- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.141
Yavrum dün akşam beri baş ağrım vardı daha bi iki saat önce geçti o yüzden kitabı alamadım elime. Ama biraz ağır gittiğini duymuştum eğer sikildiysan normaldir
Halil Cibran - ErmişHangi kitabı okuyorsunuz?
Ben de merak ediyorum spor sonrası kahve keyfi yaparken okuycamYa geçmiş olsun yazmıştın ya doğru canım
Evet ağır gidiyor. Güzel öğütler var ama böyle ilerlemiyor hemen
Halil cibran canım soylemis Reyyan da zaten:))Hangi kitabı okuyorsunuz?
Evet ya herkes bi kıçını kaşısınKızlar bütün suç benim totoşumda onunla başladı takıma nazar demeler hepimize gelmiş geçmiş olsun
Hadi inşallah cnmBen de merak ediyorum spor sonrası kahve keyfi yaparken okuycam
Yazmamısım canım 30dk jilian+30dk ağırlık dünün bunlar daSonraki sporları yazdın mi tatlım ? Ceza sporunu faZla bile yapmışsın :) 40 puanı ekledim listeye :)
BitmiyorduuuuŞu gozlemeler biteydi iyiydi nermincimbu saartlarda birinci olabilcen mi
Canim sporlar çok iyi masallah azminede hayranim ama nerdeyse bir şey yemiyorsun ayran detoksuna olmaz dedik ama.o bile bundan.iyi en azından yoğurt varCanlar
Sahur
Yok
İftar
1 kase cacık
1 armut
Spor
1 saatten biraz fazla zumba
20 squat
Şimdilik 10 bin adım var ama birazdan yine yürürüm adım sayısını sonra vereyim birazda dambıllarla bel ve kol çalışırım
:))) Sen kendin anlamışsın zaten durumu canım çeyrek gözleme birde tam bugdaymis ceza yok ama her gün hergun yeme diye şeyyy ettiydim :)Bitmiyorduuuu
Neyse ki aşìrì taş deģirmende çekilmiş aşırı tam buģday..bu da mi kurtarmiyor kaptancimmm
Tamam haaayydddii sooooyle cezam nedir
Yalniz kizlar sunu farkettim ben de insilun direnci vardi. Hba1c 6 idi. Yani tam sinirda..uzun zamandir da bugday urunleri ve rafine seker yemiyordum..bu siralar menulerden belli ki bugday ve urunleri almaya basladim..ve dun dalgali şeker yukselmesi nuksetti. 2 saatlik toklik sekeri 163 geldi..yani evetCherry Mom cim..haklisin bu gozleme bitse iyi olacak
Kızlar bütün suç benim totoşumda onunla başladı takıma nazar demeler hepimize gelmiş geçmiş olsun
Kuzum o 1 kase cacık bile karnımı şişirdi. Psikolojik olarak zayıflamaya odaklandım ondan sanırım böyleyim. Suyla alakalı sıkıntım var su içemiyorum doğru düzgün kendimi zorlamam lazımCanim sporlar çok iyi masallah azminede hayranim ama nerdeyse bir şey yemiyorsun ayran detoksuna olmaz dedik ama.o bile bundan.iyi en azından yoğurt varsahurlarina yoğurt ekle bence iftarlarada bir çorba
Galibası öyle olmuştu
Simyaci ya gecince haber edin bende sizinle okuyuveremHalil Cibran - Ermiş
Leylim bu hafta her güne sporun var çok iyiYa cumleten gecmis olsun diyeyim ,herkese biseyler olmus okuyun kendinizi,
Tempus annen nasil oldu
Cherry Mom dun 500 bolgesel,bugun 30 dk yuruyus yaptim
O zmn sonraki kitabım o olsun inşallah. Haber edeyim tmSimyaci ya gecince haber edin bende sizinle okuyuverem
Menu paylasim listesine dustu isirildi kesti diye yazılacak kadar vukuat var inan olsun
Hergune tatlida varLeylim bu hafta her güne sporun var çok iyi ✌
Öyle valla Sağolasın canımCok gecmis olsun canim ya verilmis sadakan varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?