Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydin kizlar, anne olanlar ve kalbinde annelik duygusunu yasayan tüm kadinlarimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim bu güzel duyguyu her kardeşimize yasatsın.

Kuzum dün çok kötüydüm. Bugün iyiyim şükür. Bu haftaya iyi başlamak istiyorum. Artık şu ölü toprağı kalksın üstümden. Silkelenip kalkıyorum.

Gecmis olsun canim. Bende ölü gibiyim zayiflamaya dair modum tamamen yerlerde toparlanmam lazim bu ben degilim.

Günaydin canim nasılsın ağrı sızı var mı
Çok şükür canım çok ağrım yok şişlik devam ediyor ilaçlarımı oruç tuttuğum için sadece iftarda alıyorum ona rağmen etki ediyor biraz sürer tam iyi olması ama buna da şükür cuma günü gibi değil en azından cuma günü çok canım yanıyordu. Şimdide işte senin verdiğin cezayı yapmaya çalışıyorum

Gecmis olsun canim. Bende ölü gibiyim zayiflamaya dair modum tamamen yerlerde toparlanmam lazim bu ben degilim.
Aman kuzum duymuş olmayayım  modumuzu yüksek tutalım ki fıstık gibi ayrılalım şu karantinadan. Bak normalleşmeye döndük ne kadar kilo verirsek kardır değişim harika bişey. Seneye bu zamanlar keşke yapsaydım yerine iyiki yapmışım demeni istiyorum. Haydi bakalım o totoş kalksın yerinden siz zıp zıpa ben cezamı ödemeye en az 20 bin adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…