- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.481
Umutumut82 selam canim
Alinmaca gucenmece olmasın sözüm senin nezdinde tüm arkadaşlarıma olsun
Kk da aktif olup burada aktif olmamayi kafam almıyor uzgunum bakiyorum @Renia mesela menü yazmıyor döndumde ayrıca kendisine ama kadın pazardan beri hiç girmemiş zaten ama sana bakıyorum sen biz hariç her yere yazmışsınhergun az çok giriyorsun ama menü paylaşımı tek tük olurken motivasyon amaçlı yaptigmiz hiç.birseyde yoksun
Ben bu grupta herkes mevcut takım kurallarina uysun, kendi buradan beslenip motive olurken diğer takım arkadaşlarını da motive etsin istiyorum
Yapamaz mıyız ne diyorsun ?
Alllah seni yaaaa
Mehmet emrede kick kick öğrenmiş yerli yersiz bana tekme atıp kick diyor
Acıktın mı cnmAyy kızlar bugün oruç beni vurdu iftardan sonraya kaldı spor da adım da
Halsizim ya kalktığımdan beri de gurul gurul midemAcıktın mı cnm
Belki de, az mı yedin acaba? Bende az önce başım döndü duvara çarptımHalsizim ya kalktığımdan beri de gurul gurul midemsahurda iyi yemedim mi nedir
Hahahahaha yaa gülünecek şey değil ama çok komik söyledinBelki de, az mı yedin acaba? Bende az önce başım döndü duvara çarptım
Aslında doyuyorum da ama tabi cuma yaklaşınca esktra Bi azaltmaya geçmiş olabilirimHahahahaha yaa gülünecek şey değil ama çok komik söyledin
Sen de mi az yedin yoksa sahurda
Ben haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir salatalık falan yedim az da sayılmaz hani
Tamam canim çok sağolBen bu forumda cok kisiden akıl aldım oyüzden bazi forumlardaki arkadaslara eğer yardimci olabileceksem yaziyorum. Zaten hicbir zamanda yazmiyorum demiyorumki. Menülerimi hergün paylasiyorum spora gelince sagligim el verdigince yapiyorum. Ama ben kilo verme isinin ustunde 24 saat durdugumda kilo veremiyorum. Ama elimden geldigince katilimimi arttiririm.
Ben özellikle bi azaltmaya geçmediğim halde boyleysem ooAslında doyuyorum da ama tabi cuma yaklaşınca esktra Bi azaltmaya geçmiş olabilirim
Evet cnm tadı burda Ramazan ayının, orucun. Değilse ne anlamı kalır demiBen özellikle bi azaltmaya geçmediğim halde boyleysem oo
Bir de erken açıyoruz burada 7 yi 10 geçe okunuyo ezan
Olacak ama böyle şeyler, bir gün enerjik bir gün halsiz geçip gidecek:))
Hahhaha alem bunlar ya
Leslie bacımdan öğrenmiştir. Benim küçük cimcime de niyap niyap (knee UP) diyordu durmadan ben leslie yaparken
Evet her şeyiyle güzel:))Evet cnm tadı burda Ramazan ayının, orucun. Değilse ne anlamı kalır demi
Biz baya sonra açıyorz 19.52
Evet kuzum konyadayımEvet her şeyiyle güzel:))
Sen neredeydin konyaydi dimi
Cnm dukan içeceği tartıda eksi yaptı mı? Fayda etti mi?
Pazartesi den sonra tartilmadim ki yarın bakayim canımCnm dukan içeceği tartıda eksi yaptı mı? Fayda etti mi?
İyi durmuşsun vallaPazartesi den sonra tartilmadim ki yarın bakayim canım
Zayifladigimi.hissetsem bakardım.da bilmiyorum sanki bir şey değişmedi ama metabolizma hzlandi WC den anlıyorumİyi durmuşsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?