- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.421
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.641
Cumaayaaa cumaayaaaYaa ben bugün çok aç uyandım niyeeeeee tahinli kek yapayım mi akşama kaptanim hep beraber yeriz
Öyle deme kız iyi verdik aslındaVaryaa aslında bu karantina herkese hedefleri için güzel bir zaman dilimi ama 2 ay oldu cok istifade edemedik sanki
Normalde bu zamanlar hafta sonu açık büfe kahvaltılari piknikler eş dost ziyaretleri artardı ramazan davetleride yok bunların hepsi bize bir artı daha fzla asılmamiz lazım karantina bir bitsin beni Ankara daha bulamaz mesela
Cumaayaaa cumaayaaaellerine sağlık yemiş kadar olduk
Vaallaaa sen hiç kendinden örnek vermebirsevgi kuzum uyarayım seni Cherry Mom in cumaya dediğine bakma sonradan cezayı bir geçiriyor insanın aklını alıyor. Bak beni göz önüne al. Aç kalmışsın günlerce regl zamanın canın çok tatlı istiyor ama cuma gelinde eksi göreyim diyorsun ve görüyorsun sonra kendini ödüllendiriyorsun üstüne çok şaşırsanda 1. Oluyorsun hooopp ertesi günü 200 puan ceza. Kanma canım inanma sen cumaya dediklerine. Kaçamak yapma benim durumuma düşme daha 8 bin adım attım akşama kadar. Yol uzun
Ama hepsi küçük şeyler. Psikolojimi bozdun benim artık 1 kase çorba içerken bile ceza yermiyim acaba diye düşünür olucamVaallaaa sen hiç kendinden örnek verme3 dilim börek 4.tulumba miydi bu kaçamak değil baya tıka basa yemek birsevgi öyle yapmıyor bak cuma yedi 1 kase sütlü tatlı 50 puan cezasinida peşine yaptı ohhh
Hahaha ceylan yabirsevgi kuzum uyarayım seni Cherry Mom in cumaya dediğine bakma sonradan cezayı bir geçiriyor insanın aklını alıyor. Bak beni göz önüne al. Aç kalmışsın günlerce regl zamanın canın çok tatlı istiyor ama cuma gelinde eksi göreyim diyorsun ve görüyorsun sonra kendini ödüllendiriyorsun üstüne çok şaşırsanda 1. Oluyorsun hooopp ertesi günü 200 puan ceza. Kanma canım inanma sen cumaya dediklerine. Kaçamak yapma benim durumuma düşme daha 8 bin adım attım akşama kadar. Yol uzun
Hiç gariban ayakları yapma o bir kilo çorbadan mi geldi balımAma hepsi küçük şeyler. Psikolojimi bozdun benim artık 1 kase çorba içerken bile ceza yermiyim acaba diye düşünür olucam
Ya kuzum zaten benim tatlıya aramyok ben hamurişi sevenlerdenim ilk defa canım şerbetli tatlı istedi haftalardır istiyordu hemde. O da ceza oldu işte banaHahaha ceylan yaCherry Mom çok güzel afallatmis seni bak bi daha 3 dilim börek ve tatlı yemezsin hahaha ben de seni görünce korktum asla canım iki şeyi aynı anda çekmiyor
Boynu bükükleri oynarım ama cezamı da çekerim şefimHiç gariban ayakları yapma o bir kilo çorbadan mi geldi balım
Amaaan sana yürümek nedirYa kuzum zaten benim tatlıya aramyok ben hamurişi sevenlerdenim ilk defa canım şerbetli tatlı istedi haftalardır istiyordu hemde. O da ceza oldu işte bana
Doğru valla kardeş yürümek bana yakışıyorAmaaan sana yürümek nedirödersin cezanı kardeeeş biz kader mahkumlari değil emnis mahkumları olduk hahaha
Cocuk olmayinca yorum yapamiyorumKızlar ramazan bitince kademeli olarak oğlanı memeden kesicem.. ama nasıl
Benlm için şu an aklıma takılan nasıl uyutucamayağım da mı sallıyım.. napsam ne etsem ilk olarak gece iki kez meme emiyor onları kaldırocam ona alışınca uykuya geçiş memesini kesicem sonra gündüz derken biticek inşallah ♥
Annemin yokluğuyla huzunlendigim bu gunde yavrularimin varligiyla teselli oluyorum.anne olan,olmayan,olmaya calisan,hisseden,hasret ceken tum arkadaslarimin bu gununu kutluyorum,kocaman sarılın anne ve evlatlariniza
Bişey kalmamış sayılı adım çabuk geçer Allah kurtarsın gardaşDoğru valla kardeş yürümek bana yakışıyorzüğürt tesellisi az kaldı zaten 6 bincik
Amaaan sana yürümek nedirödersin cezanı kardeeeş biz kader mahkumlari değil emnis mahkumları olduk hahaha
Amin canimGünaydin kizlar, anne olanlar ve kalbinde annelik duygusunu yasayan tüm kadinlarimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim bu güzel duyguyu her kardeşimize yasatsın.
Senin de kutlu olsunAnnemin yokluğuyla huzunlendigim bu gunde yavrularimin varligiyla teselli oluyorum.anne olan,olmayan,olmaya calisan,hisseden,hasret ceken tum arkadaslarimin bu gununu kutluyorum,kocaman sarılın anne ve evlatlariniza
Bencede değerlendiremedik,boylece asıl sıkıntı larin bahaneler degil nefsimiz oldugunu görüyoruz, yani ne yaparsak BİZ kendimize yapiyoruz,ne istedigimize karar vermek ve israrci olmak lazim,saglikli ve fit mi?obur ve sisman mi?Varyaa aslında bu karantina herkese hedefleri için güzel bir zaman dilimi ama 2 ay oldu cok istifade edemedik sanki
Normalde bu zamanlar hafta sonu açık büfe kahvaltılari piknikler eş dost ziyaretleri artardı ramazan davetleride yok bunların hepsi bize bir artı daha fzla asılmamiz lazım karantina bir bitsin beni Ankara daha bulamaz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?