- 18 Eylül 2015
- 47
- 197
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.561
Aaa o ne öyle kuzum.? Oksurmekten kusmaya geçme flan Allah korusun dikkat etKoşayım dedim Lokumla ölüyodum az kalsın neden oldu anlamadım nefesim kesildi alamadım nefes öksürmekten kusmaya başladım hala acıyo göğsüm
Oh hilal iptalBenim yürüyüş yalan oldu iftardan sonra yuruyeektim komsum caya geldi. Erken giderse yürümeye çalışacağım
Ben de anlamadım baya feleğimi şaşırttı. Hilalle birlikte ben de iptal oldum azcık oldu bıraktımAaa o ne öyle kuzum.? Oksurmekten kusmaya geçme flan Allah korusun dikkat et
Hilalin keyfi yerinde komşuyla dedikodu yapacaktaBen de anlamadım baya feleğimi şaşırttı. Hilalle birlikte ben de iptal oldum azcık oldu bıraktım
Yürüyüş 12 ye kadar sonrasında sporlarım olacak tabi kiOh hilal iptal
Evet çok sıkılıyo enerjisini atamıyo baktı ben de ona eşlik ediyorum sağlam koşturdu beni eşek sıpasıHilalin keyfi yerinde komşuyla dedikodu yapacakta
Sana uzuldum lokum çok mu yardirdi koştu acaba
Allah korusun ya neden öyle oldu. Aman dikkat et yaKoşayım dedim Lokumla ölüyodum az kalsın neden oldu anlamadım nefesim kesildi alamadım nefes öksürmekten kusmaya başladım hala acıyo göğsüm
Ben de anlamadım toparladım şükür hafifledi baya göğsümün acısıAllah korusun ya neden öyle oldu. Aman dikkat et ya
Şükür ya. Bi daha olmaz inşallah. Çok zorlama kendiniBen de anlamadım toparladım şükür hafifledi baya göğsümün acısı
Evet ya psikolojim düzeldiHilalin keyfi yerinde komşuyla dedikodu yapacakta
Sana uzuldum lokum çok mu yardirdi koştu acaba
Kahvaltimiz aynı olmuşSabah:
-2 haşlanmış yumurta ve domates-yeşillikle yapılan kahvaltı salatası
İkindi:
-10 adet badem
-1 avuç kuru dut
Akşam:
-5 yk bamya
-mor lahana salatası
Yürüyüşümü @birsevgi ye ilettim. Ek olarak 20 squatım var.
Ya valla kız napsak bana ben de bilmem ki... Sofrada olmasa aklıma bir yemek gelmez bak.. ramazan olmasa inan tutarım yani kendimiEvet sen kacamak yapmasan güzel puanimiz olacakti ama
:)) Evet sıvı seylere ağırlık verebilirsin canımYa valla kız napsak bana ben de bilmem ki... Sofrada olmasa aklıma bir yemek gelmez bak.. ramazan olmasa inan tutarım yani kendiminapsak sen bana yardım et.. suya abanayım 3 bardak içsem tıkanıp yiyemem belki
Yarın da İskender vardı:)) Evet sıvı seylere ağırlık verebilirsin canım
Goz görmeyince gönül katlanır ben hiç bir şey yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?