- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.421
Valla zor tuttum kendimi dedim ceylan sabahtan beri ayran içiyorsun sakın bozma dedim yattım yatağaYeseydin ya bugunun gunahi olmaz
Bugun hidrellez..dileklerimizi dilerken agzimiz tatlansin omrumuz hayrla bereketlensin diye yenir bence azıcık
yok kuzum pazartesi bildirmedim ama 300 artıdayım cumaya kadar düşer diye ümit ediyorumK KuruPapatya sen hiç tartildin mi kuzum ne durumdasın pazartesi kilo bildirmedin galiba merak ettim
Geçmis olsun canım belki bugün daha iyi olursun .Hayır sen arlamadın maalesef öyle oldu ama illa bir aması var tabiiSanırım ben hasta oldum bu halsizlik ondandı bir kaç gündür. Benden kaçmayın diye bir şey demedim ama boğazım ağrıyor hapşırıp duruyorum. sinirim bozuldu. ya şöyle; boğazım bayağı kötü oldu, burnum akıyor hapşırıp duruyorum ama benim bahar zamanları alerjim de oluyor çünkü boğazımda kaşıntı da var acayip. Boğaz spreyi sıktım 3 gündür, vitamin alıyorum toparlanayım diye ama bugün de toparlanamadan üstüne regl oldum. Sanırım bağışıklığım düştü. Onun için kolumu kaldıramadım Cherry Mom ve takım arkadaşlarım. Bu sebeple beni bu hafta mazur görün. Toparlanıyorum yavaş yavaş... Önümüzdeki haftaya bir şeyim kalmaz inşallah. Diyetime dikkat ediyorum ama sporlarım gitti maalesef bu hafta. Artık direncim düşük diye mi bilmiyorum uzun süredir de böyle karın ağrısı çekmiyordum. Karnım da çok ağrıdı gece ve bugün.
O zman ipleri biraz sıkı tutalım canım bencede halledersinyok kuzum pazartesi bildirmedim ama 300 artıdayım cumaya kadar düşer diye ümit ediyorum
Günaydın kızlar bol eksili bir gün diliyorum hepinize
Günaydınnnn herkeseeee
Ve bugüüüünnn
Walk challenge
Günaydınnnnn kizlarrrrGünaydınlar
Günaydın canım bugün benim günümGünaydınnnn herkeseeee
Ve bugüüüünnn
Walk challenge
Sende sağol cnmm
Napsak ne etsekno kilooooo huuuu fark açıldıkça açıldıhaydi
Az sporu olan kizlar hareketlenin azcik yahu
Kaçamaklar yüzünden tabloya puan girmiyor
Eki Görüntüle 2630722
Kızlarımızın bizi yalnız bırakmamasi lazımNapsak ne etsek
Hemde nasıl vallaKızlarımızın bizi yalnız bırakmamasi lazım
kardelelen321
hanmeli
B bluuee
arasveannesi
Maariftakvimi
Özellikle sizlerden destek lazım arkadaşlar cuma günü C Cagrihilal1 güler valla bize
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?