Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne kadar tatlısın. Bazen insanlar çok acımasızca kendilerine bakmadan başkalarını eleştirebiliyorlar. Kilo vermen her şeyden önce senin sağlığın sonra güzelliğin için. Sen şu halinle de çok güzelsin. Ama insan kendini iyi hissettiği kiloda olmalı bu kesin. Beni de görünce hep senin neyin var ki diyet yapıyorsun kilo verme falan diyorlar ama ben kendimi nasıl daha iyi ve özgüvenli hissediyorsam hep o kiloda kalmak istyorum. Başkalarından önce kendi öz güvenin ve sağlığın için yapmalısın. Ben sana çok güveniyorum ve çok iradeli buluyorum. Eminim fıstık gibi mezun olacaksın sen bu gruptan. Bunca emek karşılıksız kalmaz. Hadi Ceylanım başarını kutlayacağımız günleri görelim en kısa zamanda!❤

Hayırdır canım anlatabilecegin birşey ise ? Çocuklar mi zorladı ?
Aile içi bir mesele canım, büyük bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Bir konu çok saçma bir şekilde uzadı ve ne huzur kaldı ne bişey ne yazık ki.

Aile içi bir mesele canım, büyük bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Bir konu çok saçma bir şekilde uzadı ve ne huzur kaldı ne bişey ne yazık ki.
Ah canim umarim halledersiniz bazen sinirle insanlar ne dedim ne anladım bilmiyor bazen sadece Zaman gerekiyor sıkma canını

Ayyy yerim seni yaa iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz bol bol fazlalıklarımızdan kurtuluruz. Bize laf söyleyenlere çatlar

Ah canim umarim halledersiniz bazen sinirle insanlar ne dedim ne anladım bilmiyor bazen sadece Zaman gerekiyor sıkma canını
Aynen öyle zamana bıraktım bakalım. İki gündür ööylece duvara bakıyorum nasıl atlatırız diye. Umarım geçer ve bir daha böyle bişey yaşanmaz

Ne güzel odaklanmışsin yapacaksın eminim

Kendimi bitik, çökük hissediyorum. Adeta tükenmişlik sendromuna girdim sizi de olumsuz etkilememek için 2 gün yazmadım takıma
Bu süreçte emin ol ki hepimiz duygularımızı çok farklı yaşıyoruz kırıcı, umursamaz çok değişik bi ruh haline büründük, bence sen asıl böyle olumsuz şeyler olduğunda özellikle buraya gel ki olanlara farklı açılardanda bakabil, daha fazla içini rahatlatabilir yada kafanı dağıtabilirsiin

Hahah herkesin mi ödevleri 2 gün uzatıldı Ben de bugün ona seviniyordum benimkiler de yetişmiyordu çünkü
yok bizim hocalar zaten allahlık yani burunlarından kıl aldırmıyolar ben iki güne bile şükrettim beynim gerçekten napıyosun 2 aydır yatıyodum uyandırma beni dedi yani ben bunu yaşadım

Oooo süper biraz yük azalmıstir ustunden
Hemde nasıl hemen kafamı boşaltmak için sosyalleşmek için geldim koşarak

Ahahah ben de öyle oldum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…