Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle deme kız iyi verdik aslında inceldik yaaniii

Cumaayaaa cumaayaaa ellerine sağlık yemiş kadar olduk
birsevgi kuzum uyarayım seni Cherry Mom in cumaya dediğine bakma sonradan cezayı bir geçiriyor insanın aklını alıyor. Bak beni göz önüne al. Aç kalmışsın günlerce regl zamanın canın çok tatlı istiyor ama cuma gelinde eksi göreyim diyorsun ve görüyorsun sonra kendini ödüllendiriyorsun üstüne çok şaşırsanda 1. Oluyorsun hooopp ertesi günü 200 puan ceza. Kanma canım inanma sen cumaya dediklerine. Kaçamak yapma benim durumuma düşme daha 8 bin adım attım akşama kadar. Yol uzun

Vaallaaa sen hiç kendinden örnek verme 3 dilim börek 4.tulumba miydi bu kaçamak değil baya tıka basa yemek birsevgi öyle yapmıyor bak cuma yedi 1 kase sütlü tatlı 50 puan cezasinida peşine yaptı ohhh

Ama hepsi küçük şeyler. Psikolojimi bozdun benim artık 1 kase çorba içerken bile ceza yermiyim acaba diye düşünür olucam

Hahaha ceylan ya Cherry Mom çok güzel afallatmis seni bak bi daha 3 dilim börek ve tatlı yemezsin hahaha ben de seni görünce korktum asla canım iki şeyi aynı anda çekmiyor

Hahaha ceylan ya Cherry Mom çok güzel afallatmis seni bak bi daha 3 dilim börek ve tatlı yemezsin hahaha ben de seni görünce korktum asla canım iki şeyi aynı anda çekmiyor
Ya kuzum zaten benim tatlıya aramyok ben hamurişi sevenlerdenim ilk defa canım şerbetli tatlı istedi haftalardır istiyordu hemde. O da ceza oldu işte bana

Ya kuzum zaten benim tatlıya aramyok ben hamurişi sevenlerdenim ilk defa canım şerbetli tatlı istedi haftalardır istiyordu hemde. O da ceza oldu işte bana
Amaaan sana yürümek nedir ödersin cezanı kardeeeş biz kader mahkumlari değil emnis mahkumları olduk hahaha

Cocuk olmayinca yorum yapamiyorum

Ama arkadaşlarım genelde biberonla uyutuyor biberonla süt yada devam sütü verip o şekilde unutuyorlar ama biberinden dolayı dişlerini eriyerek çürüten çocuklar oluyor açıkçası cok önermiyorum

Annemin yokluğuyla huzunlendigim bu gunde yavrularimin varligiyla teselli oluyorum.anne olan,olmayan,olmaya calisan,hisseden,hasret ceken tum arkadaslarimin bu gununu kutluyorum,kocaman sarılın anne ve evlatlariniza
Seninde leylicim ne güzel yazmışsın

Bencede değerlendiremedik,boylece asıl sıkıntı larin bahaneler degil nefsimiz oldugunu görüyoruz, yani ne yaparsak BİZ kendimize yapiyoruz,ne istedigimize karar vermek ve israrci olmak lazim,saglikli ve fit mi?obur ve sisman mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…