Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Paw çok geçmiş olsun tatlım.. ne oldu bi anda öyle ya ?

Tempus canım zamanla düzelir inşallah.. aile içi hep bu tarz şeyler oluyor üstünden bir gece geçsin her şey düzelir ☺
Teşekkür ederiimm. Yeni düştü jeton polenler meydanda ben astımlıyım belki hızlı da nefes alınca o tıkamıştır

Biz annemlerle aynı yerde oturuyoruz evler ayrı tabii. İftarlar da hep beraberiz.. hergğn de illa evden birileri şunu yapalım bunu yapalım diyince annem de yapıyor.. ben hep sebze istiyorum ama bugpn anca sıra geldi ben salata fit tatlı tuzlu vs o tarz şeyleri yapıyom daha çok

Ayyy ne güzel yaaa tabi kalori kısmı kötü

Bugün doktora gittim bileğim incinmiş ödem toplamış vs.. ağrı kesici verdi bi de soğuk uygulama yap falan dedi.. yarın spora başlıca tekrar canım. Kendi sporumdan başka bir şey yapmak istemiyor artık koluma yğklenmicem bazı hareketleri atların artık bu gece de geçsin yarın devam bugün 6500 adım olmuş 20 de squat vardı az da eşim yakaladı dalga geçince bende yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…