- 23 Mart 2016
- 31.103
- 92.396
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.361
Mantıklı canim sporu yaparsın ama daha az yaparsın belki atıyorum 500 zıplama 300 olur sonrada kilon iyice yerleşir hemen geri alma durumu olmaz .Şimdiye kadar hep az az yiyordum zaten sadece buraya geldikten sonra biraz daha fazla dikkat ettim. Yine az az yemeye devam ederim, aslında düzenim bu şekilde ilerler çünkü alıştı midem. Bazen haftada 1 gün istediğim bişey yerim diye düşündüm. Spor da hafta da 3-4 mutlaka yaparım. Aslında aynı devam etmeyi düşünüyorum inşallah
Tabi bencedeHatta arada ben yazıyım yine Menülerimi buraya. Kendimi hala yarışmada gibi hissedeyim daha iyi olur
Ayy ne güzel yaa mezun oldun acaba bende o günleri görecek miyim? Mezun oldun ama yine burdasın dimi gitmiyorsun bir yereŞimdiye kadar hep az az yiyordum zaten sadece buraya geldikten sonra biraz daha fazla dikkat ettim. Yine az az yemeye devam ederim, aslında düzenim bu şekilde ilerler çünkü alıştı midem. Bazen haftada 1 gün istediğim bişey yerim diye düşündüm. Spor da hafta da 3-4 mutlaka yaparım. Aslında aynı devam etmeyi düşünüyorum inşallah
Gerçekten bundan sonrası daha önemli ki ben dikkat etmezsem hemen kilo alabilecek bi yapıya sahibimMantıklı canim sporu yaparsın ama daha az yaparsın belki atıyorum 500 zıplama 300 olur sonrada kilon iyice yerleşir hemen geri alma durumu olmaz .
Kilo koruma cidden zor iş
Evet bedelini ödeye ödeye öğreniyorum bende korumanın çok zor olduğunuMantıklı canim sporu yaparsın ama daha az yaparsın belki atıyorum 500 zıplama 300 olur sonrada kilon iyice yerleşir hemen geri alma durumu olmaz .
Kilo koruma cidden zor iş
Görürsün cnm Tabiki. Yok burdayım inşallahAyy ne güzel yaa mezun oldun acaba bende o günleri görecek miyim? Mezun oldun ama yine burdasın dimi gitmiyorsun bir yere
Aynı ben dün 67.9 bugün 68.8Gerçekten bundan sonrası daha önemli ki ben dikkat etmezsem hemen kilo alabilecek bi yapıya sahibim
Üzülme artik orucda iyi gelecek inşallah iftarlarda da dikkat ettin mi bittiAynı ben dün 67.9 bugün 68.8
İftarda sadece çorba içeyim ben belki o zaman toparlanırımÜzülme artik orucda iyi gelecek inşallah iftarlarda da dikkat ettin mi bitti
Bazen olur cnm öyle. Önemli olan daha fazla dikkat istiyor bu hafta işte. Ama ben o rakamın eksileceğini düşünüyorum.Aynı ben dün 67.9 bugün 68.8
Hah ben hep böyle yaptım. Bi öğünde veya örneğin bi günde çok yedimse ertesi gün çok hafif geçirdim. Mesela yoğurt yedim hep. Sebze vs yedim.İftarda sadece çorba içeyim ben belki o zaman toparlanırım
İnşallah canımBazen olur cnm öyle. Önemli olan daha fazla dikkat istiyor bu hafta işte. Ama ben o rakamın eksileceğini düşünüyorum.
Darısı bizim başımızaHah ben hep böyle yaptım. Bi öğünde veya örneğin bi günde çok yedimse ertesi gün çok hafif geçirdim. Mesela yoğurt yedim hep. Sebze vs yedim.
Annemlere gittiğim zamanlar( bu süreçten önce tabi) babam hep gözümün içine bakıp yiyeceksin diye kızardı. E mecbur yerdim çoğu zaman. Evime gelirdim ertesi gün çok dikkat ederdim. Böyle böyle verdim işte.
Aynen ben de haftaya da bu. Eksiler lazım olacak dedimDuyduk duyduk bundan sonra spor yapıp yapmadım diyecez
Ya ben de çıplak -600 geldim ama dedim her zaman kıyafetli olunca o kilodan sayılmıyo diye söylemedimbir dahakine daha çok veririz
Maşallah canım sana valla ne güzel biz de mezun olalım inşallahGerçekten bundan sonrası daha önemli ki ben dikkat etmezsem hemen kilo alabilecek bi yapıya sahibim
159 boyum ve 51 kilo ile cnm. Teşekkür ederimMaşallah canım sana valla ne güzel biz de mezun olalım inşallah ♥ boyun kaçtı senln canım şimdi kaç kilo ile mezun oldun
Kuzum resim atar mısın nasıl görünüyorsun?159 boyum ve 51 kilo ile cnm. Teşekkür ederim
Şöyle iyi Bi çekinip atayım inşallah cnmKuzum resim atar mısın nasıl görünüyorsun?Bende 1.60 boy var hiç kendi mi 65 ten aşağı bilmiyorum nasıl Bi tip olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?