Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ramazan bitince kademeli olarak oğlanı memeden kesicem.. ama nasıl
Benlm için şu an aklıma takılan nasıl uyutucam ayağım da mı sallıyım.. napsam ne etsem ilk olarak gece iki kez meme emiyor onları kaldırocam ona alışınca uykuya geçiş memesini kesicem sonra gündüz derken biticek inşallah

Menü paylaşım Listesi

Cherry Mom - paylaşım yaptı
pawlover - paylaşım yaptı
Maariftakvimi - paylaşım yaptı
Ceylansnn - paylaşım yaptı
birsevgi - paylaşım yaptı
U Umudumvar07 - paylaşım yaptı
K KuruPapatya - paylaşım yaptı
C Cagrihilal1 - paylaşım yaptı
hanmeli - paylaşım yaptı
nrmyn - paylaşım yaptı
@kardelen321 - paylaşım yapmadı ☹
Umutumut82 -paylaşım yapmadı☹
Tempus - paylaşım yapmadı ☹
Calypso95 - paylaşım yapmadı ☹
balpamuk -paylaşım yapmadı ☹
Kurupina -paylaşım yapmadı ☹
B bluuee - paylaşım yapmadı ☹
ollala -paylaşım yapmadı ☹
Renia -paylaşım yapmadı ☹
arasveannesi -
paylaşım yapmadı

Aaa paylaşım yapmayanlarımız ne kadar çoğalmıış

Kizlarr kizlarrrr lütfen yapmayın böyle moralim bozuldu

Umutumut82 Tempus Calypso95 balpamuk Kurupina B bluuee ollala Renia arasveannesi

Cogunuzda sayfaya girdiniz unuttunuz mu

Bende aylarca boylee dusundum düşündüm basima ağrılar girdi benim oğlum hem çok sık emen hemde emmesi bitince memeyi.boyleee sundurreee sundere ısırıp ceken bir bebekti sabır sabır diye ciglik ata ata emzirdim. Sonra tabi bu isirmalardan feci yara oldu çocuk yarayi gorunce korktu herhalde emmeyi kendi bıraktı sonra emmedigi.icin sut fena birikti mastıt oldum sonra o yaralı göğsü sağmak tam bir iskenceydi Allah'ım
Ayyy offf nerelere gittim pardon gözünü korkutttum
Diyeceğim şu emerek uyumaya aliskinsa benim.yaptigim hatayi yapmamaya çalış sallama yanına yat sarıl popisi pispisla buna alissin ben emmeden uyumuyor diye salladım veee hala sallıyorum yaş oldu 3.5 off ((

Kuzum aksam paylasacaktim. Esim dediki oğlani uyutta bir keyif kahvesi içelim. Oğlum yanina yatmayinca uyumaz bir uyumusum gece 1 de uyandim. Bizim kahvede yalan oldu
Gecede yazabilirsin sorun değil ertesi.gun öğlene kadar vakit var kızlar ramazan olduğu için geç bildirim yapabilirsiniz

Cherry Mom bi ceza mı verseniz girip de paylaşım yapmayanlara aslında paylaşmak için bile olsa da girmek gerek.
Tabi girmek gerek hafta sonu rehaveti diyelim tek tük olurdu sasirdim üzüldüm bende arkadaşlar yoksa buraya yazip niye menu yazmasınlar
Takip edelim canimcim teşekkür ederiz ellerine sağlık

Varyaa aslında bu karantina herkese hedefleri için güzel bir zaman dilimi ama 2 ay oldu cok istifade edemedik sanki
Normalde bu zamanlar hafta sonu açık büfe kahvaltılari piknikler eş dost ziyaretleri artardı ramazan davetleride yok bunların hepsi bize bir artı daha fzla asılmamiz lazım karantina bir bitsin beni Ankara daha bulamaz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…