- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #349.681
O daha kolay olur bi sekilde alışır sıkma canını simdidenWC yı daha hiç düşünmek istemiyorumönce şu memeyi halledelim de inşallah önümde 4 ay var yavaş yavaş biticek işte
Aynen yavaş yavaş en güzeli çocuğunda anneninde psikolojisi bozulmaz oglum bıraksan hala emmek istiyor sirnasiyorWC yı daha hiç düşünmek istemiyorumönce şu memeyi halledelim de inşallah önümde 4 ay var yavaş yavaş biticek işte
Geçmiş olsun canım. Büyük kızımın da dirseği kesilmişti. Cam bardağın üzerine düşmüştü. Oynak yer olunca kaynaması zor oluyor. Cemreye acilde dikiş yerine steri strip bantlardan taktılar. Onlar da dikiş gibi tutuyo.Durdu kan ama dizimi bükünce yine kanıyo oynak yere gelmedi kötü oldu
Kuzum ben bu hafta harekete geçiyorum artık. Beni çıkarma lütfenŞimdi kızlar sporunuz bu hafta yok yada çok azdı bu sebeple sizi gruptan çıkaralım mi yoksa haftada en az 3 gün programlı bir spor yapma sözü veriyor musunuz
@Umudumvar07
@Renia
kardelelen321
B bluuee
@arasveannesi
Maariftakvimi
Eki Görüntüle 2632211
Kuzum çok teşekkürler. Rabbim sana da anne olmayı nasip etsin tez zamanda.Analar anneler gününüz kutlu olsun öperim yüreciklerinizden
Toparlanalım artık canım böyle gitmiyo. Ben çok saldım kendimi, akşamları direk mayışıyorum. Böyle gitmez. Sonra çok pişman olucamGecmis olsun canim. Bende ölü gibiyim zayiflamaya dair modum tamamen yerlerde toparlanmam lazim bu ben degilim.
Senin de anneler günün kutlu olsun leylim.Annemin yokluğuyla huzunlendigim bu gunde yavrularimin varligiyla teselli oluyorum.anne olan,olmayan,olmaya calisan,hisseden,hasret ceken tum arkadaslarimin bu gununu kutluyorum,kocaman sarılın anne ve evlatlariniza
Ben bugün duşa girerken tartıldım eksideydiimKizlarrrr ne yapıyorsunuz ??
Yarin kontrol tartisina haZir miyizzzz
Tebrikler canimBen bugün duşa girerken tartıldım eksideydiim
Ooh maşallah
Ben de fenayım kız 2-3 hala yatakta oraya buraya dönüyor oluyorum hahahaKızlar çok iyisiniz ya ben yataktan zoe çıkıyorum 2 gibi ramazan beni çok bozduramazandan sonra eski düzenime döneceğim inşallah
Ben sabitim canım ama tuvalete çıkamadım yoksa kesin 100 gram da olsa eksi gelirdimKizlarrrr ne yapıyorsunuz ??
Yarin kontrol tartisina haZir miyizzzz
Kuzum yağsız makarna diyette var zaten sendeCherry Mom cigiiiim ben sahur yapmadım, iftarda da ekstra bir şey yemeyip sadece 1 porsiyon yağsız makarna yesem nasıl olur
Hahahaha ay ne bileyim kız sonra ceza meza alırım haha
Of ne yapcaz bilmem böyleOoh maşallah
Ben de fenayım kız 2-3 hala yatakta oraya buraya dönüyor oluyorum hahaha
Ayy iyice bana döndünHahahaha ay ne bileyim kız sonra ceza meza alırım haha
Bugün hiç bişey yememişsin kiKızlaar sağlıklı beslenmeye karar verdim sağlıksız beslendiğimi bişeyi eksik yediğimi filan düşünürseniz uyarır mısınız?
Bugün ağlamakla meşguldümBugün hiç bişey yememişsin ki ☹
Tabiki tatlım farkettim anda yazarım sanaKızlaar sağlıklı beslenmeye karar verdim sağlıksız beslendiğimi bişeyi eksik yediğimi filan düşünürseniz uyarır mısınız?
Duzenini kurarsın canim.yeniden ben çok uyuduğum zaman acayip miskinlesiyorum 6 saat tam iyi geliyorOf ne yapcaz bilmem böyleuyumayı çoook severim aslında zorla alışmıştım namazdan sonra uyumamaya şimdi yine uykucu oldum
Yaz da olur ama acaba kışın bi denesem mi diyorum yaniAynen yavaş yavaş en güzeli çocuğunda anneninde psikolojisi bozulmaz oglum bıraksan hala emmek istiyor sirnasiyor
Tuvalet eğitimini seneye yaza yaparsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?