Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zayifladigimi.hissetsem bakardım.da bilmiyorum sanki bir şey değişmedi ama metabolizma hzlandi WC den anlıyorum
Bende kabızlık oldu 2 gündür yine. Açlık otu içeyim diye düşündüm ama iftarda içsem sabaha kötü olurum. Gece içsem öğleden sonraya. Suda içemicem malum.
Tereyağlı kahve gördüm nette. Onu mu denesem acaba diye düşündüm

Aaa evet zamanlama uymuyor
Ketojenikler yapıyor tereyağlı kahve bilmiyorum nasıl bir etkisi olur

O neymis yahuuu tereyagli kahve?

Normal kahveyi yapıp fincana da döktükten sonra içine yarım çay kaşığı tuzsuz tere yağı koyup içiliyormuş. Kabızlığa iyi geliyor ve metabolizmayı hızlandırıyormuş

Bence sen hindistan cevizi yağı koy Ben bazen hindistan cevizi yağıyla içerim ama tereyağ kokmaz mı yahu

miden bulanmadı mı peki?
Yok kuzum herhangi Bi yan etkisini görmedim bünye açlığa alışık sadece sabah biraz halsizdim ama yürümeye başlayınca geçti kendimi hep zayıflamış hayal edip yürüdüm valla gaz verdim kendime. Bi ara insanın gözü dönüyor azıcık tatlı yemek istiyorsun ama sonra geçiyor o kadar aç kalmışsın dayan diyorsun. Tatlı isteğimi çilekli sütle giderdim ondan ayran detoksu sıvı detoksuna döndü dedim

Ay süpersin yaa iradene hayranım Sana bakıp feyz alıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…