- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.521
İnanamıyorum ama ben izin almıştım. Son dakika golü yedik iyi miCezaaaa çıbığımı aldım elimeeeehazir misiniz kimsenin yaptigi spor puanindan kesmeyecegim yarına kadar ilgili puan kadar donmenizi rica ederim bende tabiiiii siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın misali
60 puan
200 puan
100 puan
Offf pamukcum bu menü baştan aşağı kaçamakhadi diğerleri ödül verdide sen sabit ben 100 Gr eksi ile niye ödül veriyoruz
Etikaram hakkindaki detaylı tüketici değerlendirmen için teşekkür ederizhiç canımız istemedi 50 puan ceza
50 puan ceza
Ah kaptan50 puan ceza
60 puan ceza
Yok erteledik birazcık dahaPawcim ne yaptin..işlemlere başladin mi? Guzel haberler bekliyormuyuz?
İyiyim şimdiHii ondandır o zaman şimdi nasılsın
Evet ya yapmayınca eksik hissediyorum
Bu ne arkadaş hem birinci ol hem en yüksek cezayı yeCezaaaa çıbığımı aldım elimeeeehazir misiniz kimsenin yaptigi spor puanindan kesmeyecegim yarına kadar ilgili puan kadar donmenizi rica ederim bende tabiiiii siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın misali
60 puan
200 puan
100 puan
Offf pamukcum bu menü baştan aşağı kaçamakhadi diğerleri ödül verdide sen sabit ben 100 Gr eksi ile niye ödül veriyoruz
Etikaram hakkindaki detaylı tüketici değerlendirmen için teşekkür ederizhiç canımız istemedi 50 puan ceza
50 puan ceza
Ah kaptan50 puan ceza
60 puan ceza
Enee dur daha sporumu bitirmemistim 50 puanlık daha yapayım ne yapabilirim hahahaCezaaaa çıbığımı aldım elimeeeehazir misiniz kimsenin yaptigi spor puanindan kesmeyecegim yarına kadar ilgili puan kadar donmenizi rica ederim bende tabiiiii siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın misali
60 puan
200 puan
100 puan
50 puan ceza
Ah kaptan50 puan ceza
60 puan ceza
Evet tatlim
20 dakika bölgesel ?Enee dur daha sporumu bitirmemistim 50 puanlık daha yapayım ne yapabilirim hahaha
Birinci oldunda sonra +1 kg de aldın amaBu ne arkadaş hem birinci ol hem en yüksek cezayı ye
İzin miİnanamıyorum ama ben izin almıştım. Son dakika golü yedik iyi mi
Leylim süperDun 1 saat yürüyüş,bugun 40 dk yürüyüş,20 dk zumbaCherry Mom
Amaniiinn terfi etmişimYeniii takimmlarrr ❤❤❤
itirazi olan
Elimden geldiğince esit yapmaya çalıştımEki Görüntüle 2632788
Transfer diyelimAmaniiinn terfi etmişim
Güzel olmuş benceTransfer diyelim
Var ya öyle güzel denk geldi ki tam sporumu bitiriyordum eşim dedi duş al da yürüyüşe çıkalım20 dakika bölgesel ?
250 zıplama ?
5000 adım ?
SüpersinVar ya öyle güzel denk geldi ki tam sporumu bitiriyordum eşim dedi duş al da yürüyüşe çıkalımgidip ceza sporumu yapcam şimdi 5000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?