- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.121
Aaaa resmen psikolojinizi bozmusum ben
Günahımi alıyorsunuz şartlar o kadar ağır değil
Şaka mı bu bende seni gördüm rüyamda Pro olmuştunahahahahhahahaaha
Kuzum ben de pek iyi değilim bugün. Felaket bi baş ağrısı var sabahtan beri. Bi de kızlar balonlarını camdan düşürmüşler. Çok üzldükleri için alayım dedim çıktım. Merdivenden inerken düştüm. Bi baygınlık geçirdim. Kolumu filan incitmişim. Ufaklık uyur uyumaz yattım. Eşim de büyükle ilgilendi, biraz uyuyabildim. Yeni kalktım. 8 buçukta iftardan sonra kendime gelirim inşallah.
Aynen esracim ya sorma Allah'tan çocuk uyuduktan sonra basliyorda oturup bir guzel acimi çekiyorumAh yaa diş sinir bozukluğu da yapar. Eminim tahammülünü iyice zorluyordur. Umarım hemencecik biter gider ağrın, çok üzüldüm.
Aynen esracim ya sorma Allah'tan çocuk uyuduktan sonra basliyorda oturup bir guzel acimi çekiyorum
Parol bana hiç fayda etmez canım ben migrenden dolayı.hap delisi olduğum.icin haplarda.oyle kolay kolay fayda etmiyor artık apranax plus kullanıyorumHay Allah yaa... Parol var mı evde parol de iyi geliyor o tür ağrılara hem çok ağır da değil.
Aaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İyi mi şimdi?
Ya cumleten gecmis olsun diyeyim ,herkese biseyler olmus okuyun kendinizi,
Tempus annen nasil oldu
Cherry Mom dun 500 bolgesel,bugun 30 dk yuruyus yaptim
Buralardayım bebekTempus naptın yavrum
Gece gündüzHahahahah çok komiksiniz kızlar koptummm rüyalara bakkk kafayı bozduk toptan
O zaman öncelikle senin totoşuna sonra biz hepimize geçmiş olsunKızlar bütün suç benim totoşumda onunla başladı takıma nazar demeler hepimize gelmiş geçmiş olsun
Kızlar bütün suç benim totoşumda onunla başladı takıma nazar demeler hepimize gelmiş geçmiş olsun
Kızlar bütün suç benim totoşumda onunla başladı takıma nazar demeler hepimize gelmiş geçmiş olsun
Geçmiş olsun canim simdi nasılsın insallah bi sıkıntı yoktur simsiKuzum ben de pek iyi değilim bugün. Felaket bi baş ağrısı var sabahtan beri. Bi de kızlar balonlarını camdan düşürmüşler. Çok üzldükleri için alayım dedim çıktım. Merdivenden inerken düştüm. Bi baygınlık geçirdim. Kolumu filan incitmişim. Ufaklık uyur uyumaz yattım. Eşim de büyükle ilgilendi, biraz uyuyabildim. Yeni kalktım. 8 buçukta iftardan sonra kendime gelirim inşallah.
Yavrum dün akşam beri baş ağrım vardı daha bi iki saat önce geçti o yüzden kitabı alamadım elime. Ama biraz ağır gittiğini duymuştum eğer sikildiysan normaldir
Ya geçmiş olsun yazmıştın ya doğru canımYavrum dün akşam beri baş ağrım vardı daha bi iki saat önce geçti o yüzden kitabı alamadım elime. Ama biraz ağır gittiğini duymuştum eğer sikildiysan normaldir
Merak etmeyin kızlar çok güzel okurum birazdan bildiğim bütün duaları okuyup ardından ağıt yakarım sabaha bişey imiz kalmazCeylan bu işi sen soktun takıma kızım. Oku üfle şimdi hepimizi.
Totoşumda küçücük allahtanTotoşundan başlayan iş dalga dalga yayıldı takımdan çıktı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?