Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte hep kolayı seçiyoruz ugrasmadan olsun istiyoruz olmayıncada dert yaniyoruz sanıyorum bu karantina günleri en aşağı 1 ay daha devam eder bu 1 ayi bari guzel geçirelim inşallah

Günaydin kizlar, anne olanlar ve kalbinde annelik duygusunu yasayan tüm kadinlarimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim bu güzel duyguyu her kardeşimize yasatsın.
İnşallah canımm
Merhaba kizlaarrr zıplıyor muyuz valla ben daha zıplamıyorum yataktan yazıyorum bunları
Zıplayalım zıplayalım
Maşallaaah
1100 bolgesel yaptim bende ceza olarak Cherry Mom
Maşallaaah

Kızlar çok iyisiniz ya ben yataktan zoe çıkıyorum 2 gibi ramazan beni çok bozdu ramazandan sonra eski düzenime döneceğim inşallah
Evet ya en çok dagilan sen oldun bak
Allah kolaylık versin herkesin bünyesi ramazanda farkli.kimisi.zor geçiyor

Aynen canım h biberon vermek istemiyorum şu an da bizimle beraber sabah süt içebiliyor çay bardağında

Ayy ne zormuş kız.. benlm öyle değil ya şükür.. gündüz aramaz pek çok nadir.. ısırma bizde de vardı kıza kıza bıraktı ısırmıyor artık.. yanına yatsam da işte meme diye ağlar mı ? Ayakta çoğu anne sallıyor öyle yapmak mı rahat olan anlamadım

Allah kolaylık versin gerçekten zor bi süreç tuvalete alıştırmada vs ödül yöntemiyle bi sekilde halledemiyorsa sütten kesme biraz daha zor
WC yı daha hiç düşünmek istemiyorum önce şu memeyi halledelim de inşallah önümde 4 ay var yavaş yavaş biticek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…