- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.461
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer.Ay ya çok üzgünümyere düştüm... Bileğim çok acıyor.. şişmedi biraz daha acısı azaldı ama yanarım yanarım sporuna yanarım ne zamana kendine gelir bu bilek ilk ayım biticeltş ne güzel
Geçmiş olsun canım, d vitaminini aksatmaHayır sen arlamadın maalesef öyle oldu ama illa bir aması var tabiiSanırım ben hasta oldum bu halsizlik ondandı bir kaç gündür. Benden kaçmayın diye bir şey demedim ama boğazım ağrıyor hapşırıp duruyorum. sinirim bozuldu. ya şöyle; boğazım bayağı kötü oldu, burnum akıyor hapşırıp duruyorum ama benim bahar zamanları alerjim de oluyor çünkü boğazımda kaşıntı da var acayip. Boğaz spreyi sıktım 3 gündür, vitamin alıyorum toparlanayım diye ama bugün de toparlanamadan üstüne regl oldum. Sanırım bağışıklığım düştü. Onun için kolumu kaldıramadım Cherry Mom ve takım arkadaşlarım. Bu sebeple beni bu hafta mazur görün. Toparlanıyorum yavaş yavaş... Önümüzdeki haftaya bir şeyim kalmaz inşallah. Diyetime dikkat ediyorum ama sporlarım gitti maalesef bu hafta. Artık direncim düşük diye mi bilmiyorum uzun süredir de böyle karın ağrısı çekmiyordum. Karnım da çok ağrıdı gece ve bugün.
TünaaayydiiinnnGünaydınnnn herkeseeee
Ve bugüüüünnn
Walk challenge
Ooo bisssürü adım yaptın yani. Birincilik sende mi yoksaAyaklarım koptu
Yok ya okadarda.degilOoo bisssürü adım yaptın yani. Birincilik sende mi yoksa
Ay napsakkiHemde nasıl valla
Tadı çok çirkin diyolardı doğru muuu
Eğer iyiysen ve yürüyebilrsen çok iyi olur cnm. Fayda eder takımımızaAy napsakki
. Ben napsam ki Walk günüymüş yürüyim mi kaçacak bir yemek de yok akşama şükür
5 bin geçmeye çalışıcam canım akşam da zıpleımEğer iyiysen ve yürüyebilrsen çok iyi olur cnm. Fayda eder takımımıza
Ben bunu söylerken bir süre sonra abdul kadir oluyorWalk walk waaalkkk
All together all together
Tm5 bin geçmeye çalışıcam canım akşam da zıpleım
Hakkaten oraya doğru gidiyorBen bunu söylerken bir süre sonra abdul kadir oluyor
Evet sen kacamak yapmasan güzel puanimiz olacakti amaAy napsakki
. Ben napsam ki Walk günüymüş yürüyim mi kaçacak bir yemek de yok akşama şükür ☺
Alllah seni yaaaaBen bunu söylerken bir süre sonra abdul kadir oluyor
KuzummmAlllah seni yaaaa
Mehmet emrede kick kick öğrenmiş yerli yersiz bana tekme atıp kick diyor
Haha sen ve dönüşümlerinBen bunu söylerken bir süre sonra abdul kadir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?