- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.421
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.661
İşte hep kolayı seçiyoruz ugrasmadan olsun istiyoruz olmayıncada dert yaniyoruz sanıyorum bu karantina günleri en aşağı 1 ay daha devam eder bu 1 ayi bari guzel geçirelim inşallahBencede değerlendiremedik,boylece asıl sıkıntı larin bahaneler degil nefsimiz oldugunu görüyoruz, yani ne yaparsak BİZ kendimize yapiyoruz,ne istedigimize karar vermek ve israrci olmak lazim,saglikli ve fit mi?obur ve sisman mi?
Tesekkur ederim canım
İnşallah canım cumaya da eksiye girmiş olurumTesekkur ederim canımsüpersin yarın tartıda artık o 1 kg yi görmezsin bence
Bu azimle olacaktır inşallah canım.İnşallah canım cumaya da eksiye girmiş olurum
İnşallah canımmGünaydin kizlar, anne olanlar ve kalbinde annelik duygusunu yasayan tüm kadinlarimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim bu güzel duyguyu her kardeşimize yasatsın.
Zıplayalım zıplayalımMerhaba kizlaarrrzıplıyor muyuz valla ben daha zıplamıyorum yataktan yazıyorum bunları
Maşallaaah
Maşallaaah1100 bolgesel yaptim bende ceza olarakCherry Mom
Çok sevindim teşekkürler leylim1100 bolgesel yaptim bende ceza olarakCherry Mom
Evet ya en çok dagilan sen oldun bakKızlar çok iyisiniz ya ben yataktan zoe çıkıyorum 2 gibi ramazan beni çok bozduramazandan sonra eski düzenime döneceğim inşallah
Evet gerçekten öyle oldu. Önceden namazdan sonra uyumazdım şimdi 6 gibi yatıp kaçta kalkabilirsem o zaman kalkıyorum. İnşallah düzenlenicek tekrarEvet ya en çok dagilan sen oldun bak
Allah kolaylık versin herkesin bünyesi ramazanda farkli.kimisi.zor geçiyor
Ooo korkutmayın bizi bu hafta no kilo öne mi geçecek yoksaZıplamalarim devam ediyor korkun benden:)))
Düzelir düzelir.yeterki bu süreçte dikkat et kilo alma canimEvet gerçekten öyle oldu. Önceden namazdan sonra uyumazdım şimdi 6 gibi yatıp kaçta kalkabilirsem o zaman kalkıyorum. İnşallah düzenlenicek tekrar
Yok yok almam kaçamak bile yapmadım bu hafta vermedim kilo diyeDüzelir düzelir.yeterki bu süreçte dikkat et kilo alma canim
Oh cok iyi canımYok yok almam kaçamak bile yapmadım bu hafta vermedim kilo diye
Aynen canım h biberon vermek istemiyorum şu an da bizimle beraber sabah süt içebiliyor çay bardağındaCocuk olmayinca yorum yapamiyorum
Ama arkadaşlarım genelde biberonla uyutuyor biberonla süt yada devam sütü verip o şekilde unutuyorlar ama biberinden dolayı dişlerini eriyerek çürüten çocuklar oluyor açıkçası cok önermiyorum
Ayy ne zormuş kız.. benlm öyle değil ya şükür.. gündüz aramaz pek çok nadir.. ısırma bizde de vardı kıza kıza bıraktı ısırmıyor artık.. yanına yatsam da işte meme diye ağlar mı ? Ayakta çoğu anne sallıyor öyle yapmak mı rahat olan anlamadımBende aylarca boylee dusundum düşündüm basima ağrılar girdibenim oğlum hem çok sık emen hemde emmesi bitince memeyi.boyleee sundurreee sundere ısırıp ceken bir bebekti sabır sabır diye ciglik ata ata emzirdim. Sonra tabi bu isirmalardan feci yara oldu çocuk yarayi gorunce korktu herhalde emmeyi kendi bıraktı sonra emmedigi.icin sut fena birikti mastıt oldum sonra o yaralı göğsü sağmak tam bir iskenceydi Allah'ım
Ayyy offf nerelere gittim pardon gözünü korkutttum
Diyeceğim şu emerek uyumaya aliskinsa benim.yaptigim hatayi yapmamaya çalış sallama yanına yat sarıl popisi pispisla buna alissin ben emmeden uyumuyor diye salladım veee hala sallıyorum yaş oldu 3.5 off((
Allah kolaylık versin gerçekten zor bi süreç tuvalete alıştırmada vs ödül yöntemiyle bi sekilde halledemiyorsa sütten kesme biraz daha zorAynen canım h biberon vermek istemiyorum şu an da bizimle beraber sabah süt içebiliyor çay bardağında
WC yı daha hiç düşünmek istemiyorumAllah kolaylık versin gerçekten zor bi süreç tuvalete alıştırmada vs ödül yöntemiyle bi sekilde halledemiyorsa sütten kesme biraz daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?