- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.521
Peki faydası oluyor muBence sen hindistan cevizi yağı koyBen bazen hindistan cevizi yağıyla içerim ama tereyağ kokmaz mı yahu
Peki faydası oluyor mu
Tm deniyim bi teşekkürler.Ben pek problem yaşamadığım için bilmiyorum açıkçası ama aç karnına kahve içmenin etkisi olduğuna inanıyorum, yağsız olsa bile kesinlikle işe yarıyor.
Cancağızım yıllardır diyete başla bırak başla bırak derken psikolojik olarak kendimi çok yıprattım. Bide Bi erkek arkadaşım var 1 ay önce konuşurken ortak Bi arkadaşımızın hatta benim akrabam benim kilomla alakalı tipine bakmadan bana mı yürüyor diye bir lafını duymuş halbuki o bana yürüyor. Neyse benimkinin zoruna gitmiş onu bana anlatınca o an umursamadım ama eve döndüğümde içerlendim o söze. Herkes yanında fıstık gibi kız ister sonuçta neden onu zor durumda bırakayım ki bana her zaman değer veren biri ayrıca kilo verebiliyorken neden utanç duyayım kilolarımdan diyerek gaz vermeye devam. Bazen sözler insanın Bi kulağından girer diğerinden çıkar ama bu defa kalbime işledi. Kendi bira göbeğine bakmadan benim kilona laf eden birinin var olması rahatsız edici. Bende bu karantina döneminde gözle görülür Bi fark istiyorum ondan bu istek ve azimAy süpersin yaa iradene hayranımSana bakıp feyz alıyorum resmen
Evet bende diyetteyken mutlaka içiyorumBen pek problem yaşamadığım için bilmiyorum açıkçası ama aç karnına kahve içmenin etkisi olduğuna inanıyorum, yağsız olsa bile kesinlikle işe yarıyor.
Ne gibi faydaları oldu sana cnmEvet bende diyetteyken mutlaka içiyorum
Yani normal kahve bende içiyorum hep. Ama merak ettiğim şu yağlı olanNe gibi faydaları oldu sana cnm
Lavaboya rahat çıkıyorum canım ayrıca tok tuttuğu için genelde sabah kahvaltısı yerine içiyorum. Midem boş olmuş oluyor ve benim zayıflamamı sağlıyorNe gibi faydaları oldu sana cnm
Yağlıyı bilmiyorum canım ben sütlü kahve yapıyorumYani normal kahve bende içiyorum hep. Ama merak ettiğim şu yağlı olan
Tm cnm sağolYağlıyı bilmiyorum canım ben sütlü kahve yapıyorum
Selam cnmSelam kizlar
Selam canımSelam kizlar
Hadi bakalım inşallah bol eksiler görürüzBugün eksiyi gördüm canım ama cuma günü belli olacak
Aslında gündüz iyiydi usutmus olabilirsin dikkat et canimGecmis olsun cnm ben de sabah basim donerek uyandim kendime gelemedim..bi de cok cok usuyorum..havalar mi bi turlu isinmadi ben mi aşırı uşuyorum bilemedim
Hayırdır canım anlatabilecegin birşey ise ? Çocuklar mi zorladı ?Kendimi bitik, çökük hissediyorum. Adeta tükenmişlik sendromuna girdimsizi de olumsuz etkilememek için 2 gün yazmadım takıma
Hahah herkesin mi ödevleri 2 gün uzatıldıÖdevlerimin süresi uzatıldı 2 gün daha o yüzden haberi aldığım gibi geldimşimdi biraz eski mesajlara dalıyorum bu arada oruç tutan varsa allah kabul etsiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?