- 23 Mart 2016
- 31.110
- 92.419
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.561
Doğrudur canim arada okutmak lazım tabi Allah korusun hepicigimizi.Ben nazara inanıyorum ya çocuğa olarak değil de aile olarak size değiyodur kuzudan çıkıyodur. Biz ilk evlendiğimizde başıma gelenleri bi bilsen en son teleferikten düştüm dizim yarıldı avuçlarım parçalandı falan baya üst üste çok kötü şeyler geliyodu başıma. Sonra sosyal medyayı azaltıp birilerine bişiler anlatmayı bıraktım bide evde mevlit verdim geçtiydi bu ara yine o ilk zamanların başlangıcı gibime geliyo
Evet aile de birine değse de herkese yansırmış.Ben nazara inanıyorum ya çocuğa olarak değil de aile olarak size değiyodur kuzudan çıkıyodur. Biz ilk evlendiğimizde başıma gelenleri bi bilsen en son teleferikten düştüm dizim yarıldı avuçlarım parçalandı falan baya üst üste çok kötü şeyler geliyodu başıma. Sonra sosyal medyayı azaltıp birilerine bişiler anlatmayı bıraktım bide evde mevlit verdim geçtiydi bu ara yine o ilk zamanların başlangıcı gibime geliyo
Yok canım.arada kayboluyor ya öyle birşey diye düşünüyorum 4 kg.alip gelme vakti
Ha tm o zmnYok canım.arada kayboluyor ya öyle birşey diye düşünüyorum 4 kg.alip gelme vakti
Mezun olduğunu unutan kızBu arada 500 bölgesel 500 zıplama ve 3bin adım varCherry Mom
İpin ucu kaçmasın. Hazır sıkılaşmaya başlamışken.Mezun olduğunu unutan kız
Maşallah kuzu
Ohhh ohh süper en iyisi eski kıyafetleri denemekİpin ucu kaçmasın. Hazır sıkılaşmaya başlamışken.
Bi tane kot elbisem var çok severim o bollaşmış epeyce 1 kaç aydır evde olunca giymemiştim. Ama basık mutlu oldum. Basen bel iyi belli olmuş gittiği
Ohhh gitti tatlıCherry Mom cigimm ceza sporu da tamamm bugün acayip verimli geçti spor konusunda
Nasıl huzurluyum anlatamam
Harikayiz vallaOhhh gitti tatlı
Benimde bisiklet bitti şimdi zıplama + yürüyüş karışımıyla tamamlıyorum
Ay valla çok yoruldum bir daha yersem ne olayımHarikayiz valla
Ah canım ah..Cezaaaa çıbığımı aldım elimeeeehazir misiniz kimsenin yaptigi spor puanindan kesmeyecegim yarına kadar ilgili puan kadar donmenizi rica ederim bende tabiiiii siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın misali
60 puan
200 puan
100 puan
Offf pamukcum bu menü baştan aşağı kaçamakhadi diğerleri ödül verdide sen sabit ben 100 Gr eksi ile niye ödül veriyoruz
Etikaram hakkindaki detaylı tüketici değerlendirmen için teşekkür ederizhiç canımız istemedi 50 puan ceza
50 puan ceza
Ah kaptan50 puan ceza
60 puan ceza
Sanki beni anlattın ama dua et yemek yükün yok şuanAllah'ım hiç vakit kalmıyorduuuu
Sabah kalk temizlik oyun oyun oyun öğle uyu uyu uyu
Kalk annene git iftar hazırlığı ..
Koşa koşa dön oğlanı uyut spor yap namaz kıl saat 23.30Allah'ım ben ne zaman kahve içiçem dedim ..
Bugün dizimin ağrısını fırsat bildim spor olmayı vs kahve içtim
Amma yine namazlar uzunca sürdü şimdi bitti.. soda mı aldım bu sefer eşim.. wc kaçtım yaartık bak 15 dk istiyorum dedim içimden 15 dk kk okucam menü yazıcam kalk kaç WC ye nasıl bir zaman yetmezliği içindeyim ben eline bir kitap alamıyorum
Katılıyorum sana canım. Benim vaktim çok ama düşünüyorum çoluk çocuk olsa bile eğer kilo verme yoluna baş koyduysan yüzde yüz spor yapıyorsun. Yaparken bile girip bakılabilir bölgesel hareket ya da eliptik yaparken çok kolay bakılıyorBuraya gelip yoğunum iş güç diyen arkadaşları bu yüzden anlamıyorm biz neyiz bizde yogunuz ama burasi vakit kalirsa girerim yaaa gözüyle baktigim bir yer hiç olmadi. Benim alanım dedim kendi hedefim için girdigim bir yol dedim. Kâh hasta oldum yazdim kâh WC de kâh oğlumla maç yaparken yemek yaparken vs.. yani amaç burayı arka Plana atmak olmamalı
Evet öyle canım isteyen vakit ayırır he çok ciddi hastalık vs olur o başka ama burası için vakti insan kendine yaratmali. ben oğlumdan dolayi günde 5.buck 6 saat en fazla uyuyorum ama yinede uykumdan feragat edip giriyorum.Katılıyorum sana canım. Benim vaktim çok ama düşünüyorum çoluk çocuk olsa bile eğer kilo verme yoluna baş koyduysan yüzde yüz spor yapıyorsun. Yaparken bile girip bakılabilir bölgesel hareket ya da eliptik yaparken çok kolay bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?