- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.501
Bende kabızlık oldu 2 gündür yine. Açlık otu içeyim diye düşündüm ama iftarda içsem sabaha kötü olurum. Gece içsem öğleden sonraya. Suda içemicem malum.Zayifladigimi.hissetsem bakardım.da bilmiyorum sanki bir şey değişmedi ama metabolizma hzlandi WC den anlıyorum
Ben pazartesi de yapmıstım ama hepsi mi cezaya kesildino kilooooo huuuu fark açıldıkça açıldıhaydi
Az sporu olan kizlar hareketlenin azcik yahu
Kaçamaklar yüzünden tabloya puan girmiyor
Eki Görüntüle 2630722
Bakıyorum heemn sanmam.gormedim galibaBen pazartesi de yapmıstım ama hepsi mi cezaya kesildi
E yok ki.menude yaparsam sonra yazacagim.demissin onu gördüm birtek kuzumBen pazartesi de yapmıstım ama hepsi mi cezaya kesildi
Aaa evet zamanlama uymuyorBende kabızlık oldu 2 gündür yine. Açlık otu içeyim diye düşündüm ama iftarda içsem sabaha kötü olurum. Gece içsem öğleden sonraya. Suda içemicem malum.
Tereyağlı kahve gördüm nette. Onu mu denesem acaba diye düşündüm
Bugün bi deneyim bakıyım etki edecek miAaa evet zamanlama uymuyor
Ketojenikler yapıyor tereyağlı kahve bilmiyorum nasıl bir etkisi olur
Baya geç paylaşmışım bu pazartesinin oluyor aslında amaSporum: 80 dk bisiklet +100 mekik
(Bide annemle ip almaya gitmiştik gündüz yürüyerek 20dk sürüyo git gel 40dk ama spora sayılıyor mu ki bilemedim)
Aslında bunu okumuştum yazmamisim ama tamamdır canımBaya geç paylaşmışım bu pazartesinin oluyor aslında ama
Tamam canımm sağollAslında bunu okumuştum yazmamisim ama tamamdır canım
Gecmis olsun cnm ben de sabah basim donerek uyandim kendime gelemedim..bi de cok cok usuyorum..havalar mi bi turlu isinmadi ben mi aşırı uşuyorum bilemedimHalsizim ya kalktığımdan beri de gurul gurul midemsahurda iyi yemedim mi nedir
O neymis yahuuu tereyagli kahve?Bende kabızlık oldu 2 gündür yine. Açlık otu içeyim diye düşündüm ama iftarda içsem sabaha kötü olurum. Gece içsem öğleden sonraya. Suda içemicem malum.
Tereyağlı kahve gördüm nette. Onu mu denesem acaba diye düşündüm
Normal kahveyi yapıp fincana da döktükten sonra içine yarım çay kaşığı tuzsuz tere yağı koyup içiliyormuş. Kabızlığa iyi geliyor ve metabolizmayı hızlandırıyormuşO neymis yahuuu tereyagli kahve?
nerdeydin hatırlayamadım ama İstanbul da soğuk bence.Gecmis olsun cnm ben de sabah basim donerek uyandim kendime gelemedim..bi de cok cok usuyorum..havalar mi bi turlu isinmadi ben mi aşırı uşuyorum bilemedim
Kızlar benim ayran detoksu sıvı detoksuna döndü
Normal kahveyi yapıp fincana da döktükten sonra içine yarım çay kaşığı tuzsuz tere yağı koyup içiliyormuş. Kabızlığa iyi geliyor ve metabolizmayı hızlandırıyormuş
Yok kuzum herhangi Bi yan etkisini görmedim bünye açlığa alışık sadece sabah biraz halsizdim ama yürümeye başlayınca geçti kendimi hep zayıflamış hayal edip yürüdüm valla gaz verdim kendime. Bi ara insanın gözü dönüyor azıcık tatlı yemek istiyorsun ama sonra geçiyor o kadar aç kalmışsın dayan diyorsun. Tatlı isteğimi çilekli sütle giderdim ondan ayran detoksu sıvı detoksuna döndü dedimmiden bulanmadı mı peki?
Nasıl gidiyor ayran detoksu eksi misin canım merak ettim?Kızlar benim ayran detoksu sıvı detoksuna döndü
Yok kuzum herhangi Bi yan etkisini görmedim bünye açlığa alışık sadece sabah biraz halsizdim ama yürümeye başlayınca geçti kendimi hep zayıflamış hayal edip yürüdüm valla gaz verdim kendime. Bi ara insanın gözü dönüyor azıcık tatlı yemek istiyorsun ama sonra geçiyor o kadar aç kalmışsın dayan diyorsun. Tatlı isteğimi çilekli sütle giderdim ondan ayran detoksu sıvı detoksuna döndü dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?