- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.541
Leylim süper
Kaçamak oluyorsa söyle ceza verelim
Kategorisini yazman yeter sütlü tatlı/ hamur işi vs
Dun cekirdek,dondurma
Bugun çikolatali gofret
İste butun mesele bu
Ozman kuzum iki gün için toplam.110 puan ceza yazdım
2 gün içinde tamamlayıp dönersen süper olur
Haaaa ama kendi günlük.sporlarina ek bunlar unutma
Ucu ucuna gitmis birincilik haftaya artık kesinHaftaya da bir birincilik fena olmaz
Listeye girince toparlarsin canım sakin bırakma güzel bir sonuç aldın ben bile.heba ettirmem sanaİste butun mesele buolmak yada olmamak
Bugün yetiştiremem yarın 20 bin adım atlıcam cezam içinİzin mi
Kilo verenler tabi haftada 1 kacAmak yapabilir ama bu onları cezadan muaf tutmazçünkü kilo veripte hiç kaçamak yapmayanlarda var
Evin ne suçu var sakarim demiyorŞu corona bitse bi okutcam evi ama bitebilemedi bi türlü
Ayy bayılırım sarkan çiçeklereasarsın hemencik inşallah
E biraz da sakar olabilirim pek tabiiEvin ne suçu var sakarim demiyor
TamamdırBugün yetiştiremem yarın 20 bin adım atlıcam cezam için
Yine aynı takımdayızYeniii takimmlarrr ❤❤❤
itirazi olan
Elimden geldiğince esit yapmaya çalıştımEki Görüntüle 2632788
Yaa eşime benzedin senE biraz da sakar olabilirim pek tabii
Emnis no kiloyu kurtarmak için büyük karışımlar yapmış
Perşembe dinlensene yahuYine aynı takımdayızşu yarış yüzünden 1 gün dinlenemiyorum ya
Kız o kadar deli kombinasyonlar yaptim ki beynim yandı bir ara kafam otomatik öbür listeyi.ezberlediginden bir baktım anaaa aynı eski listeEmnis no kiloyu kurtarmak için büyük karışımlar yapmış
Ayy annemin bi arkadaşı var gelini misafir gelince odadan çıkmıyomuş beni nazar ederler diye o geldi aklımaYaa eşime benzedin sen
Çok beyazdır ve hiç güneşe gelemez hemen halsizlesir kötüler en çok da haliyle plajda olur ..
Eve gelince derki ooooff ya yine beni nazarladilar anne beni okubende şöyle deerim yahuuil dibinde kardeşin vardı ( kıvanç Tatlıtuğ ikizi gibidir ) nazar olsa kardeşine değer sana kim nazar degdircek be adam
Hafif yapıyorum çok abartmıyorum. Ama o bir gün spor yapmayınca ertesi gün yapmak ne kadar zor geliyor sanki 1 hafta yapmamış gibiPerşembe dinlensene yahu
TövbeeeAyy annemin bi arkadaşı var gelini misafir gelince odadan çıkmıyomuş beni nazar ederler diye o geldi aklıma
HahajajAyy annemin bi arkadaşı var gelini misafir gelince odadan çıkmıyomuş beni nazar ederler diye o geldi aklıma
Gidişat hiç iyi değilHafif yapıyorum çok abartmıyorum. Ama o bir gün spor yapmayınca ertesi gün yapmak ne kadar zor geliyor sanki 1 hafta yapmamış gibi
Ben nazara inanıyorum ya çocuğa olarak değil de aile olarak size değiyodur kuzudan çıkıyodur. Biz ilk evlendiğimizde başıma gelenleri bi bilsen en son teleferikten düştüm dizim yarıldı avuçlarım parçalandı falan baya üst üste çok kötü şeyler geliyodu başıma. Sonra sosyal medyayı azaltıp birilerine bişiler anlatmayı bıraktım bide evde mevlit verdim geçtiydi bu ara yine o ilk zamanların başlangıcı gibime geliyoHahajaj
Benim kocamda çok takiktir habire oğlani üfler durur sağolsun
Çocuk hasta oldu derim nazar der
Uyumuyor derim nazar der
Çok yaramz derim nazar derbütün milletin gözü bizim oğlanda sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?