Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Papatyada yok
Karanfili dediğin gibi yapayim.sarmisak koymuştum.oylr iğrenç.geldi en azından karanfil daha iyi çok sağol canım
Yap bakalım inşallah fayda eder.. ama hastaneyeygitmekten korkma ben bileğim için gittim ya baya önlemli hastaneler zaten bomboş bence erteleme

İyice iyileş canım sonra spor yap yüklenme dizine

Canim sporlar çok iyi masallah azminede hayranim ama nerdeyse bir şey yemiyorsun ayran detoksuna olmaz dedik ama.o bile bundan.iyi en azından yoğurt var sahurlarina yoğurt ekle bence iftarlarada bir çorba

Ay bu kız kendini bitirecek kaslarını eritecek. Ceylansnn Ceylaaannnn kızım böyle olmaz az bir şeyler yemen lazım. Böyle yaparsan var ya en ufak bir şey yediğinde hemen kilo alırsın, bünyeni kıtlığa alıştırma. Sonra pişman olursun.

Ben sizinle 21 gün listesini mi paylaştım yoksa ananas detoksunu mu?

Sana o kadar katılıyorum ki. Ama daha önce de az yediğini söyledim bi değişme olmadı hatta daha da azaldı. Giden kilo yağlardan değil kaslardan ve sudan gidiyor su da içmiyor çok çünkü. Ömür boyu bu şekilde de beslenilmez yemeye başladığı an kilolar geri gelecek belki de fazlasıyla gelecek. Ceylancım gerçekten bişeyler yemen lazım tartıda gördüğün eksi kilo kalıcı olmayacak yoksa

Nabersiniz kızlar ben bu ara hobilere sardım çok bunaldım evde olur olmaz şeyleri kafa takıyodum ki hobiler süper geldi ama böyle de buraya pek uğrayamıyorum. İyisiniz miii

Bir süre kafanı dinle. Hobiler çok iyi geliyor insana. Ben de bir o kadar boşladım. Ne gitar, ne İspanyolca ne kitap... Saldım kendimi son 1 haftadır amaçsız hissediyorum ramen kendimi. Yogayı bile bıraktım oysa ki ne kadar da iyi gidiyordum. Şimdi sıfırdan başlayacağım yeniden esneyebilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…