Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğrudur canim arada okutmak lazım tabi Allah korusun hepicigimizi.

Evet aile de birine değse de herkese yansırmış.

Ohhh ohh süper en iyisi eski kıyafetleri denemek

Ah canım ah.. tamma 50p yarın sana geri dönecek

Allah'ım hiç vakit kalmıyorduuuu

Sabah kalk temizlik oyun oyun oyun öğle uyu uyu uyu
Kalk annene git iftar hazırlığı ..
Koşa koşa dön oğlanı uyut spor yap namaz kıl saat 23.30 Allah'ım ben ne zaman kahve içiçem dedim ..
Bugün dizimin ağrısını fırsat bildim spor olmayı vs kahve içtim
Amma yine namazlar uzunca sürdü şimdi bitti.. soda mı aldım bu sefer eşim.. wc kaçtım ya artık bak 15 dk istiyorum dedim içimden 15 dk kk okucam menü yazıcam kalk kaç WC ye nasıl bir zaman yetmezliği içindeyim ben eline bir kitap alamıyorum

Sanki beni anlattın ama dua et yemek yükün yok şuan
Tüm bu saydıklarıni yapmak için gün 6 da başlıyor gece 1 de bitiyor anca yetiştiriyorum çünkü

Buraya gelip yoğunum iş güç diyen arkadaşları bu yüzden anlamıyorm biz neyiz bizde yogunuz ama burasi vakit kalirsa girerim yaaa gözüyle baktigim bir yer hiç olmadi. Benim alanım dedim kendi hedefim için girdigim bir yol dedim. Kâh hasta oldum yazdim kâh WC de kâh oğlumla maç yaparken yemek yaparken vs.. yani amaç burayı arka Plana atmak olmamalı

Katılıyorum sana canım. Benim vaktim çok ama düşünüyorum çoluk çocuk olsa bile eğer kilo verme yoluna baş koyduysan yüzde yüz spor yapıyorsun. Yaparken bile girip bakılabilir bölgesel hareket ya da eliptik yaparken çok kolay bakılıyor

Evet öyle canım isteyen vakit ayırır he çok ciddi hastalık vs olur o başka ama burası için vakti insan kendine yaratmali. ben oğlumdan dolayi günde 5.buck 6 saat en fazla uyuyorum ama yinede uykumdan feragat edip giriyorum.
Bahane istesem suruyle bahanem var ama kilo vermek disiplin işi bizde bunu başaracağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…