- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.401
En guzeli bende öyle yapıyorum genelde :))Sporu daha yapıyorum. Yapmaya mecbur kalayım diye yazdım
En guzeli bende öyle yapıyorum genelde :))
Bizimde böyle karnemiz olacak inşallah adaşımAy harika ya. Bunları görmemiştim. Çok iyi motivasyon, bravo valla!
Canlarım ben yaz kış dondurma olmadan yaşayamam az bile yiyorum diyet yaptığım içinbir top yani 2 yemek kaşığı kadar sade dondurmayı 1 porsiyon meyve yerine yiyorum
Canım ben oğlum da olduğu için hazır tğketmemeye özen gösteriyorum.. arada olsa da tabiki her zaman değil..muzu dilim dilim dondurup robattan çekiyorum şahane muzlu dondurma.. içine kakao fındık.. çilek kayısı şeftali her türlü meyve kavun yaptım bunlara bir limon sıkıyorum biraz da bal donmuş dilimli halde robattan çekiyorumdene ben yapmaya başladım evde dondurma.. geçen salepli sade denedim ama olmadı vazgeçmicem yine denicem bakalım ev de dondurma makinası yok kendi imkanlarımla bu kadar oluyor..
Evet canım Leslie beni özledi galibabakalım iftar önceleri Leslie yapayım bir kaç gün... 30 gün geçmez dedi de eşim bu ağrı.. oof
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine krem falan varsa sür bileğine belki yardımcı olurAy ya çok üzgünümyere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Çok güzel fikir canımm ben de ilk fırsatta deniycemDilimleyip buzluğa attığınız muzları blenderdan geçirince bildiğin dondurma oluyor. Şekere gerek kalmıyor. İsteyen bal-kakao da katabilir tabii isteğe göre.
BendeAras Kargodan nefret ediyorum.
Bende
Başka yerleri bilmiyorum ama burda yurtiçinden daha iyisi yok
Hatta birgün bi urun almıştım is yerindeyim bi arkadaşın arkadaşıyla oturuyoruz yeni tanışıyoruz cok ciddi dunya meseleleri konuşurken kargocu aradi kargoyu getiriyorum kapıya çıkın dedi bende evde degilim ama annemler evde zili çalım öneri dedim
Adam telefonda bi bağırdı kardan dolayı yol kapalı etkileri arayın insinler aşağıya ben arabadan inemem falan ama azarlar tonda sanki karşındakine reszil oldum gibi hissetmiştim
Ilk tanismada yerin dibine girip cikmis kadar olmustum
hepsi ayri alem iste gönderirken firma seçme şansımız var ama alırken yok boyle bi seçenek
21 bin adım canımSpor ne yapmistin canım yürüyüş bitti mi :)
Erkenden yatağa geçtim valla yememek için 3 gün sabır diliyorum kendimeBenim babamda kadayıf ve tulumba getirmiş
Evde pastada vardi gözümün önünden hersey geçiyor ama olabildiği kadar kendimi tutmaya xalisiyorum
Kargo olsun market olsun saglik kurulusu yada kamu dairesi ben gidince olabilfigince saygili bi sekilde karsimdaki insanla empati kurmaya calisarak konusutirum ama karsimizdakilerde herzakan o anlayiai goremiyoruz maalesefÇok terbiyesizler. İnan bu ortamda ben aşağı iner misiniz dediklerinde bile indim adamlar da bu zor ortamda çalışıyor zor durumda kalmasınlar daha fazla diye. Ama iyi niyet gösterince tepene çıkanlar da var maalesef...
Bende erkenden yatağa girmekte buldum çözümüErkenden yatağa geçtim valla yememek için 3 gün sabır diliyorum kendime
Amanda aman uf mu olmuş benim rakibim şaka Bi yana kuzum dikkat et kendine çok geçmiş olsunAy ya çok üzgünümyere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Benim kafadanBende erkenden yatağa girmekte buldum çözümü
Dene tatlım ben çilekli çok sevdim.. içine bir iki YK süt te isteyebilir..hele kakao koyarsan mutlaka sütte ister.. fındık badem artık süsleGeçmiş olsun canım dikkat et
Ben de deneyeyim bu tarifleri. Çok sıcak bi yerde oturuyorum buz gibi dondurmasiz nasıl geçer buranın yazı yoksa
Yalı güzel kavunsa çok güzel olurKavunu da aynen muzu yaptığımız gibi dondurup robottan mı geçirdin? Güzel oldu mu?
Şimdi krem sürüm canım saolGeçmiş olsun canımm dikkat et kendine krem falan varsa sür bileğine belki yardımcı olur
Çok güzel fikir canımm ben de ilk fırsatta deniycem
Saol tatlım.. sporsuz geçecek bir kaç gün ona çok üzülüyorumAmanda aman uf mu olmuş benim rakibim şaka Bi yana kuzum dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Böylede gun heba oluyor ama yapacak birsey yokBenim kafadan
Tatlım öyle deme ben 92 kilodaydım şuan haline şükrediyorum ama o kadarını verdiysem bunları da veririm diyerek yola devam ediyorum sen o şişko resimlerimi görmedin sanırımBöylede gun heba oluyor ama yapacak birsey yok
Neyseki kilonuz cok fazla değilmiş bir kaç ayda halledilecek türden
Benim öyle mi önümdeydin uzun yollar var
Yeseydin ya bugunun gunahi olmazErkenden yatağa geçtim valla yememek için 3 gün sabır diliyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?