmeği ile yoğurt
Henüz hiç su içmedim sahura kadar artık içeriz :)
Kızlar yaz gelince dondurma işini nasıl yapıyorsunuz
Canlarım ben yaz kış dondurma olmadan yaşayamam az bile yiyorum diyet yaptığım içinBence o.kadar sıkıntısı yok tabi ne yedigine göre değişir Magnum falansa Allah çarparsade dondurma yenir bence sevgili diyetisyenimiz Calypso95 yiyor mesela
Amma çıkamıyorum kii. Beni çıkar hadi200 gr cok hızlansa 500 gr oluyor ona güldüm.kız duygusal formdan bi çık artık bi kendine gel. Vallaha senden önce mezun olabilirim
Peki Magnumu neyin yerine yiyebiliriz diyetisyencimCanlarım ben yaz kış dondurma olmadan yaşayamam az bile yiyorum diyet yaptığım içinbir top yani 2 yemek kaşığı kadar sade dondurmayı 1 porsiyon meyve yerine yiyorum
Bende anlamadım ne dedin kine oldu ki kız
Ol ol valla çok sevinirim200 gr cok hızlansa 500 gr oluyor ona güldüm.kız duygusal formdan bi çık artık bi kendine gel. Vallaha senden önce mezun olabilirim
Bunun yerinePeki Magnumu neyin yerine yiyebiliriz diyetisyencim
Hassas mıyım gerçekten yaBende anlamadım ne dedin kihassaslikta son nokta bu minnoş ya
Magnumu eve almayınPeki Magnumu neyin yerine yiyebiliriz diyetisyencim
Bunun yerine
Hahaha ay ne güldümMagnumu eve almayıno pek masum değil çok canın isterse de işte ayda bir kaçamak gibi ödül gibi ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?