- 23 Mart 2016
- 31.058
- 92.329
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.581
O nasil bir cumle ya menüyü kim yapıyorYarın da İskender vardıekmeksiz yaptırayım kendime ✌
Oh oh 7.10 valla ker şeye zaman kalır sen deBen özellikle bi azaltmaya geçmediğim halde boyleysem oo
Bir de erken açıyoruz burada 7 yi 10 geçe okunuyo ezan
Olacak ama böyle şeyler, bir gün enerjik bir gün halsiz geçip gidecek:))
Her gün annem yapıyorO nasil bir cumle ya menüyü kim yapıyor
Oooooooo kiyaksin deseneHer gün annem yapıyoryarım da eşim devr aldı
Teşekkür ederiimm. Yeni düştü jeton polenler meydanda ben astımlıyım belki hızlı da nefes alınca o tıkamıştırPaw çok geçmiş olsun tatlım.. ne oldu bi anda öyle ya ?
Tempus canım zamanla düzelir inşallah.. aile içi hep bu tarz şeyler oluyor üstünden bir gece geçsin her şey düzelir ☺
Aaa kesinTeşekkür ederiimm. Yeni düştü jeton polenler meydanda ben astımlıyım belki hızlı da nefes alınca o tıkamıştır
A a a e tabii kuuzm bu havalarda en çok sen dikkat edeceksin.. sahiller açık olsa senln için deniz kıyısı daha iyi olur di miTeşekkür ederiimm. Yeni düştü jeton polenler meydanda ben astımlıyım belki hızlı da nefes alınca o tıkamıştır
Ayyy ne güzel yaaaBiz annemlerle aynı yerde oturuyoruz evler ayrı tabii. İftarlar da hep beraberiz.. hergğn de illa evden birileri şunu yapalım bunu yapalım diyince annem de yapıyor.. ben hep sebze istiyorum ama bugpn anca sıra geldiben salata fit tatlı tuzlu vs o tarz şeyleri yapıyom daha çok
Kıyak aman işte kaçamak bitmiyorOooooooo kiyaksin desene
Çok ağaçlık yerler iyi gelmiyo aynen hele kavak çam falan varsa ölüyorumA a a e tabii kuuzm bu havalarda en çok sen dikkat edeceksin.. sahiller açık olsa senln için deniz kıyısı daha iyi olur di mi
Bizim burası hep çam Allah'tan alerjisi olan yokÇok ağaçlık yerler iyi gelmiyo aynen hele kavak çam falan varsa ölüyorum
Ayy iyi ki onun polenleri direk faranjite çeviriyo beniBizim burası hep çam Allah'tan alerjisi olan yok
Profilde tam öyle ağaçlarÇok ağaçlık yerler iyi gelmiyo aynen hele kavak çam falan varsa ölüyorum
Sade soda bende sevmem ama yeşil çay ve limonla birleşince gayet tadı güzel olduKızlar ya ben de yaptım bu dükan birasından ama görünüşünden dolayıiçesim gelmiyor bi de sade soda sevmem
Tamamdır o zaman şimdi deniyorumSade soda bende sevmem ama yeşil çay ve limonla birleşince gayet tadı güzel oldu
Porselen Kupa da iç görmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?