Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah kardelen ne oldu yaa... Cidden bize toptan ne oldu böyle kimin nazarına geldik. Uzaktan uzaktan stalklanıyoruz bence bir nazar var üzerimizde takıma kurşun döktürelim kızlar. Çok geçmiş olsun. Nasılsın peki bir şey oldu mu?

O
Kızlar bütün suç benim totoşumda onunla başladı takıma nazar demeler hepimize gelmiş geçmiş olsun
O zaman öncelikle senin totoşuna sonra biz hepimize geçmiş olsun

kardelelen321 canım alıntılayamadım çok üzüldüm büyük geçmiş olsun

Kızlar bugün 21 günlük detoksa başladım. Bütün gün ev topla-süpür, çamaşır yıka-boşalt&katla, 2 defa bulaşık makinesi boşaltıp 3 defa bulaşık yerleştirdim. Mutfağı temizledim, yemek yaptım. Söz de bugün kendi dolabımı boşaltıp yazlıkları yerleştirecek-kışlıkları kaldıracaktım. O iş hala duruyor. Bugün çokta sıcaktı bir de... Baya yoruldum. 30 dk eliptik yaptım. Sporlarım azaldı ama detoks yaparken bünyemi aşırı zorlamadan spor yapmam gerekiyor yoksa kaldırmıyor bünyem. Hem çok az kalori alıp hem bünyeyi zorlayınca sonrasında dayanamıyorum. 21 gün dengeli götürüp güzel eksiler getirmeyi hedefliyorum zaten şurda yaz geldi hala yerimizde sayıyoruz yahu!
Dün söylediğinizde çok haklısınız kızlar. Kendimizi kandırıyoruz bazen. Ve gerçekten bunca zamanı çok iyi değerlendirebilirdim demek ki o kadar da çaba göstermemişim diye düşündüm ve üzüldüm geçirdiğim zamana. Onun için belli bir liste ile ilerleme kararı aldım ve diyetisyenimden aldığım 21 gün listesine başladım böylece.

Geçmiş olsun canim simdi nasılsın insallah bi sıkıntı yoktur simsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…