- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.381
Yok kız oğlumla top oynuyordum halı kaydı.. önce göklerde idim sonra yerlerde deGeçmiş.olsun ya elinin üstüne nasıl dustun o.gecen gosterdigin hareketi.yaparken mi yoksa
Yaa tüh benimde çok başıma geliyor birgün Toto gidecekYok kız oğlumla top oynuyordum halı kaydı.. önce göklerde idim sonra yerlerde depopoda fena acıdı ama bilek onu bastırdı.. oğlum da korktu kıyamam acıdan gülmeye başladım bir yandan ağlıyom
İncinmeler maalesef öyle yaa cins ağrılar oluyor :/Evet canım Leslie beni özledi galibabakalım iftar önceleri Leslie yapayım bir kaç gün... 30 gün geçmez dedi de eşim bu ağrı.. oof
Kız unutmuşum resmen en son ne zaman düştüm bilmem kiYaa tüh benimde çok başıma geliyor birgün Toto gidecek
Akşamları mentollü krem sürüp sarcam iyi gelir di mi hiç hastane vs gitmedik şişmedi diyeİncinmeler maalesef öyle yaa cins ağrılar oluyor :/
Niye üşendin kısa yol yaptim yukarıda etiketli.menu sayfasıEmnis diğer sayfaya gitmeye üşendim.. bacım sen bana zıpzıp cezası kese koy...
H ben menü yazmııim milletinde canı çekmesin.. kahvaltı vardı iftarda bugün yedi. Yedim ne varsa..
Ben eksi gördükçe yiyenlerdenim galiba...
Cumaya kadar tartılmıcam bu sefer
Evet evet iyi gelir bengay tarzi bir krem varsa.Akşamları mentollü krem sürüp sarcam iyi gelir di mi hiç hastane vs gitmedik şişmedi diye
Sabah
1 kupa sıcak sütün içine 1 tk neskafe gold koyup içtim
Saat 3 gibi
1 bardak ayran
Saat 6 gibi
1 bardak ayran
Biraz önce
1 bardak ayran
Not yemek yaparken
Pişmişti diye tadım aldım ayrıca sabah zeytin olmuş mu diye de 1 tane zeytinin tadına baktım. Ayran bardağımın resmini atlıcam şimdide
Ay ya çok üzgünümyere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Geçmiş olsun canım dikkat etCanım ben oğlum da olduğu için hazır tğketmemeye özen gösteriyorum.. arada olsa da tabiki her zaman değil..muzu dilim dilim dondurup robattan çekiyorum şahane muzlu dondurma.. içine kakao fındık.. çilek kayısı şeftali her türlü meyve kavun yaptım bunlara bir limon sıkıyorum biraz da bal donmuş dilimli halde robattan çekiyorumdene ben yapmaya başladım evde dondurma.. geçen salepli sade denedim ama olmadı vazgeçmicem yine denicem bakalım ev de dondurma makinası yok kendi imkanlarımla bu kadar oluyor..
Geçmiş olsunAy ya çok üzgünümyere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Hangi kargo bu internette yurtiçi kargodan cok yakiniyorlar ama bizim burda birtek yurtici isini adamakilli yapiyor zamaninda getiriyor bilgibalabiliyoruz
Araş desen adamlar cok defa gelin şubeden alın diye mesaj yolluyorlar tavırları falan cok ters
Mng de çok ilgisiz
Sahur
1 dilim ekmek
1er tatlı kaşığı tahin pekmez
1 haşlanmış yumurta
Türk kahvesi
İftar
Tavuk sote
Salata
Ayran
Ara
1 avuç kuru üzüm leblebi
1 sütlü kahve
Spor
Yarım saat koşu
Yarım saat eliptik
20 dk bölgesel hareket
200 zıpzıp
Su
3 litre olur
Bir de Dukan bira yapcam sahura kadar icmelik
Wuuuuu şahane sporlar ve temizz menü
@terliklikedi bak senin gibi bir arkadaş ne güzel kilo vermiş burada mezun olmuş107 den 69a
Benim en çok sevdiğim karnelerden
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Canim cocuklarim 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (638. Etap) : 74,60 Bitiş Kilosu (658. Etap) : 63,10 Verilen Toplam Kilo : 11,50 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,42% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?