- 23 Mart 2016
- 31.116
- 92.426
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.161
Yaa yapma 1 hafta full dikkat et bakalim biraz eksiyi görünce yemezsinHergune tatlida var
Haklisin,bahane sunmayayim simdi.Yaa yapma 1 hafta full dikkat et bakalim biraz eksiyi görünce yemezsin
Hele sen listeye girdee
TamammSimyaci ya gecince haber edin bende sizinle okuyuverem
Menu paylasim listesine dustu isirildi kesti diye yazılacak kadar vukuat var inan olsun
Ben bu ramazan misafir derdi falan olmayınca çok yemek yapmadım. Evde bir ben orucum zaten çok ağır yemekler yapmadım. Pilâv bile iki defa ancak pişirdim. Pide sadece iki gün aldım. Olunca çok yiyorum diye. Tatlı iki defa yedim sadece. Ekmek yememeye çalıştım çoğu gün. Her gün sporda yapıyorum. Sahurda spor beni çok yorduğu için çok yiyemiyorum. Ama kısacası yememek için bisey yapmıyorum da almıyorum da.Haklisin,bahane sunmayayim simdi.
Ben gecen ramazan nasil vermisim de bu ramazan aldim,iftar sonrasi catliyirum yinede ertesi iftar yine yiyorum anlamiyorum bide muslu demosuna da girdik.
C Cagrihilal1 kesin muslu senin istahini kapadi heee
Ay ben de senin gibi yaptım geçen Ramazan da sadece çorba salata sahur iftar.. sütüm bir kesilBen bu ramazan misafir derdi falan olmayınca çok yemek yapmadım. Evde bir ben orucum zaten çok ağır yemekler yapmadım. Pilâv bile iki defa ancak pişirdim. Pide sadece iki gün aldım. Olunca çok yiyorum diye. Tatlı iki defa yedim sadece. Ekmek yememeye çalıştım çoğu gün. Her gün sporda yapıyorum. Sahurda spor beni çok yorduğu için çok yiyemiyorum. Ama kısacası yememek için bisey yapmıyorum da almıyorum da.ama bugün yedim
Karanfil yağı yok canım maalesef ama.sirke tuzlu su flan yapıyorum yinede dünku gibi değil çok sukurTempus annen nasıl oldu tatlım
Kızlar siz nasıl oldunuz birinizin arı sokması diğeri diş? Kaptan başladı mı ağrı karanfil yağı ile gargara yapsan.. bir de papatya yağı veya papatya kaynatıp gargara yapsan bi belki işe yarar..
Benlm diz geçti gibi gibi.. eh işte.. bugün de spor yok.. bir an önce dönmek istiyorum varya böyle tekrar genleşçem diye korkuyorumo kadar sıkılaştık
Spor olmasa ben de motive olmuyor yaçok başka bir şey spor yapmak
Ahh vicdan sen ne tatlis şeysinnn:))) Sen kendin anlamışsın zaten durumu canım çeyrek gözleme birde tam bugdaymis ceza yok ama her gün hergun yeme diye şeyyy ettiydim :)
Sağol canımkardelelen321 canım çok geçmiş olsun ya gerçekten takımın üstünde nazar mi var ne . Allah korumuş seni . Dikkat et yat dinlen artık
Sağol canım iyiyim şimdi çok şükür.Ah kardelen ne oldu yaa... Cidden bize toptan ne oldu böyle kimin nazarına geldik. Uzaktan uzaktan stalklanıyoruz bence bir nazar var üzerimizde takıma kurşun döktürelim kızlar.Çok geçmiş olsun. Nasılsın peki bir şey oldu mu?
Sağol canımO
O zaman öncelikle senin totoşuna sonra biz hepimize geçmiş olsun
kardelelen321 canım alıntılayamadım çok üzüldüm büyük geçmiş olsun ❤
Kuzum geçenlerde paylaştığın listeyi mi uygulayacaksın. Ramazandan sonra onu ben de yapıcam. Kaydettim o listeyi.Kızlar bugün 21 günlük detoksa başladım. Bütün gün ev topla-süpür, çamaşır yıka-boşalt&katla, 2 defa bulaşık makinesi boşaltıp 3 defa bulaşık yerleştirdim. Mutfağı temizledim, yemek yaptım. Söz de bugün kendi dolabımı boşaltıp yazlıkları yerleştirecek-kışlıkları kaldıracaktım. O iş hala duruyor.Bugün çokta sıcaktı bir de... Baya yoruldum. 30 dk eliptik yaptım. Sporlarım azaldı ama detoks yaparken bünyemi aşırı zorlamadan spor yapmam gerekiyor yoksa kaldırmıyor bünyem. Hem çok az kalori alıp hem bünyeyi zorlayınca sonrasında dayanamıyorum. 21 gün dengeli götürüp güzel eksiler getirmeyi hedefliyorum zaten şurda yaz geldi hala yerimizde sayıyoruz yahu!
Dün söylediğinizde çok haklısınız kızlar. Kendimizi kandırıyoruz bazen. Ve gerçekten bunca zamanı çok iyi değerlendirebilirdim demek ki o kadar da çaba göstermemişim diye düşündüm ve üzüldüm geçirdiğim zamana. Onun için belli bir liste ile ilerleme kararı aldım ve diyetisyenimden aldığım 21 gün listesine başladım böylece.
Sağol canımGeçmiş olsun canim simdi nasılsın insallah bi sıkıntı yoktur simsi
Tatlım karanfili iyice döv.. zeytinyağında beklet o da iş görür.. papatya bana çok fayda etmişti.. diş ağrısını alır hemenKaranfil yağı yok canım maalesef ama.sirke tuzlu su flan yapıyorum yinede dünku gibi değil çok sukur
Bende spor yapmayi özledim ya
Ah spor ah...Karanfil yağı yok canım maalesef ama.sirke tuzlu su flan yapıyorum yinede dünku gibi değil çok sukur
Bende spor yapmayi özledim ya
Kız sana nolduuuıuıı.... Amanın gerçekten biz bi dua sırasına girelim de herkes birbirine okusunSağol canım
Bugün dinlendim, biraz daha iyiyim.
Sağol canım iyiyim şimdi çok şükür.
Ayağım kaydı düştüm merdiven başında.
Sağol canım
Ucuz atlattım.
Kuzum geçenlerde paylaştığın listeyi mi uygulayacaksın. Ramazandan sonra onu ben de yapıcam. Kaydettim o listeyi.
Sağol canım
Çok şükür iyiyim. Kolum incindi ağrı var biraz sadece.
Bi iyi olsun dizin canım yine spor yaparsın ama yediklerine dikkat et bu arada kilo almaAh spor ah...
Aklım fikrim videolarım da 20 sin de 2. Ay yüklenecek zaten ben geri de kaldım gibi gibi.. aman yakorkuyorum daha kötü yapcam dizimi diye bilek falan geçti öyle yüklenmem ona ama diz çok başka bir daha ekstrs bi hareket yapmıcam ya .. of
Ben kafayı fena bozdum kuzum sorma Sahur yapmıyorum zaten iftarda 1 kase cacık yedim 1 tanede armut detox gibi bu da
Papatyada yokTatlım karanfili iyice döv.. zeytinyağında beklet o da iş görür.. papatya bana çok fayda etmişti.. diş ağrısını alır hemen ☺aktarcıyız da biliyoz
Amann nasıl dayanıyorsun.. gerçekten sen fena taktın zayıflamayı aferinBen kafayı fena bozdum kuzum sorma Sahur yapmıyorum zaten iftarda 1 kase cacık yedim 1 tanede armut detox gibi bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?