Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

E biraz da sakar olabilirim pek tabii
Yaa eşime benzedin sen
Çok beyazdır ve hiç güneşe gelemez hemen halsizlesir kötüler en çok da haliyle plajda olur ..
Eve gelince derki ooooff ya yine beni nazarladilar anne beni oku bende şöyle deerim yahuuil dibinde kardeşin vardı ( kıvanç Tatlıtuğ ikizi gibidir ) nazar olsa kardeşine değer sana kim nazar degdircek be adam

Ayy annemin bi arkadaşı var gelini misafir gelince odadan çıkmıyomuş beni nazar ederler diye o geldi aklıma

Ayy annemin bi arkadaşı var gelini misafir gelince odadan çıkmıyomuş beni nazar ederler diye o geldi aklıma
Hahajaj
Benim kocamda çok takiktir habire oğlani üfler durur sağolsun
Çocuk hasta oldu derim nazar der
Uyumuyor derim nazar der
Çok yaramz derim nazar der bütün milletin gözü bizim oğlanda sanki

Hahajaj
Benim kocamda çok takiktir habire oğlani üfler durur sağolsun
Çocuk hasta oldu derim nazar der
Uyumuyor derim nazar der
Çok yaramz derim nazar der bütün milletin gözü bizim oğlanda sanki
Ben nazara inanıyorum ya çocuğa olarak değil de aile olarak size değiyodur kuzudan çıkıyodur. Biz ilk evlendiğimizde başıma gelenleri bi bilsen en son teleferikten düştüm dizim yarıldı avuçlarım parçalandı falan baya üst üste çok kötü şeyler geliyodu başıma. Sonra sosyal medyayı azaltıp birilerine bişiler anlatmayı bıraktım bide evde mevlit verdim geçtiydi bu ara yine o ilk zamanların başlangıcı gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…