- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.541
Oooo süper biraz yük azalmıstir ustundenÖdevlerimin süresi uzatıldı 2 gün daha o yüzden haberi aldığım gibi geldimşimdi biraz eski mesajlara dalıyorum bu arada oruç tutan varsa allah kabul etsiiiin
Tembel ogrencilerHahah herkesin mi ödevleri 2 gün uzatıldıBen de bugün ona seviniyordum benimkiler de yetişmiyordu çünkü
Daha doğrusu 4 gün uzadı bizimki 12 mayıs olduHahah herkesin mi ödevleri 2 gün uzatıldıBen de bugün ona seviniyordum benimkiler de yetişmiyordu çünkü
Ahahah ama napalım bisürü ödev oluyoTembel ogrenciler
Haklısın Allah kolaylık versin takılıyorumAhahah ama napalım bisürü ödev oluyo
İnşallah canımHadi bakalım inşallah bol eksiler görürüz
Cancağızım yıllardır diyete başla bırak başla bırak derken psikolojik olarak kendimi çok yıprattım. Bide Bi erkek arkadaşım var 1 ay önce konuşurken ortak Bi arkadaşımızın hatta benim akrabam benim kilomla alakalı tipine bakmadan bana mı yürüyor diye bir lafını duymuş halbuki o bana yürüyor. Neyse benimkinin zoruna gitmiş onu bana anlatınca o an umursamadım ama eve döndüğümde içerlendim o söze. Herkes yanında fıstık gibi kız ister sonuçta neden onu zor durumda bırakayım ki bana her zaman değer veren biri ayrıca kilo verebiliyorken neden utanç duyayım kilolarımdan diyerek gaz vermeye devam. Bazen sözler insanın Bi kulağından girer diğerinden çıkar ama bu defa kalbime işledi. Kendi bira göbeğine bakmadan benim kilona laf eden birinin var olması rahatsız edici. Bende bu karantina döneminde gözle görülür Bi fark istiyorum ondan bu istek ve azim
Aile içi bir mesele canım, büyük bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Bir konu çok saçma bir şekilde uzadı ve ne huzur kaldı ne bişey ne yazık ki.Hayırdır canım anlatabilecegin birşey ise ? Çocuklar mi zorladı ?
Gerçi adam akıllı vakit ayırsak bitcek ama hiçbir işim de yok evde normalde bitmesi lazım anlamadım ben deHaklısın Allah kolaylık versin takılıyorum ☺☺
Ah canim umarim halledersiniz bazen sinirle insanlar ne dedim ne anladım bilmiyorAile içi bir mesele canım, büyük bir hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Bir konu çok saçma bir şekilde uzadı ve ne huzur kaldı ne bişey ne yazık ki.
Ayyy yerim seni yaa iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz bol bol fazlalıklarımızdan kurtuluruz. Bize laf söyleyenlere çatlarNe kadar tatlısın. Bazen insanlar çok acımasızca kendilerine bakmadan başkalarını eleştirebiliyorlar. Kilo vermen her şeyden önce senin sağlığın sonra güzelliğin için. Sen şu halinle de çok güzelsin. Ama insan kendini iyi hissettiği kiloda olmalı bu kesin. Beni de görünce hep senin neyin var ki diyet yapıyorsun kilo verme falan diyorlar ama ben kendimi nasıl daha iyi ve özgüvenli hissediyorsam hep o kiloda kalmak istyorum. Başkalarından önce kendi öz güvenin ve sağlığın için yapmalısın. Ben sana çok güveniyorum ve çok iradeli buluyorum. Eminim fıstık gibi mezun olacaksın sen bu gruptan. Bunca emek karşılıksız kalmaz. Hadi Ceylanım başarını kutlayacağımız günleri görelim en kısa zamanda!❤
Aynen öyleAh canim umarim halledersiniz bazen sinirle insanlar ne dedim ne anladım bilmiyorbazen sadece Zaman gerekiyor sıkma canını
Ne güzel odaklanmışsin yapacaksın eminimCancağızım yıllardır diyete başla bırak başla bırak derken psikolojik olarak kendimi çok yıprattım. Bide Bi erkek arkadaşım var 1 ay önce konuşurken ortak Bi arkadaşımızın hatta benim akrabam benim kilomla alakalı tipine bakmadan bana mı yürüyor diye bir lafını duymuş halbuki o bana yürüyor. Neyse benimkinin zoruna gitmiş onu bana anlatınca o an umursamadım ama eve döndüğümde içerlendim o söze. Herkes yanında fıstık gibi kız ister sonuçta neden onu zor durumda bırakayım ki bana her zaman değer veren biri ayrıca kilo verebiliyorken neden utanç duyayım kilolarımdan diyerek gaz vermeye devam. Bazen sözler insanın Bi kulağından girer diğerinden çıkar ama bu defa kalbime işledi. Kendi bira göbeğine bakmadan benim kilona laf eden birinin var olması rahatsız edici. Bende bu karantina döneminde gözle görülür Bi fark istiyorum ondan bu istek ve azim
İnşallah canımAynen öylezamana bıraktım bakalım. İki gündür ööylece duvara bakıyorum nasıl atlatırız diye. Umarım geçer ve bir daha böyle bişey yaşanmaz
Birlikte yapıcaz kuzum. Hepimiz en az 1 kere bu durumla karşılaşmışızdır bu bizi motive etsin kimse bizden güzel değil kızlar toparlanın güzelleşelimNe güzel odaklanmışsin yapacaksın eminim
Bu süreçte emin ol ki hepimiz duygularımızı çok farklı yaşıyoruz kırıcı, umursamaz çok değişik bi ruh haline büründük, bence sen asıl böyle olumsuz şeyler olduğunda özellikle buraya gel ki olanlara farklı açılardanda bakabil, daha fazla içini rahatlatabilir yada kafanı dağıtabilirsiinKendimi bitik, çökük hissediyorum. Adeta tükenmişlik sendromuna girdimsizi de olumsuz etkilememek için 2 gün yazmadım takıma
yok bizim hocalar zaten allahlık yani burunlarından kıl aldırmıyolar ben iki güne bile şükrettim beynim gerçekten napıyosun 2 aydır yatıyodum uyandırma beni dedi yani ben bunu yaşadımHahah herkesin mi ödevleri 2 gün uzatıldıBen de bugün ona seviniyordum benimkiler de yetişmiyordu çünkü
Hemde nasıl hemen kafamı boşaltmak için sosyalleşmek için geldim koşarakOooo süper biraz yük azalmıstir ustunden
Ahahah ben de öyle oldum galibaBu süreçte emin ol ki hepimiz duygularımızı çok farklı yaşıyoruz kırıcı, umursamaz çok değişik bi ruh haline büründük, bence sen asıl böyle olumsuz şeyler olduğunda özellikle buraya gel ki olanlara farklı açılardanda bakabil, daha fazla içini rahatlatabilir yada kafanı dağıtabilirsiin
yok bizim hocalar zaten allahlık yani burunlarından kıl aldırmıyolar ben iki güne bile şükrettim beynim gerçekten napıyosun 2 aydır yatıyodum uyandırma beni dedi yani ben bunu yaşadım
Hemde nasıl hemen kafamı boşaltmak için sosyalleşmek için geldim koşarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?