- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.421
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.601
Teşekkür ederiz tatlımKızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun
Beni es geçin kızlar dizimi zorlamak istemem.. dün krem biraz iyi geldi şöyle iki gün dinlenmem lazım daha kötü olmadanVeeee ZiPzİp challengeeee başlasın
50 100 demeden çoğunluk katılım saglarsa süper olur
Tamam canım gecmis olsun zorlayınca daha kötu olurBeni es geçin kızlar dizimi zorlamak istemem.. dün krem biraz iyi geldi şöyle iki gün dinlenmem lazım daha kötü olmadan
Günaydın canımGünaydınnnn
Günaydin canim nasılsın ağrı sızı var mıGünaydın taş bebekler
Kuzum dün çok kötüydüm. Bugün iyiyim şükür. Bu haftaya iyi başlamak istiyorum. Artık şu ölü toprağı kalksın üstümden. Silkelenip kalkıyorum.kardelelen321 nasıl oldun kuzum
Oh çok sevindim özlüyoruz kuzum gel geri vallaKuzum dün çok kötüydüm. Bugün iyiyim şükür. Bu haftaya iyi başlamak istiyorum. Artık şu ölü toprağı kalksın üstümden. Silkelenip kalkıyorum.
Kuzum dün çok kötüydüm. Bugün iyiyim şükür. Bu haftaya iyi başlamak istiyorum. Artık şu ölü toprağı kalksın üstümden. Silkelenip kalkıyorum.
Çok şükür canım çok ağrım yok şişlik devam ediyor ilaçlarımı oruç tuttuğum için sadece iftarda alıyorum ona rağmen etki ediyor biraz sürer tam iyi olması ama buna da şükür cuma günü gibi değil en azından cuma günü çok canım yanıyordu. Şimdide işte senin verdiğin cezayı yapmaya çalışıyorumGünaydin canim nasılsın ağrı sızı var mı
Aman kuzum duymuş olmayayım Gecmis olsun canim. Bende ölü gibiyim zayiflamaya dair modum tamamen yerlerde toparlanmam lazim bu ben degilim.
İndirdim fit 30 u bölgesel yaparım artıkTamam canım gecmis olsun zorlayınca daha kötu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?