- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.181
Yap bakalım inşallah fayda eder.. ama hastaneyeygitmekten korkma ben bileğim için gittim ya baya önlemli hastaneler zaten bomboşPapatyada yok
Karanfili dediğin gibi yapayim.sarmisak koymuştum.oylr iğrenç.geldi en azından karanfil daha iyi çok sağol canım
Girelim hakikaten yaaKız sana nolduuuıuıı.... Amanın gerçekten biz bi dua sırasına girelim de herkes birbirine okusun
İyi geceler kuzum inşallah yarın ağrısız güzel bi sabaha uyanırsınBen kaçıyorum kızlar yine erkenden üzgünüm çok agrimiyor ama keyifte bırakmıyor dikkat edin kendinize
İyice iyileş canım sonra spor yap yüklenme dizineAmann nasıl dayanıyorsun.. gerçekten sen fena taktın zayıflamayı aferinama hani böyle az yiyipte metabolizma yı bozma.. ben kilo almadım ama ayna da bir değişim yok yani10 gün önceye göre.. ben geri sarkarım diye korkuyorum.. yarın falan başlıyım diyorum artık ya öyle geçen ki gibi fena bir acı yok.. tabii tek ayak üstü zıplamalı video var.. hangi i yapsam bi düşünücem artık programdan azcık sağlarım napim
Aman aman diyin ses verme ona da bir şey olurGirelim hakikaten yaa
Takımda başına bişey gelmeyen kim kaldı şu an, bi ses versin hele
Inşallah yarına biseyin kalmaz.Ben kaçıyorum kızlar yine erkenden üzgünüm çok agrimiyor ama keyifte bırakmıyor dikkat edin kendinize
Ben de ben deeSimyaci ya gecince haber edin bende sizinle okuyuverem
Canim sporlar çok iyi masallah azminede hayranim ama nerdeyse bir şey yemiyorsun ayran detoksuna olmaz dedik ama.o bile bundan.iyi en azından yoğurt varsahurlarina yoğurt ekle bence iftarlarada bir çorba
Sağol canım
Bugün dinlendim, biraz daha iyiyim.
Sağol canım iyiyim şimdi çok şükür.
Ayağım kaydı düştüm merdiven başında.
Sağol canım
Ucuz atlattım.
Kuzum geçenlerde paylaştığın listeyi mi uygulayacaksın. Ramazandan sonra onu ben de yapıcam. Kaydettim o listeyi.
Sağol canım
Çok şükür iyiyim. Kolum incindi ağrı var biraz sadece.
Sana o kadar katılıyorum ki. Ama daha önce de az yediğini söyledim bi değişme olmadı hatta daha da azaldı. Giden kilo yağlardan değil kaslardan ve sudan gidiyor su da içmiyor çok çünkü. Ömür boyu bu şekilde de beslenilmez yemeye başladığı an kilolar geri gelecek belki de fazlasıyla gelecek. Ceylancım gerçekten bişeyler yemen lazım tartıda gördüğün eksi kilo kalıcı olmayacak yoksaAy bu kız kendini bitirecek kaslarını eritecek.Ceylansnn Ceylaaannnn kızım böyle olmaz az bir şeyler yemen lazım. Böyle yaparsan var ya en ufak bir şey yediğinde hemen kilo alırsın, bünyeni kıtlığa alıştırma. Sonra pişman olursun.
Ne yapiyon amigurumi miNabersiniz kızlar ben bu ara hobilere sardım çok bunaldım evde olur olmaz şeyleri kafa takıyodum ki hobiler süper geldi ama böyle de buraya pek uğrayamıyorum. İyisiniz miii
Nabersiniz kızlar ben bu ara hobilere sardım çok bunaldım evde olur olmaz şeyleri kafa takıyodum ki hobiler süper geldi ama böyle de buraya pek uğrayamıyorum. İyisiniz miii
Nabersiniz kızlar ben bu ara hobilere sardım çok bunaldım evde olur olmaz şeyleri kafa takıyodum ki hobiler süper geldi ama böyle de buraya pek uğrayamıyorum. İyisiniz miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?