- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.441
Ben de gülcem C Cagrihilal1 le bir olupKızlarımızın bizi yalnız bırakmamasi lazım
@kardelelen321
@hanmeli
@bluuee
@arasveannesi
@terliklikedi
Özellikle sizlerden destek lazım arkadaşlar cuma günü C Cagrihilal1 güler valla bize
Siz de bana gülersiniz cumartesi regl olcam cumadan çok tırsıyorum
Heemn Dukan hazirla kendineSiz de bana gülersiniz cumartesi regl olcam cumadan çok tırsıyorum
Yapim iftaraHeemn Dukan hazirla kendine
Yooo gayet güzel.hele.lahanaya göreTadı çok çirkin diyolardı doğru muuu
Sodalı yeşil çay sade yeşil çaydan daha iyidir heralde. Ben bu ara kiraz sapı içiyorum yeşil çayı ve sodayı da ayrı içiyorum bende yapsam mi ki acabaTadı çok çirkin diyolardı doğru muuu
Gülmekten kesin 200 gr daha düşeriz
Oruç olunca bisey olmaz sanki ya gecen hafta beni çok etkilemedi hiç şişlik hissetmedim olacagimi bile anlamamıştımSiz de bana gülersiniz cumartesi regl olcam cumadan çok tırsıyorum
Yap kız birlikte içelimSodalı yeşil çay sade yeşil çaydan daha iyidir heralde. Ben bu ara kiraz sapı içiyorum yeşil çayı ve sodayı da ayrı içiyorum bende yapsam mi ki acaba
Oh oh 500 bile olabilirGülmekten kesin 200 gr daha düşeriz
Benim uygulama var o hatırlatıyo az kaldı diyeOruç olunca bisey olmaz sanki ya gecen hafta beni çok etkilemedi hiç şişlik hissetmedim olacagimi bile anlamamıştımgününü takip etmeyi henüz öğrenemedim
Yooo gayet güzel.hele.lahanaya göreTadı çok çirkin diyolardı doğru muuu
IyiymisBenim uygulama var o hatırlatıyo az kaldı diyepek şaşmıyo günüm çok nadir
Yaa boşluğuma gelmiş oysa bir puanı bile kaçırmamHer ne kadar yes fitte olsan300 zıplama 30 değil 60 puan kuzum zip/5 olacak gozum gördü maalesef
Yarışmak istemeyenleri aslında yarış tablosundan çıkarsak . Yine spor yapılır tabi az Çok ama yarışacak olanlarla olursa tablo birbirine yakın olur rekabet kızışır benceNapsak ne etsek
Ben de korkuyorum pazar veya pazartesi benim deSiz de bana gülersiniz cumartesi regl olcam cumadan çok tırsıyorum
Bilmiyorum ki cnm nasıl olurYaa boşluğuma gelmiş oysa bir puanı bile kaçırmam
Yarışmak istemeyenleri aslında yarış tablosundan çıkarsak . Yine spor yapılır tabi az Çok ama yarışacak olanlarla olursa tablo birbirine yakın olur rekabet kızışır bence
Ben de korkuyorum pazar veya pazartesi benim de
Bizde yürüyüşe çıktıkKızlar ben 10 bin attım biraz dinlenip devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?