Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

WC yı daha hiç düşünmek istemiyorum önce şu memeyi halledelim de inşallah önümde 4 ay var yavaş yavaş biticek işte
Aynen yavaş yavaş en güzeli çocuğunda anneninde psikolojisi bozulmaz oglum bıraksan hala emmek istiyor sirnasiyor
Tuvalet eğitimini seneye yaza yaparsın inşallah

Durdu kan ama dizimi bükünce yine kanıyo oynak yere gelmedi kötü oldu
Geçmiş olsun canım. Büyük kızımın da dirseği kesilmişti. Cam bardağın üzerine düşmüştü. Oynak yer olunca kaynaması zor oluyor. Cemreye acilde dikiş yerine steri strip bantlardan taktılar. Onlar da dikiş gibi tutuyo.
Öyle bişey yapabilirsiniz canım

Kuzum ben bu hafta harekete geçiyorum artık. Beni çıkarma lütfen

Analar anneler gününüz kutlu olsun öperim yüreciklerinizden
Kuzum çok teşekkürler. Rabbim sana da anne olmayı nasip etsin tez zamanda.

Gecmis olsun canim. Bende ölü gibiyim zayiflamaya dair modum tamamen yerlerde toparlanmam lazim bu ben degilim.
Toparlanalım artık canım böyle gitmiyo. Ben çok saldım kendimi, akşamları direk mayışıyorum. Böyle gitmez. Sonra çok pişman olucam

Annemin yokluğuyla huzunlendigim bu gunde yavrularimin varligiyla teselli oluyorum.anne olan,olmayan,olmaya calisan,hisseden,hasret ceken tum arkadaslarimin bu gununu kutluyorum,kocaman sarılın anne ve evlatlariniza
Senin de anneler günün kutlu olsun leylim.

Hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar. Rabbim anne olmak isteyen herkese Anneliği yaşatsın

Aynen yavaş yavaş en güzeli çocuğunda anneninde psikolojisi bozulmaz oglum bıraksan hala emmek istiyor sirnasiyor
Tuvalet eğitimini seneye yaza yaparsın inşallah
Yaz da olur ama acaba kışın bi denesem mi diyorum yani artık oğluma bağlı ya o sinyalleri verirse 1 haftalık iş değil mi ? Olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…