- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #350.201
Bugün senin günün ceylanGünaydın kızlar
Aaa evet unutmuştum ben iyiki hatırlattın canım şimdi tembelliği bırakıp kalkayımBugün senin günün ceylan
Kuzum şu 65 in altına ineyim ondan sonra yavaş yavaş bir şeyler eklerim şuan zaten hergün tartılıyorum Bi değişim yok tartıda. Buda beni sinir ediyorAy bu kız kendini bitirecek kaslarını eritecek.Ceylansnn Ceylaaannnn kızım böyle olmaz az bir şeyler yemen lazım. Böyle yaparsan var ya en ufak bir şey yediğinde hemen kilo alırsın, bünyeni kıtlığa alıştırma. Sonra pişman olursun.
21 günlük listeyi paylaştın canımBen sizinle 21 gün listesini mi paylaştım yoksa ananas detoksunu mu?
İyiyiz canım. En iyisini yapıyorsun. Keşke zaman olsa ben de 2000 lik bi puzzle a başlasam.Nabersiniz kızlar ben bu ara hobilere sardım çok bunaldım evde olur olmaz şeyleri kafa takıyodum ki hobiler süper geldi ama böyle de buraya pek uğrayamıyorum. İyisiniz miii
Makromeye sardımNe yapiyon amigurumi mi
Yogaya ben de niyetleniyorum ama çok sıkılıyorum yaparkenBir süre kafanı dinle. Hobiler çok iyi geliyor insana. Ben de bir o kadar boşladım. Ne gitar, ne İspanyolca ne kitap... Saldım kendimi son 1 haftadır amaçsız hissediyorum ramen kendimi. Yogayı bile bıraktım oysa ki ne kadar da iyi gidiyordum. Şimdi sıfırdan başlayacağım yeniden esneyebilmek için.
Makromeye sardım bu araSen ne yapıyorsun hobi olarak?
Ayak üstü önünden geçtikçe bi kaç parça yaparsın bence başlaİyiyiz canım. En iyisini yapıyorsun. Keşke zaman olsa ben de 2000 lik bi puzzle a başlasam.
Geçmiş olsun cnm. Arka arkaya gelir artıkölü gibiyim gece disim çok tutmadı ama oğlum hasta oldu
Yaaaa.. Gelince de hep üst üste gelir. Ne oldu emreciğime.ölü gibiyim gece disim çok tutmadı ama oğlum hasta oldu
Canım nasıl oldun?Günaydın kizlarrrr
Geçmiş olsun canım neyi varölü gibiyim gece disim çok tutmadı ama oğlum hasta oldu
Aa geçmiş olsun üşütmüş mü?ölü gibiyim gece disim çok tutmadı ama oğlum hasta oldu
Artık benimde çıkmam lazım kafayı yicem evde bakalım cuma günü çıkmayı düşünüyorum bendeGünaydınn kızlar bugün çocukları dışarı çıkartıcam çok heyecanlıyız
günaydınlarrGünaydın kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?