Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mantıklı canim sporu yaparsın ama daha az yaparsın belki atıyorum 500 zıplama 300 olur sonrada kilon iyice yerleşir hemen geri alma durumu olmaz .
Kilo koruma cidden zor iş

Ayy ne güzel yaa mezun oldun acaba bende o günleri görecek miyim? Mezun oldun ama yine burdasın dimi gitmiyorsun bir yere

Mantıklı canim sporu yaparsın ama daha az yaparsın belki atıyorum 500 zıplama 300 olur sonrada kilon iyice yerleşir hemen geri alma durumu olmaz .
Gerçekten bundan sonrası daha önemli ki ben dikkat etmezsem hemen kilo alabilecek bi yapıya sahibim

Evet bedelini ödeye ödeye öğreniyorum bende korumanın çok zor olduğunu

İftarda sadece çorba içeyim ben belki o zaman toparlanırım
Hah ben hep böyle yaptım. Bi öğünde veya örneğin bi günde çok yedimse ertesi gün çok hafif geçirdim. Mesela yoğurt yedim hep. Sebze vs yedim.
Annemlere gittiğim zamanlar( bu süreçten önce tabi) babam hep gözümün içine bakıp yiyeceksin diye kızardı. E mecbur yerdim çoğu zaman. Evime gelirdim ertesi gün çok dikkat ederdim. Böyle böyle verdim işte.

Darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…