Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlarım ben yaz kış dondurma olmadan yaşayamam az bile yiyorum diyet yaptığım için bir top yani 2 yemek kaşığı kadar sade dondurmayı 1 porsiyon meyve yerine yiyorum

Dilimleyip buzluğa attığınız muzları blenderdan geçirince bildiğin dondurma oluyor. Şekere gerek kalmıyor. İsteyen bal-kakao da katabilir tabii isteğe göre.

Kavunu da aynen muzu yaptığımız gibi dondurup robottan mı geçirdin? Güzel oldu mu?

Ay ya çok üzgünüm yere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine krem falan varsa sür bileğine belki yardımcı olur
Dilimleyip buzluğa attığınız muzları blenderdan geçirince bildiğin dondurma oluyor. Şekere gerek kalmıyor. İsteyen bal-kakao da katabilir tabii isteğe göre.
Çok güzel fikir canımm ben de ilk fırsatta deniycem

Aras Kargodan nefret ediyorum.
Bende

Başka yerleri bilmiyorum ama burda yurtiçinden daha iyisi yok

Hatta birgün bi urun almıştım is yerindeyim bi arkadaşın arkadaşıyla oturuyoruz yeni tanışıyoruz cok ciddi dunya meseleleri konuşurken kargocu aradi kargoyu getiriyorum kapıya çıkın dedi bende evde degilim ama annemler evde zili çalım öneri dedim

Adam telefonda bi bağırdı kardan dolayı yol kapalı etkileri arayın insinler aşağıya ben arabadan inemem falan ama azarlar tonda sanki karşındakine reszil oldum gibi hissetmiştim

Ilk tanismada yerin dibine girip cikmis kadar olmustum
hepsi ayri alem iste gönderirken firma seçme şansımız var ama alırken yok boyle bi seçenek

balpamuk sende durumlar ne canım bu hafta hiç spor yok mu ben mi.atladim

Hayır sen arlamadın maalesef öyle oldu ama illa bir aması var tabii Sanırım ben hasta oldum bu halsizlik ondandı bir kaç gündür. Benden kaçmayın diye bir şey demedim ama boğazım ağrıyor hapşırıp duruyorum. sinirim bozuldu. ya şöyle; boğazım bayağı kötü oldu, burnum akıyor hapşırıp duruyorum ama benim bahar zamanları alerjim de oluyor çünkü boğazımda kaşıntı da var acayip. Boğaz spreyi sıktım 3 gündür, vitamin alıyorum toparlanayım diye ama bugün de toparlanamadan üstüne regl oldum. Sanırım bağışıklığım düştü. Onun için kolumu kaldıramadım Cherry Mom ve takım arkadaşlarım. Bu sebeple beni bu hafta mazur görün. Toparlanıyorum yavaş yavaş... Önümüzdeki haftaya bir şeyim kalmaz inşallah. Diyetime dikkat ediyorum ama sporlarım gitti maalesef bu hafta. Artık direncim düşük diye mi bilmiyorum uzun süredir de böyle karın ağrısı çekmiyordum. Karnım da çok ağrıdı gece ve bugün.

Çok terbiyesizler. İnan bu ortamda ben aşağı iner misiniz dediklerinde bile indim adamlar da bu zor ortamda çalışıyor zor durumda kalmasınlar daha fazla diye. Ama iyi niyet gösterince tepene çıkanlar da var maalesef...

Benim babamda kadayıf ve tulumba getirmiş

Evde pastada vardi gözümün önünden hersey geçiyor ama olabildiği kadar kendimi tutmaya xalisiyorum
Erkenden yatağa geçtim valla yememek için 3 gün sabır diliyorum kendime

Kargo olsun market olsun saglik kurulusu yada kamu dairesi ben gidince olabilfigince saygili bi sekilde karsimdaki insanla empati kurmaya calisarak konusutirum ama karsimizdakilerde herzakan o anlayiai goremiyoruz maalesef

Geçen bi urun iade edicem kargoya gönderdim fatura falan dedim gerek yok dediler ben pakete yapistirdiklarini ne olur ne olmaz diye çektim

Geçen firmayı aradım iade kodu mu gönderi kodu mu ne vermeleri lazım boyle takip edemiyoruz dediler

10 günü gecmis dun gittim korodaki koza anlatıyorum kendi çektiğim fatura fotoğrafını gosteriyorum eee bunu veriyoruz baska ne verelim gibi ters ters azarlar sekilde konuştu onu ben çekmesem kargoyu takip bile edemeyecegim yani onların ilgisizligine nazaran ben kıza sizi anlıyorum ama firmadansa boyle dediler hangisi olduğunu nerde oldugunu nereden bilebilirim dedi sonra bi baktı zatwn kargo takipsiz bi sekilde bekliyor

Ay ya çok üzgünüm yere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Amanda aman uf mu olmuş benim rakibim şaka Bi yana kuzum dikkat et kendine çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım dikkat et
Ben de deneyeyim bu tarifleri. Çok sıcak bi yerde oturuyorum buz gibi dondurmasiz nasıl geçer buranın yazı yoksa
Dene tatlım ben çilekli çok sevdim.. içine bir iki YK süt te isteyebilir..hele kakao koyarsan mutlaka sütte ister.. fındık badem artık süsle
Kavunu da aynen muzu yaptığımız gibi dondurup robottan mı geçirdin? Güzel oldu mu?
Yalı güzel kavunsa çok güzel olur ballı ballı bi kavun almıştım onu denedim ben şahane oldu.. çileğe ben limondan sıktım kabına da sıktım galiba kayısı falan da çok güzel oluyor bi tek kiraz vişne falan denemedim
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine krem falan varsa sür bileğine belki yardımcı olur

Çok güzel fikir canımm ben de ilk fırsatta deniycem
Şimdi krem sürüm canım saol
Amanda aman uf mu olmuş benim rakibim şaka Bi yana kuzum dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Saol tatlım.. sporsuz geçecek bir kaç gün ona çok üzülüyorum

Böylede gun heba oluyor ama yapacak birsey yok

Neyseki kilonuz cok fazla değilmiş bir kaç ayda halledilecek türden

Benim öyle mi önümdeydin uzun yollar var
Tatlım öyle deme ben 92 kilodaydım şuan haline şükrediyorum ama o kadarını verdiysem bunları da veririm diyerek yola devam ediyorum sen o şişko resimlerimi görmedin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…