Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şu gozlemeler biteydi iyiydi nermincim bu saartlarda birinci olabilcen mi
Bitmiyorduuuu
Neyse ki aşìrì taş deģirmende çekilmiş aşırı tam buģday..bu da mi kurtarmiyor kaptancimmm
Tamam haaayydddii sooooyle cezam nedir
Yalniz kizlar sunu farkettim ben de insilun direnci vardi. Hba1c 6 idi. Yani tam sinirda..uzun zamandir da bugday urunleri ve rafine seker yemiyordum..bu siralar menulerden belli ki bugday ve urunleri almaya basladim..ve dun dalgali şeker yukselmesi nuksetti. 2 saatlik toklik sekeri 163 geldi..yani evet Cherry Mom cim..haklisin bu gozleme bitse iyi olacak

Canim sporlar çok iyi masallah azminede hayranim ama nerdeyse bir şey yemiyorsun ayran detoksuna olmaz dedik ama.o bile bundan.iyi en azından yoğurt var sahurlarina yoğurt ekle bence iftarlarada bir çorba

:))) Sen kendin anlamışsın zaten durumu canım çeyrek gözleme birde tam bugdaymis ceza yok ama her gün hergun yeme diye şeyyy ettiydim :)

Canim sporlar çok iyi masallah azminede hayranim ama nerdeyse bir şey yemiyorsun ayran detoksuna olmaz dedik ama.o bile bundan.iyi en azından yoğurt var sahurlarina yoğurt ekle bence iftarlarada bir çorba
Kuzum o 1 kase cacık bile karnımı şişirdi. Psikolojik olarak zayıflamaya odaklandım ondan sanırım böyleyim. Suyla alakalı sıkıntım var su içemiyorum doğru düzgün kendimi zorlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…